Gunix Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας. Έχω το Toshiba laptop και μου κάηκε ο σκληρός δίσκος από κεραυνό. Θέλω να τον αναβαθμίσω από 60GB που είχε. Επειδή πήγα στην ιστοσελίδα στης εταιρίας δεν βρήκα κάτι. Μπορείτε να με βοηθήσετε να μάθω πόσο μπορεί να διαβάσει χωρητικότητα ή που μπορώ να ψάξω άλλου να αναφέρει ότι το max της. Toshiba SP20-304 Model No PSP23E-0254K-G3 Serial No 44545233G
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα, πως καταφερε να φτασει στο δισκο το.. και να μην σου εκανε ζημια στα υπολοιπα..? ο δισκος ειναι sata? αν ναι βαλε του 500gb αν οχι τοτε οτι μεγαλυτερο βρεις αν και θα δυσκολευτεις..
KiriosD Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 είναι παλιό μοντέλο λογικά σίγουρα θα έχει ide και όχι sata που έχουν οι δίσκοι τώρα σκληρό δίσκο μπορείς να βάλεις όσο μεγάλο θες ΑΦΟΥ όμως βεβαιωθείς πως θα είναι ide 2.5αρης (τα μικρά που μπαίνουν στα λαπτοπ) το πρόβλημα είναι να τον βρεις όμως, π.χ. στο σκρουτζ δεν εχει κανεναν δε πιστεύω να ήταν από κεραυνό αλλά από χρηση η καταστροφή του προηγούμενου
Gunix Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Στο ebay καινούριο έχω βρει. Αλλά από όσο ξέρω κάποια BIOS διαβάζουν κάποιο όριο.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Στο ebay καινούριο έχω βρει. Αλλά από όσο ξέρω κάποια BIOS διαβάζουν κάποιο όριο. Το συστημα που εχεις δεν εχει σιγουρα καινουργια εκδοση bios και αν δεν ειναι και sata δεν χρειαζετε να σε απασχολει αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα