kostas281290 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 εχω το εξης προβλημα..εχω ηδη αποθηκευμενη επαφη αλλα δεν μ την αναγνωριζει αν εχει το +30 μπροστα..ειναι καποια ρυθμιση?
2.1Ohm Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Η ρομ φτάιει φίλε! Περνά την ιντερνατιοναλ και δν θα έχεις Κανένα πρόβλημα
kostas281290 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 δεν εχω ιδεα πως γινεται αυτο...
stelios18120 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Βρες κάποιον που ξέρει να σου περάσει ρομ
2.1Ohm Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ξερεις κατι υπαρχει και το google!Ηοw to install EU ROM lenovo k3 note!Ψαξε οδηγους και καντο!Η οπως ειπε ο απο πανω βρες καποιον που ξερει! Ναι ειναι υπερβολικα VFM τα κινεζικα αλλα δν ειναι για ολους! Αμα δν εχεις σκοπο να πειραματιστεις με το κινητο σου δν επρεπε καν να μπεις στο κοπο να ψαξεις σε αυτες τις αγορες!
leo066 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 μπορείς να αφαιρέσεις το +30 από όλες τις επαφές με το number fixer https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maplekeycompany.apps.numberfixer&hl=el εχω το εξης προβλημα..εχω ηδη αποθηκευμενη επαφη αλλα δεν μ την αναγνωριζει αν εχει το +30 μπροστα..ειναι καποια ρυθμιση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα