Προς το περιεχόμενο

προβλημα με πλαστικα πυργου εχουν αρχισει να αποκτουν γλειωδη υφη

forgotten

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω αγορασει προ ολιγων μηνων ενα κουτι με mat υφη απεξω  απο καταστημα που εκλεινε που ξαφνικα αρχισε να αποκτα γλειωδη υφη ,ψαχνω για μια λυση για το θεμα ,εαν καποιος εχει καποια λυση υποψιν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι καμία γνωστή μάρκα το κουτί? Αν ναι επικοινώνησε με τον κατασκευαστή.

Αν δεν το ξέρει ούτε η μάνα του τότε μπλε και στην θάλασσα.

Είναι καμία γνωστή μάρκα το κουτί? Αν ναι επικοινώνησε με τον κατασκευαστή.

Αν δεν το ξέρει ούτε η μάνα του τότε μπλε και στην θάλασσα.

ζηταω λυση το κουτι εχει αριστη ψυξη για να το πεταξω ετσι απλα ... 

εχω αγορασει προ ολιγων μηνων ενα κουτι με mat υφη απεξω  απο καταστημα που εκλεινε που ξαφνικα αρχισε να αποκτα γλειωδη υφη ,ψαχνω για μια λυση για το θεμα ,εαν καποιος εχει καποια λυση υποψιν.

Τι εννοείς γλοιώδη υφή, μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία;

• Like 1

Αν δεν περιγράψεις το πρόβλημα λιγο καλυτερα .. αν δεν βάλεις καμία φώτο να δούμε ακριβώς τι συμβαίνει.. αν τουλάχιστον δεν μας πεις πιο είναι το κουτί πως ακριβώς περιμένεις να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε?

Αν δεν περιγράψεις το πρόβλημα λιγο καλυτερα .. αν δεν βάλεις καμία φώτο να δούμε ακριβώς τι συμβαίνει.. αν τουλάχιστον δεν μας πεις πιο είναι το κουτί πως ακριβώς περιμένεις να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε?

απογευμα να σας βγαλω photos

Μάλλον εννοεί τα τύπου "soft touch" που έχουν σαν επιφάνεια καουτσούκ. Κάτι σαν τo BitFenix Shinobi. Δυστυχώς αν έχει αρχίσει να γίνεται σαν μαστίχα δεν έχει επιστροφή. Αν το κουτί είναι σε περιβάλλον με υγρασία και σκόνη, είναι πιο ευπαθές. Στείλε ένα mail στην εταιρία (εφόσον είναι κάποιο επώνυμο) και δες τι θα σου πουν...

Μάλλον εννοεί τα τύπου "soft touch" που έχουν σαν επιφάνεια καουτσούκ. Κάτι σαν τo BitFenix Shinobi. Δυστυχώς αν έχει αρχίσει να γίνεται σαν μαστίχα δεν έχει επιστροφή. Αν το κουτί είναι σε περιβάλλον με υγρασία και σκόνη, είναι πιο ευπαθές. Στείλε ένα mail στην εταιρία (εφόσον είναι κάποιο επώνυμο) και δες τι θα σου πουν...

Αποκλειεται μια τετοια επιφάνεια να χάλασε απο σκόνη/υγρασία....

Καποιο χημικό καθαρισμου επεσε πανω του απο τους γνωστους αγνωστους εγκληματίες καθαριστες (μανα, πεθερά, γυναικα, κοπελα) που μια ζωή χώνονται εκει που δεν τους σπέρνουν

• Like 2

Βγάλε φώτο να δούμε η μάρκα κουτιού πια είναι πχ coolermaster/nvidia που εχει καποια αψογα ποια είναι η μαρκα.Άμα είναι απο τις γνωστες στελνεις μαιλ και λες το και το και το μαγαζι εχει κλεισει και θα σου πουν αυτοι τι κανεις.

Αποκλειεται μια τετοια επιφάνεια να χάλασε απο σκόνη/υγρασία....

Καποιο χημικό καθαρισμου επεσε πανω του απο τους γνωστους αγνωστους εγκληματίες καθαριστες (μανα, πεθερά, γυναικα, κοπελα) που μια ζωή χώνονται εκει που δεν τους σπέρνουν

Είμαι παθών φίλε μου. Μένω σε χωριό της επαρχίας. Έχω ένα Razer Lycosa που κολλάνε όλα τα πλήκτρα (είχα αρχίσει να ξύνω το λάστιχο αλλά βαρέθηκα και το πέταξα στο υπόγειο) και 2 ποντίκια της MS που του κάνουν παρέα. Το game-room μου, εκτός απο ζεστό (το χτυπάει ο ήλιος πολλές ώρες), είχε υγρασία και σκόνη. Αποτέλεσμα ήταν να βγουν OFF αυτά που ανέφερα. Πλέον χρησιμοποιώ ιονιστή / αφυγραντήρα και δεν έχω τέτοια προβλήματα αλλά δεν ξαναπήρα και κάποιο ηλεκτρονικό που να έχει αυτή την "ηλίθια" επιφάνεια...

Ναι απο αυτο το υλικο ειναι ,το προβλημα ειναι οτι το πηρα απο καταστημα που εκλεινε το κουτι και δεν περιμενα οτι θα ερχομουν αντιμετωπος με κατι τετοιο μια και το πηρα σφραγισμενο ,ηταν σε μια αποθηκη καιρο απο οτι φαινεται 30ευρω το πηρα και ηταν καλη αγορα γιατι ειχε 18μμ ανεμιστηρα και 2 12μμ στα πλαγια brand αγνωστο

Ναι απο αυτο το υλικο ειναι ,το προβλημα ειναι οτι το πηρα απο καταστημα που εκλεινε το κουτι και δεν περιμενα οτι θα ερχομουν αντιμετωπος με κατι τετοιο μια και το πηρα σφραγισμενο ,ηταν σε μια αποθηκη καιρο απο οτι φαινεται 30ευρω το πηρα και ηταν καλη αγορα γιατι ειχε 18μμ ανεμιστηρα και 2 12μμ στα πλαγια brand αγνωστο

Ανεβασε φωτο φια να δουμε το μεγεθος της ζημιας και να προτεινουμε πιθανες λυσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...