LL_NEO Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Και όπως λέω συχνά σε τέτοια τόπικ Πανάθα ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papajohn Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Ego tha elega: Μονικα ρε! Hehe Ppaajohn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drakoulis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Φίλε drakoulis' date=' θα σου πρότεινα να πας μια βόλτα από το περίπτερο της γειτωνιάς σου. Αν είναι κάπως σαν της δικιάς μου, πάρε ΠΟΛΛΕΣ τσίχλες. Η σειρά 9600 με την σειρά 9500 δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση, μια και πρόκειται για τελείως μα τελείως διαφορετικά τσιπάκια. Η σειρά 9500 ήταν βασικά κουτσουρεμένες 9700, η σειρά 9600 πρόκειται για πιο καινούργια σχεδίαση που βασίζεται περισσότερο στην ταχύτητα της ελέω των 0.13μ που κατασκευάζεται και λιγότερο σε pure force. Όσο για όλα τα υπόλοιπα, θα έλεγα να σταματήσεις να κοιτάζεις το δάκτυλο και να κοιτάξεις λίγο το φεγγάρι, ή έστω, κάνε ένα Google search για benchmarks. Δεν χρειάζεται να παραδεχτείς ότι έχεις άδικο (που έχεις), τουλάχιστον ίσως συγκρατηθείς στο μέλλον από τέτοιους αστείους (για τους γνωρίζοντες) ισχυρισμούς.[/quote'] Καλά τα είπες KWSN_Men {βεβαια πολύ σαλτσα για να πεις πως η διαφορα ειναι τα 0.13} αλλά δεν μου ειπες και καμια άλλη διαφορα,λες:9600 πρόκειται για πιο καινούργια σχεδίαση που βασίζεται περισσότερο στην ταχύτητα της ελέω των 0.13μ...ωραία αυτο δεν λέει και τίποτα απλά απο τα 0.15 πήγαν στα 0.13 για να μην ψήνεται...πες πια είναι η τεχνολογικη καινοτομία που έχει η 9600? έχει καινουριους pixel shaders μηπως? έχει καμια καινούρια τεχνηκή ? τι το καινουριο έχει απο την ένος χρόνου 9500 ?? μηπως έχει 8pipeline ???εχει 256bit ram ???.Αν δεν μπορείς να τοπ δεις στο λέω εγώ αλλάξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιος.Η ατι μας έχει μά8ει καλά σε αυτό πχ η 8500 έγινε 9000 μετά 9100 και τώρα 9200 και καλά υποστηρίζει και dx9. Τέλικα με όλα όσα είπες KWSN_Men έδειξες οτι έχω δίκιο και σε ευχαριστω για αυτό,εισαι τόσο αφελής και εσύ.Unreal δεν έχω τίποτα μάζι σου και απο την στιγμή που μίλας σώστα στα τελευταία σου post δεν χρειάζεται να ασχολούμε μάζι σου..πάντως έκανα μια μικρή έρευνα για την μηχανή σου την δοκίμασα και εγώ και μου βγάζει χιλιάδες fps και σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους..κάνω κάτι λάθος ή είναι κάποιο πρόβλημα ?;έχω μια 5900ultra με τους 53.03 αν αυτό σε βοηθά.Και αν έχεις καμια νεοτερή έκδοση της μηχανής σου θα ήθελα πολύ να την δώ. ΥΓ KWSN_Men έχει σύννεφα δεν μπορώ να δώ το φεγγάρι το αφήνω να το ΄βλέπετε εσείς οι γνωρίζοντες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MY80- Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 H 9600 exei 30 myria transistors ligotera apo th seira 9500. To kostos paragwghs einai poly mikrotero, opws einai kai h poluplokothta tou chip. Epishs an thymamai kala exei megalytero z-rejection rate. Apo thn allh mia 9600XT me overdrive (an kai to OD einai kapws overrated) trexei se sxedon th DIPLASIA taxythta apo oti etrexe mia 9500). To oti h apodwsh mia 9600pro einai paromoia me mias 9500pro (isws kai ligo pio katw) de leei tipota...ki enas axp 2200+ me enan p4 2.2ghz exoune (sto peripou) idia apodwsh...alla apo apopsh sxediasmou den exoune kamia sxesh metaxy tous. H 8500 me thn 9000 den exoune kamia sxesh...to ena einai highend modelo kai to allo lowend, sa na sygrineis gef4ti me gef4mx. Apo kei kai pera h h 8500 egine 9100 gia na mhn berdeyetai o kosmos. H 9200 ki auth einai kainourio chip pou exei ypostirixh agp8x (Kati san tis Ti4800SE/Ti4800 ths nvidia...kai sth sygekrimenh periptwsh as mhn xexname oti h Ti4800SE htan pio argh apo mia Ti4600). Apo kei kai pera kanenas de vghke na pei oti oi en logo kartes ypostirizoun dx9. H low-end dx9 karta ths ATI einai h 9600SE, oute h 9200, oute h 9100 oute h 9000. Genika sta onomata epikratei agrio mpaxalo pros to paron...apo th mia exoume thn 9800/9600SE ki apo thn allh exoume 5900XT kai 5600XT pou einai PIO ARGES apo tis APLES 5900 kai 5600 antistoixa... On a sidenote:Symfwnw me ton papajohn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Φίλε drakoulis' date=' θα σου πρότεινα να πας μια βόλτα από το περίπτερο της γειτωνιάς σου. Αν είναι κάπως σαν της δικιάς μου, πάρε ΠΟΛΛΕΣ τσίχλες. Η σειρά 9600 με την σειρά 9500 δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση, μια και πρόκειται για τελείως μα τελείως διαφορετικά τσιπάκια. Η σειρά 9500 ήταν βασικά κουτσουρεμένες 9700, η σειρά 9600 πρόκειται για πιο καινούργια σχεδίαση που βασίζεται περισσότερο στην ταχύτητα της ελέω των 0.13μ που κατασκευάζεται και λιγότερο σε pure force. Όσο για όλα τα υπόλοιπα, θα έλεγα να σταματήσεις να κοιτάζεις το δάκτυλο και να κοιτάξεις λίγο το φεγγάρι, ή έστω, κάνε ένα Google search για benchmarks. Δεν χρειάζεται να παραδεχτείς ότι έχεις άδικο (που έχεις), τουλάχιστον ίσως συγκρατηθείς στο μέλλον από τέτοιους αστείους (για τους γνωρίζοντες) ισχυρισμούς.[/quote'] Καλά τα είπες KWSN_Men {βεβαια πολύ σαλτσα για να πεις πως η διαφορα ειναι τα 0.13} αλλά δεν μου ειπες και καμια άλλη διαφορα,λες:9600 πρόκειται για πιο καινούργια σχεδίαση που βασίζεται περισσότερο στην ταχύτητα της ελέω των 0.13μ...ωραία αυτο δεν λέει και τίποτα απλά απο τα 0.15 πήγαν στα 0.13 για να μην ψήνεται...πες πια είναι η τεχνολογικη καινοτομία που έχει η 9600? έχει καινουριους pixel shaders μηπως? έχει καμια καινούρια τεχνηκή ? τι το καινουριο έχει απο την ένος χρόνου 9500 ?? μηπως έχει 8pipeline ???εχει 256bit ram ???.Αν δεν μπορείς να τοπ δεις στο λέω εγώ αλλάξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιος.Η ατι μας έχει μά8ει καλά σε αυτό πχ η 8500 έγινε 9000 μετά 9100 και τώρα 9200 και καλά υποστηρίζει και dx9. Τέλικα με όλα όσα είπες KWSN_Men έδειξες οτι έχω δίκιο και σε ευχαριστω για αυτό,εισαι τόσο αφελής και εσύ.Unreal δεν έχω τίποτα μάζι σου και απο την στιγμή που μίλας σώστα στα τελευταία σου post δεν χρειάζεται να ασχολούμε μάζι σου..πάντως έκανα μια μικρή έρευνα για την μηχανή σου την δοκίμασα και εγώ και μου βγάζει χιλιάδες fps και σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους..κάνω κάτι λάθος ή είναι κάποιο πρόβλημα ?;έχω μια 5900ultra με τους 53.03 αν αυτό σε βοηθά.Και αν έχεις καμια νεοτερή έκδοση της μηχανής σου θα ήθελα πολύ να την δώ. ΥΓ KWSN_Men έχει σύννεφα δεν μπορώ να δώ το φεγγάρι το αφήνω να το ΄βλέπετε εσείς οι γνωρίζοντες Διάβασε λίγo αυτά που λέει ο Μύθος μπας και ανοίξουν λιγάκι έστω τα ματάκια σου, και όταν ανοίξουν, διάβασε τι ακριβως σου λέω. Η σειρά 9500 βασίζονταν στο τσιπάκι της 9700 με απενεργοποιημένα διάφορα χαρακτηριστικά/δυνατότητες. Η σειρά 9600 είναι εντελώς καινούργια σχεδίαση, με όλα τα χαρακτηριστικά που της έδωσαν οι σχεδιαστές ενεργοποιημένα, αλλά με σαφώς μικρότερες δυνατότητες per se. Βασίζεται όμως στον μεγάλο χρονισμό της ένεκα 0.13μ και αν και έχει παρόμοιες επιδόσεις, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ 9500. Ελπίζω να λειτουργεί το keyboard to chair interface σου και να το κατάλαβες αυτήν την φορά που σου το λέμε. Για το φεγγάρι που δεν μπορείς να δεις, εντύπωση μου κάνει που δεν το βλέπεις γιατί δείχνεις κατά τα άλλα βαθιά νυχτωμένος. Και παρεπιπτόντως, έχε υπόψη σου ότι με αυτά που αραδιάζεις, όσοι ξέρουν 1-2 βασικά πραγματάκια (επιπέδου Toms Hardware, όχι παραπάνω), έχουν ρίξει γέλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unreal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 drakoulis: well ama eides sto pctech.gr allos enas eixe auto to prolem. vasika gia na metriso ta fps xrisimopoio ena hiperformancetimer pou poles fores einai xalasmeno h den leitourgei sosta stis perissoteres mitrikes. dokimase tin 3dengine se kapoia allh mitrikh mexri na vro kapoion na anevaso alli ekdosh tis 3dengine me roloi apo sunartiseis ston windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MY80- Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 drakoulis: well ama eides sto pctech.gr allos enas eixe auto to prolem.vasika gia na metriso ta fps xrisimopoio ena hiperformancetimer pou poles fores einai xalasmeno h den leitourgei sosta stis perissoteres mitrikes. dokimase tin 3dengine se kapoia allh mitrikh mexri na vro kapoion na anevaso alli ekdosh tis 3dengine me roloi apo sunartiseis ston windows. Apo katharh periergia...to fraps logika tha douleyei e ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unreal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 to fraps? ti enoeis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drakoulis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 KWSN_Men moy aresei poy symfwneis kai esy me ton kalo sas moderator me kanete kai gelaw pali, re eisai kai moderator kai les: H 8500 me thn 9000 den exoune kamia sxesh...to ena einai highend modelo kai to allo lowend, sa na sygrineis gef4ti me gef4mx...mhpws 8eleis na skefteis kalytera ???biasthkes poly na apanthseis...kai oso gia thn 9500 me thn 9600 lete 3ana ta idia kai ta idia me poly saltsa,oyte mia oysiasthkh diafora pantws. unreal se euxaristw gia tis dieykrinhseis, h mobo moy einai mia chaintech me to 845pe an ayto leei kati gia ta bug. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Είτε δεν μπορείς να καταλάβεις, είτε δεν θέλεις. At any case, παραιτούμαι, καθώς έχω να κάνω προφανώς με άτομο περιορισμένου καταλογισμού οπότε και φυσικά δεν πέρνω προσωπικά τις σαχλαμάρες που τσαμπουνάς και για το πρόσωπό μου. Και μια ερώτηση: Ένας Ρ3 1.0GHz και ένας Ρ4 1.3GHz έχουν παρόμοιες επιδόσεις, με τον Ρ3 να είναι μάλλον πιο γρήγορος. Αυτό τους κάνει ίδιους; Αν δεν μπορείς να καταλάβεις το παραπάνω, το ότι καθόμαστε και σου γράφουμε είναι ανούσια φθορά του πληκτρολογίου μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invaider Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 mhn tsakoneste! Gia mia karta grafikon!!!!!!!!! ama htan gia ginaika ti tha kanate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! exei sigritiko me oles tis kartes kai para pola paixnidia. http://www.tomshardware.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamcast Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 http://tech.sina.com.cn/c/2004-01-06/26457.html auta! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MY80- Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 KWSN_Men moy aresei poy symfwneis kai esy me ton kalo sas moderator me kanete kai gelaw pali' date=' re eisai kai moderator kai les: H 8500 me thn 9000 den exoune kamia sxesh...to ena einai highend modelo kai to allo lowend, sa na sygrineis gef4ti me gef4mx...mhpws 8eleis na skefteis kalytera ???biasthkes poly na apanthseis...kai oso gia thn 9500 me thn 9600 lete 3ana ta idia kai ta idia me poly saltsa,oyte mia oysiasthkh diafora pantws. unreal se euxaristw gia tis dieykrinhseis, h mobo moy einai mia chaintech me to 845pe an ayto leei kati gia ta bug.[/quote'] De viastika katholou na apanthsw. H 8500 einai 4*2 enw h 9000 4*1. H 8500 exei 60 myria transistors enw h 9000 36, sxedon ta MISA. H 8500 paei kontra mia Ti4200 aneta, h 9000 omws paizei konta sthn mx460. Oso gia thn 9500 me thn 9600, an thes na peis oti exoune paromoia apodwsh, nai, exoune. Se epipedo arxitektonikhs omws de moiazoune KATHOLOU metaxy tous. unreal->To fraps einai programma pou metraei ta fps, xrhsimopoieitai eurews apo diafora sites se reviews gia games pou den exoune fps counter Edit:H sygekrimenh alpha tou stalker pou exei leakarei (kai bencharistei sto xbit) oxi dx9...oute dx8 den einai kala kala. Teliws geometry limited. (Les kai ta 430 fps den to lene apo mona tous mazi me to gegonos oti h 5700ultra pairnei se merika tests thn 5950U den to lene apo mona tous...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drakoulis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 paidia bare8ika na tsakwnomai...unreal synexise oti kaneis...oso gia tis kartes tsampa trogomaste o ka8e enas apo thn meria toy exei dikio..ante bye kalh xronia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 ΟΚ, έχεις δίκιο από την δικιά σου μεριά, αν αυτό σε ικανοποιεί. Οι υπόλοιποι μπορουμε να ξέρουμε τι είναι σωστό και τι λάθος. Παρεπιπτόντως, κακή αρχή έκανες στο forum. Ξεκίνησες προσωπικές επιθέσεις από ένα απλό θέμα. Ωραίος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.