Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφού τα μαζέψουν όλα να τα στείλουν στην ελληνική βουλή! :P Γεια σου βρε samsung, με τις φοβερές βόμβες σου εεεε sorry, κινητά σου ήθελα να πω. :D :P

Δημοσ.

Δυστυχως η Samsung εκανε αυτο που εκανε η apple, η οποια πουλουσε για μονο ... 10+ χρονια προιοντα που ειχαν επιβεβαιωμενο ρισκο ηλεκτροπληξιας...

Κατα τα αλλα, τετοια προβληματα ειναι τραγικα. Ειναι να απορεις πως ξεφευγουν απο το quality control των εταιρειων.

Ναι, μας το έχεις πει γύρω στις 10 φορές αυτό. Ή μπορεί και παραπάνω. 

Είναι γνωστό ότι η Samsung ακολουθεί πιστά την Apple και τις κινήσεις - αποφάσεις της, αλλά θα προτιμούσα να το κάνει μόνο σε ότι είναι θετικό, όχι και σε ότι είναι επικίνδυνο.

• Like 8
Δημοσ.

Ναι, μας το έχεις πει γύρω στις 10 φορές αυτό. Ή μπορεί και παραπάνω. 

Είναι γνωστό ότι η Samsung ακολουθεί πιστά την Apple και τις κινήσεις - αποφάσεις της, αλλά θα προτιμούσα να το κάνει μόνο σε ότι είναι θετικό, όχι και σε ότι είναι επικίνδυνο.

Δυστυχως ή ευτυχως (βασικα ευτυχως για εμας τους καταναλωτες) και οι 2 εταιρειες ακολουθουν η μια την αλλη και παιρνουν τα θετικα στοιχεια.

Οσον αφορα τα προβληματα και το quality control, ειναι προφανες και με αυτο το περιστατικο με το note 7 αλλα και με τα επικινδυνα προιοντα που πουλαγε η apple οτι πρεπει να βελτιωθουν. Παρομοια προβληματα ειχε και η microsoft.

Ειναι τραγικα τετοια προβληματα.

Δημοσ.

χαχαχαχ.....  με τηλεφωνικη επικοινωνια στα κεντρικα της samsung , o επικεφαλης ευχεται να μπορουσε να γυρισει τον χρονο πισω να βαλει καλυτερες μπαταριες και οχι τις φθηνες κινεζικες :P

χτυπα σαν αντρας apple...!!!

οι κινεζικες μια χαρα ειναι αυτες της samsung ( Samsung SDI)  εχουν το προβλημα !!!!!!!!!!!!!!

death note 7

• Like 3
Δημοσ.
ολα τα άκυρα εδώ μέσα,ποιος δε πουλάει μωρε πουλάει κάτι λιγότερα απο περσυ και άλλος λέει λες και βγήκε στο σουπερμάρκετ να ζητιανέψει, και παλι πάνω απο τη σαμσουνγκ ειναι σε πωλήσεις

και μιλάω για ναυαρχίδες όχι τα αλλά τα σκουπίδια βλέπε junk 5 (j5) και δε συμμαζεύεται

Αφου η apple δεν εχει οικονομικη σειρα και μονο ναυαρχιδες, δεν εχουν σημασια κι πωλησρις του j5 και των αλλων συσκευων της εταιρειας. Ωραια fanboy λογικη.

Δημοσ.

Ευκαιρία για την Apple τώρα που δεν της πάνε και τόσο καλά οι πωλήσεις...

Ενω μεχρι τωρα δεν ηταν πρωτη η apple ???? Στα high end ....

Δημοσ.

Έχω μία απορία, ας πούμε ότι η Samsung ανακοινώνει ότι το πρόβλημα λύθηκε. Που ξέρω εγώ ως καταναλωτής ότι η συσκευή που αγόρασα μετά την επίλυση του προβλήματος δεν είναι από τις παλιές, γιατί ακόμα πουλιούνται στην Ευρώπη. Απλά θα το ρισκάρω?

• Like 1
Δημοσ.

Χμμμ... Βλέπω μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διατεθούν λίγο περισσότερα $$$ στην εξέλιξη της τεχνολογίας της μπαταρίας, nay bad, Bob!

Δημοσ.

Λέτε μετά απ αυτό να σταματήσουν στις πορειες να πετανε μολότοφ και να πετανε note !!! Θα πηγαίνω μπας και δε σκάσει κανένα να το καβατζωσω!!!!!

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ περαστικός είμαι, αλλά έχουν μεγάλο ενδιαφέρων τα σχόλια και.... έμεινα !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...