Προς το περιεχόμενο

Θα τρελλαθώ τελείως.Πρόβλημα με μνήμες!!???

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εκεί που όλα ήταν καλά με κάτι μνήμες στα 266@320 πήρα κάτι noname 400MHZ για να βάλω το fsb 333(cpu barton 2500+).Με το που το έκανα την αλλαγή άρχισαν τα κολλήματα στα παιχνίδια.Έκανα format και τπτ.Πήρα άλλη μια ίδια noname την έβαλα πάλι τπτ, και ις δύο μαζί πάλι κολλούσε.Σήμερα πήρα μια Kingston 400Mhz και πάλι κολλάει!!!Εντωμεταξύ άπό Πουλιάδη μου είπαν ότι ο κατασκευαστής(shuttle) προτείνει Kingston από άποψη συμβατότητας. Εντωμεταξύ μου το κάνει γενικά αυτό σχεδόν κάθε φορά που αλλάζω κάτι από hardware(προσέχω για στατικό φορτίο).Please άμα μπορείτε να σκεφτείτε κάτι πείτε μου

Δημοσ.

Εγώ έχω μια gigabyte mobo και κάθε φορά που άλλαζα τις μνήμες, έπρεπε να κάνω default settings στο bios και μετά λειτουργούσε κανονικά... οπότε ύστερα έκανα τις ρυθμίσεις που ήθελα ξανά...

Δημοσ.

Μήπως ΔΕΝ είναι η μνήμες? Άλλαξες τόσες και σου βγάζει τα ίδια προβλήματα και επιμένεις στο ίδιο? Δες για μητρική ή καλύτερα κάρτα γραφικών ή επεξεργαστή (θερμοκρασία, σταθερότητα,κλπ)

Δημοσ.

Άλλαξα τόσες μνήμες γιατί δεν άλλαξα τπτ άλλο στο συστημά μου παρα μόνο τις μνήμες.Τώρα δε νομίζω να φταίει αυτό μετά από τρία καινούργια stickάκια, δεν μπορεί να ήταν όλα ελλατωματικά.Έκανα και ένα bios update με μηδενισμό των παλαιών ρυθμίσεων αλλά πάλι τπτ.Κατεβάζω και κάτι νέους οδηγούς τώρα μήπως... Ευχαριστώ για τη βοήθεια

Δημοσ.

Άλλαξα τόσες μνήμες γιατί δεν άλλαξα τπτ άλλο στο συστημά μου παρα μόνο τις μνήμες.Τώρα δε νομίζω να φταίει αυτό μετά από τρία καινούργια stickάκια, δεν μπορεί να ήταν όλα ελλατωματικά.Έκανα και ένα bios update με μηδενισμό των παλαιών ρυθμίσεων αλλά πάλι τπτ.Κατεβάζω και κάτι νέους οδηγούς τώρα μήπως... Ευχαριστώ για τη βοήθεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...