zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω φιλο οποιος απο λευκο το εκανε ματ μαυρο και σε ελεγχους ηταν ολα μια χαρα. Επισης, του το ειπε και αυτος που τοποθετησε την μεμβρανη καπου Καλλιθεα αν θυμαμαι καλα. Μια ερωτηση πριν τοποθετηθει η μεμβρανη και θα λυθουν ολες οι αποριες. Εδιτ: Μολις τον πηρα τηλ και μου ειπε οτι αυτος που τον σταματησε ηταν ελαστικος και του την χαρισε. Αρα θελει αλλαγη αδειας! Αυτό είναι και το λογικό εδώ που τα λέμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Το λοιπόν. Η άδεια και από θέμα λογικής και από νομικό θέλει αλλαγή. Ένα παράδειγμα, ο μπάτσος που θα σε γράψει θα γράψει πχ γκρι ενώ στην άδεια θα έχεις μπλε. Θα βρεις τον μπελά σου εκεί... Εγώ αγόρασα αυτό (πολύ καλός saller) σε 0,75χ2. Δεν μπορώ να κρίνω ποιότητα γιατί δεν έχω με τι να το συγκρίνω. Θα το έλεγα πολύ καλό και εύκολο στην εφαρμογή σε λείες επιφάνειες και λίγο καμπυλωτές. Από εκεί και πέρα πάει αλλού, δυσκολεύει αρκετά. Η επιφάνεια που θα μπει πρέπει να είναι καθαρή και λεία διαφορετικά φαίνονται τα πάντα. Αυτό είναι το πλαστικό φτερό από σκούτερ το οποίο έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για να τοποθετήσω την ζελατίνα, όμως δεν τρίφτηκαν καλά τα πρώην ξεραμένα αυτοκόλλητα και η διαφορά φαίνεται. Το αποτέλεσμα στην μάσκα όμως είναι εντυπωσιακό μπορώ να πω (θέλει καθάρισμα γιατί το έχω πιάσει και με λαδωμένα χέρια, γι αυτό και τα σημάδια). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
futureshock Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 παιδια τα κινεζικα αυτοκολλητα δεν εχουν διαρκεια-αντοχη. καλυτερα να βλεπατε σε 3M ή καποια ιταλικη μαρκα. Ειδικα αμα μιλαμε για μεγαλο πλαστικο και εκτεθειμενο σε ηλιο-βροχη-σκονες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 παιδια τα κινεζικα αυτοκολλητα δεν εχουν διαρκεια-αντοχη. καλυτερα να βλεπατε σε 3M ή καποια ιταλικη μαρκα. Ειδικα αμα μιλαμε για μεγαλο πλαστικο και εκτεθειμενο σε ηλιο-βροχη-σκονες. Εγώ τα πήρα γιατί δεν με ενδιαφέρει η αντοχή. Αν χαλάσει θα κάνω τίποτα άλλο. Δεν είχα σκοπό να δώσω τα 2πλάσια και 3πλάσια λεφτά για ένα κινέζικο σκούτερ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ τα πήρα γιατί δεν με ενδιαφέρει η αντοχή. Αν χαλάσει θα κάνω τίποτα άλλο. Δεν είχα σκοπό να δώσω τα 2πλάσια και 3πλάσια λεφτά για ένα κινέζικο σκούτερ. Παρε μαυρο ματ σπρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Παρε μαυρο ματ σπρει. Space grey ήθελα Αλλιώς άσπρο ή μαύρο όπως λες ματ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα