Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ακουγεται οτι η αλ καιντα εφοδιαζει τα μελη της με note7

Το άκουσα κι εγώ αυτό: έχει τα μέλη της εφοδιασμένα με Note 7 και powerbanks και την κατάλληλη στιγμή βάζουν το κινητό για φόρτιση με το powerbank και γίνεται κόλαση!

Δημοσ.

Όταν η διαφήμιση αποκτάει άλλη δυναμική .Αν όντως ισχύει αυτό που λέει το άρθρο η αμερικανοί μας φωνάζουν ποσό σάπιοι ειναι

Δημοσ.

Άντε να μεγαλώσετε λίγο να αρχίσετε να αγοράζετε αυτοκίνητα να τρώγεστε μετά για το ποια εταιρία έχει καλύτερα αυτοκίνητα μπας και διαβάσουμε κανένα σχόλιο της προκοπής εδώ μέσα. Εκτός αν είστε μεγάλοι ήδη και δεν σας βγάζουν τα λεφτά να τρώγεστε με τα αυτοκίνητα και προσπαθήτε να τονίσετε το εγώ σας μέσα από τα κινητά. Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι είναι ηλίθιο όταν ξέρεις πως είσαι προκατειλημμένος με μια εταιρία να μπαίνεις και να σχολιάζεις από κάτω το κοντό σου και το μακρύ σου. Εκτός βέβαια αν δεν έχεις τι να κάνεις στην ζωή σου ή αν παίρνεις μεροκάματο από την apple την samsung ή την κάθε εταιρία. Στην δεύτερη περίπτωση καλό είναι να το βάλεις στην υπογραφή σου να ξέρουμε να μην ασχολούμαστε και στην πρώτη περίπτωση βρες ζωή αδερφέ μου. Το μόνο σχόλιο της προκοπής που είδα είναι από τον τύπο που έβαλε το βίντεο που εξηγεί το γιατί έγινε το πρόβλημα και που οφείλετε. Νομίζω ότι αυτός είναι και ο σκοπός της συμμετοχής σε ένα τεχνολογικό forum. Αν αυτοσκοπός σας είναι να κάνετε κάζο με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε για να νιώσετε ότι κάτι κάνετε, να πάτε να το δείτε σε κανέναν ειδικό. 

• Like 2
Δημοσ.
Αν αυτοσκοπός σας είναι να κάνετε κάζο με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε για να νιώσετε ότι κάτι κάνετε, να πάτε να το δείτε σε κανέναν ειδικό.

Εε εντάξει.. Αυτοσκοπός υπερβολικό θαρρώ. Αλλά και το χιούμορ ιδιαίτερα ωφελιμο το βρίσκω..

Δηλαδή και insomnia και απουσία χιούμορ.. Δράμα.....

Εδώ και σε κηδείες την ώρα του κονιάκ από το δράμα γρήγορα περνάνε στη κωμωδία....

και στη τελική τι θα ήταν ιδανικό?? Καμία 200 ποστ με υποθέσεις γιατί το note εκρήγνυται?? Χεστηκε (με το συμπαθιο) η φοραδα στο αλωνι.. Εκεί να δεις ειδικό και δερμάτινο καναπέ που θα θέλαμε..

Σαφώς και ο σκοπός του τεχνολογικου φόρουμ είναι να ενημερώσει και όχι μόνο.. Αλλά αν το θέμα είναι ιδανικό ακόμα και για κάζο.. Καλώς να έρθει.

Δημοσ.

Άντε να μεγαλώσετε λίγο να αρχίσετε να αγοράζετε αυτοκίνητα να τρώγεστε μετά για το ποια εταιρία έχει καλύτερα αυτοκίνητα μπας και διαβάσουμε κανένα σχόλιο της προκοπής εδώ μέσα. Εκτός αν είστε μεγάλοι ήδη και δεν σας βγάζουν τα λεφτά να τρώγεστε με τα αυτοκίνητα και προσπαθήτε να τονίσετε το εγώ σας μέσα από τα κινητά. Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι είναι ηλίθιο όταν ξέρεις πως είσαι προκατειλημμένος με μια εταιρία να μπαίνεις και να σχολιάζεις από κάτω το κοντό σου και το μακρύ σου. Εκτός βέβαια αν δεν έχεις τι να κάνεις στην ζωή σου ή αν παίρνεις μεροκάματο από την apple την samsung ή την κάθε εταιρία. Στην δεύτερη περίπτωση καλό είναι να το βάλεις στην υπογραφή σου να ξέρουμε να μην ασχολούμαστε και στην πρώτη περίπτωση βρες ζωή αδερφέ μου. Το μόνο σχόλιο της προκοπής που είδα είναι από τον τύπο που έβαλε το βίντεο που εξηγεί το γιατί έγινε το πρόβλημα και που οφείλετε. Νομίζω ότι αυτός είναι και ο σκοπός της συμμετοχής σε ένα τεχνολογικό forum. Αν αυτοσκοπός σας είναι να κάνετε κάζο με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε για να νιώσετε ότι κάτι κάνετε, να πάτε να το δείτε σε κανέναν ειδικό. 

νομίζεις.

Δημοσ.

Το άκουσα κι εγώ αυτό: έχει τα μέλη της εφοδιασμένα με Note 7 και powerbanks και την κατάλληλη στιγμή βάζουν το κινητό για φόρτιση με το powerbank και γίνεται κόλαση!

Μη γελάτε το σενάριο να έχουν μαζί τους σε αεροπλάνα Note 7 και με κάποιο τρόπο να ενεργοποιούν το bug της έκρηξης, μπορούν να κάνουν τρελή ζημιά σε πτήσεις. Δεν θα αργήσει η είδηση να σκάσει πιστεύω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...