Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά σήμερα έγινε η καινούργια σύνδεση Vdsl 30 του οτε στο σπίτι, επιτελους έφυγα από τη wind!

Το λοιπόν μπήκα μεσα στο πάνελ και είδα ότι συγχρωνιζει στα 25, θα μπορούσα να πάρω τηλ στην εξυπηρέτηση να μου το κλειδώσουν γύρω στα 28 με 29...? αν όχι 30 ακριβώς τουλάχιστον 28 με 29.

post-253640-0-14845900-1473408072_thumb.png

Δημοσ.

το καλώδιο ερχεται από κάτω και πάει κατευθείαν στο μόντεμ - δεν έχω τηλεφωνα συνδεδεμένα πάνω στο μόντεμ.

το καλώδιο το πέρασα μονος μου οποτε είναι κομπλέ.

Δημοσ.

Πηρα τηλ. και τα έκαναν χειρότερα. Τώρα η γραμμή κλειδώνει από τα 25 που κλείδωνε στα 22 σχεδόν.

Τους πηρα τηλ δν έκαναν κάτι και τους πηρα πάλι σήμερα και τους έκραξα τους λέω πως είναι δυνατόν να πληρώνω 30 και να έχω κάτω από 24! 

• Super Moderators
Δημοσ.

το καλώδιο ερχεται από κάτω και πάει κατευθείαν στο μόντεμ - δεν έχω τηλεφωνα συνδεδεμένα πάνω στο μόντεμ.

το καλώδιο το πέρασα μονος μου οποτε είναι κομπλέ.

Είναι δλδ στην πρώτη-κεντρική πρίζα του σπιτιού;

• Moderators
Δημοσ.

Πηρα τηλ. και τα έκαναν χειρότερα. Τώρα η γραμμή κλειδώνει από τα 25 που κλείδωνε στα 22 σχεδόν.

Τους πηρα τηλ δν έκαναν κάτι και τους πηρα πάλι σήμερα και τους έκραξα τους λέω πως είναι δυνατόν να πληρώνω 30 και να έχω κάτω από 24!

Έχεις κοιτάξει την συνδεσμολογια στο σπίτι? Μήπως είσαι μακριά από αστικό κέντρο και για αυτό δεν κλειδώνεις30?
Δημοσ.

παίρνω από καμπίνα από ότι μου είπαν! 

Το καλώδιο το έβαλα εγώ πρόπερσι πάει από το μόντεμ κατευθείαν κάτω στην οικοδομή μου χωρίς να περνάει μεσα από τοίχους.

ευχαριστω

προχθές μου το έκαναν 26 και εχθές κλείδωσε 25 κάτι.... 

• Moderators
Δημοσ.

παίρνω από καμπίνα από ότι μου είπαν!

Το καλώδιο το έβαλα εγώ πρόπερσι πάει από το μόντεμ κατευθείαν κάτω στην οικοδομή μου χωρίς να περνάει μεσα από τοίχους.

ευχαριστω

προχθές μου το έκαναν 26 και εχθές κλείδωσε 25 κάτι....

άμα περνεις από καμπίνα έπρεπε να τερματίζει 30/2,5

Ξανά κοίταξε το καλώδιο που έχεις βάλει το καλώδιο μήπως γεφυρωνει και σε άλλες μ πρίζες?, δοκίμασε στην κεντρική μπριζα να αφήσεις μόνο τα 2 καλώδια που έρχονται από κάτω, αν συνεχίσεις να έχεις θέμα δώσε βλάβη να έρθουν να πάρουμε μέτρηση κάτω στην οικοδομή και επάνω αν έχεις ίδιο συγχρονισμό τότε λογικά παίζει πρόβλημα στα καλώδια από τι καφαο έως τι σπίτι σου

• Like 1
Δημοσ.

Το λοιπόν τελικά παίρνω από αστικό κεντρο και όχι καφαο.

Μίλησα σήμερα και μου είπαν ότι στην περιοχή μου κλειδώνει 24 οποτε με 25-26 που κλειδώνω είναι πολύ καλα λένε.

Εάν είναι να έρθει κάποιος λέει πρέπει να πληρώσω... Γιατί αυτοί λέει δν βλέπουν κάποιο πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...