Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! υπάρχει κάποιο μαγαζί που να πουλάει μεμβράνες αλλαγής χρώματος (γνωστό και ως wrap). Δεν με ενδιαφέρει να είναι γνωστής εταιρίας.

Έχω πάρει από το ebay και δεν μου έφτασε και τις διαστάσεις που θέλω δεν τις έχει. 

Δημοσ.

παντως στην περιοχη μου εχει κανει ενας ενα γιαρις καινουργιο με wrap... απιστευτο αποτελεσμα, μιλαμε χρωμα χρυσαφι-προς πορτοκαλι.... απλα μοναδικος... αλλα νομιζω εχει αναλογη εταιρια και το εχει ως "διαφιμιση"

Δημοσ.

παντως στην περιοχη μου εχει κανει ενας ενα γιαρις καινουργιο με wrap... απιστευτο αποτελεσμα, μιλαμε χρωμα χρυσαφι-προς πορτοκαλι.... απλα μοναδικος... αλλα νομιζω εχει αναλογη εταιρια και το εχει ως "διαφιμιση"

Ξερεις ποσο του κοστισε και σε τι αμαξι ?

Αυτο με το ντυσιμο/αλλαγης χρωματος, τι γινεται με την αδεια; πρέπει να γινει αλλαγη;

Προφανως κατι πρεπει να αλλαξει .

Δημοσ.

Ξερεις ποσο του κοστισε και σε τι αμαξι ?

Προφανως κατι πρεπει να αλλαξει .

Οχι, η αδεια δεν αλλαζει καθως δεν εχεις αλλαξει το χρωμα του οχηματος. Ρωτα και σε μαγαζι να σου πουνε.

Δημοσ.

Οχι, η αδεια δεν αλλαζει καθως δεν εχεις αλλαξει το χρωμα του οχηματος. Ρωτα και σε μαγαζι να σου πουνε.

αν βαλεις αλλο χρωμα ζελατινες φυσικα και αλλαζει η αδεια...

• Like 3
Δημοσ.

αν βαλεις αλλο χρωμα ζελατινες φυσικα και αλλαζει η αδεια...

Κι εγω ετσι νομιζω...

Αν μετα θελει φανοποιο καποιο κομματι προφανως θα θελει και αλλο κομματι μεμβρανη...

Δημοσ.

Εχω φιλο οποιος απο λευκο το εκανε ματ μαυρο και σε ελεγχους ηταν ολα μια χαρα. Επισης, του το ειπε και αυτος που τοποθετησε την μεμβρανη καπου Καλλιθεα αν θυμαμαι καλα. Μια ερωτηση πριν τοποθετηθει η μεμβρανη και θα λυθουν ολες οι αποριες.

Εδιτ: Μολις τον πηρα τηλ και μου ειπε οτι αυτος που τον σταματησε ηταν ελαστικος και του την χαρισε. Αρα θελει αλλαγη αδειας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...