stefanos panopoulos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπερα παιδια..εχει παρατηρηθει οτι στις συσκευες που ειναι με λογισμικο android το snapchat δεν υποστηριζεται ή κολλαει αρκετα.γενικα η εφαρμογη εχει τα δικα της προβληματα που χειροτερευουν στα android ειδικοτερα..εχω το samsung galaxy core (ναι το ξερω παλιο κινητο)λογισμικου 4.1 νομιζω κι γενικα μου κολλαει σε πολλες εφαρμογες οπως φβ ,snapchat ,viber ki instagram..μου εχει σπασει τα νευρα ..ψαχνω ενα κινητο με λογισμο απο 5.1 κι πανω κυριως samsung που να υποστηριζει ολες αυτες τις εφαρμογες κι να μην κολλαει οταν εχω πολλες ανοιχτες ... s6 ki s6 edge plus εχουν το marsmallow σωστα?αλλα ειν ακριβα για τα λεφτα που διαθετω (εως 300 ευρω)προτασεις?
nikos1982 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 μια επιλογη ειναι να βαλεις custom rom.μπορει να αλλαξει και να ειναι καλυτερα.αλλα απο την αλλη αν θελεις να παρεις καινουργιο κοιτα και σε lg και σε samsung
Neg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Με αυτά τα λεφτά πήγαινε σε Nexus. LG και Samsung δεν θα έπαιρνα και το είπες και μόνος σου τρέχει παλιά έκδοση. Το Nexus τρέχει ήδη την Android 7.0 και έχει καλύτερο λειτουργικό δίχως Touchwiz.
AggelosTz Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Moto G4 ή Νεξους. Aν θες να μείνεις σε samsung A5 2016. Και σου μένουν και ρέστα για τις εφαρμογές που τα θέλεις είναι παραπάνω απο τέλεια κατα την γνώμη μου . Επίσης βάλε Swipe στο φβ κ...με άσχημα και το s6 να εχεις είναι τόσο άθλια εφαρμογή που θα κολλάει κάθε τρεις και λίγο. (Κω...ρανε*)
UsualSuspect__ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπερα παιδια..εχει παρατηρηθει οτι στις συσκευες που ειναι με λογισμικο android το snapchat δεν υποστηριζεται ή κολλαει αρκετα.γενικα η εφαρμογη εχει τα δικα της προβληματα που χειροτερευουν στα android ειδικοτερα..εχω το samsung galaxy core (ναι το ξερω παλιο κινητο)λογισμικου 4.1 νομιζω κι γενικα μου κολλαει σε πολλες εφαρμογες οπως φβ ,snapchat ,viber ki instagram..μου εχει σπασει τα νευρα ..ψαχνω ενα κινητο με λογισμο απο 5.1 κι πανω κυριως samsung που να υποστηριζει ολες αυτες τις εφαρμογες κι να μην κολλαει οταν εχω πολλες ανοιχτες ... s6 ki s6 edge plus εχουν το marsmallow σωστα?αλλα ειν ακριβα για τα λεφτα που διαθετω (εως 300 ευρω)προτασεις? Φίλε μου, έχεις ένα απ τα χειρότερα κινητά που κυκλοφορούν και δεν σώζεται με τίποτα, ούτε καν με custom rom. Σπρώχτο όσο μπορείς και πάρε nexus 5x που θα έχεις και την 7 version. Snapchat/fb/viber κτλπ δεν κολλάνε καν. Βασικά τίποτα δεν κολλάει
panos- Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Φίλε μου, έχεις ένα απ τα χειρότερα κινητά που ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ και δεν σώζεται με τίποτα, ούτε καν με custom rom. Σπρώχτο όσο μπορείς και πάρε nexus 5x που θα έχεις και την 7 version. Snapchat/fb/viber κτλπ δεν κολλάνε καν. Βασικά τίποτα δεν κολλάει ΦΙΞΝΤ.Γενικά πέταξε το δεν σώζεται με 512MB RAM. 1
taslikos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 να παρεις iphone αφου θες να δουλευει το σνιαφνιαφ.
panos- Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 να παρεις iphone αφου θες να δουλευει το σνιαφνιαφ. Ενώ το αγαπημένο σου το Facebook λειτουργεί τέλεια σε όλα τα λειτουργικά.
UsualSuspect__ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 ΦΙΞΝΤ. Γενικά πέταξε το δεν σώζεται με 512MB RAM. Ξέρεις πόσοι υπάρχουν εκεί έξω με τα συγκεκριμένα κινητά ; Για αυτό έγραψα "κυκλοφορούν" Χαμός γίνεται
taslikos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ενώ το αγαπημένο σου το Facebook λειτουργεί τέλεια σε όλα τα λειτουργικά.Δεν δουλεύει καλά το φβ το iPhone 6s?? Το χρησιμοποιώ καθημερινά...
Haldol Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν δουλεύει καλά το φβ το iPhone 6s?? Το χρησιμοποιώ καθημερινά... Ε, δε τη λες και εφαρμογή "υπόδειγμα". Προσωπικά το Facebook το κατατάσσω στις λιγότερο ποιοτικές εφαρμογές της πλατφόρμας (για να μην πω τίποτα πιο βαρύ). Σε iPhone 6. Αν μιλήσουμε γι Android, ναι, εκεί κάτι γίνεται, μιας και οι περισσότερες εφαρμογές είναι αντίστοιχου επιπέδου.
panos- Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ε, δε τη λες και εφαρμογή "υπόδειγμα". Προσωπικά το Facebook το κατατάσσω στις λιγότερο ποιοτικές εφαρμογές της πλατφόρμας (για να μην πω τίποτα πιο βαρύ). Σε iPhone 6. Αν μιλήσουμε γι Android, ναι, εκεί κάτι γίνεται, μιας και οι περισσότερες εφαρμογές είναι αντίστοιχου επιπέδου. Προσωπικά σε iPad Mini 4 δεν παει καλα. Σε LG G4 παλι εχει κατι κολληματακια. το Snapchat μια χαρα παντου. Ξέρεις πόσοι υπάρχουν εκεί έξω με τα συγκεκριμένα κινητά ; Για αυτό έγραψα "κυκλοφορούν" Χαμός γίνεται Α νόμιζα στην παραγωγή ξερω πολλους και πολλους που τα αγοραζουν με τιμες σοκ επειδη ειναι Samsung...
stevengreeceGR Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορείς να πας στο Nexus 5X όπου τρέχει και Android 7.0 Nougat!
panos- Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορείς να πας στο Nexus 5X όπου τρέχει και Android 7.0 Nougat! ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΜΕ SAMSUNG, αντε τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα