evoracing Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα! υπάρχει κάποιο μαγαζί που να πουλάει μεμβράνες αλλαγής χρώματος (γνωστό και ως wrap). Δεν με ενδιαφέρει να είναι γνωστής εταιρίας. Έχω πάρει από το ebay και δεν μου έφτασε και τις διαστάσεις που θέλω δεν τις έχει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=%CE%BC%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%82+%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%B7%CF%82+%CF%87%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82 Ποσο σου στοιχισαν και ποιο το αποτελεσμα ?
opcorsa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 παντως στην περιοχη μου εχει κανει ενας ενα γιαρις καινουργιο με wrap... απιστευτο αποτελεσμα, μιλαμε χρωμα χρυσαφι-προς πορτοκαλι.... απλα μοναδικος... αλλα νομιζω εχει αναλογη εταιρια και το εχει ως "διαφιμιση"
Liverpool89 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο με το ντυσιμο/αλλαγης χρωματος, τι γινεται με την αδεια; πρέπει να γινει αλλαγη;
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 παντως στην περιοχη μου εχει κανει ενας ενα γιαρις καινουργιο με wrap... απιστευτο αποτελεσμα, μιλαμε χρωμα χρυσαφι-προς πορτοκαλι.... απλα μοναδικος... αλλα νομιζω εχει αναλογη εταιρια και το εχει ως "διαφιμιση" Ξερεις ποσο του κοστισε και σε τι αμαξι ? Αυτο με το ντυσιμο/αλλαγης χρωματος, τι γινεται με την αδεια; πρέπει να γινει αλλαγη; Προφανως κατι πρεπει να αλλαξει .
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Με ενδιαφέρει κι εμένα αυτό (από άσπρο σε άσπρο ματ) αλλά είναι μεγάλο το κόστος νομίζω...
isim Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ξερεις ποσο του κοστισε και σε τι αμαξι ? Προφανως κατι πρεπει να αλλαξει . Οχι, η αδεια δεν αλλαζει καθως δεν εχεις αλλαξει το χρωμα του οχηματος. Ρωτα και σε μαγαζι να σου πουνε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Με ενδιαφέρει κι εμένα αυτό (από άσπρο σε άσπρο ματ) αλλά είναι μεγάλο το κόστος νομίζω... Απο 500 ευρω http://www.car.gr/parts/view/6190694/ + ΦΠΑ
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Απο 500 ευρω http://www.car.gr/parts/view/6190694/ + ΦΠΑ Το από με τρομάζει λίγο... Νομίζω φτάνει εύκολα πάνω από 1000! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Το από με τρομάζει λίγο... Νομίζω φτάνει εύκολα πάνω από 1000! Αναλογα το αμαξι...Αλλο ενα ....pundo και αλλο ενα CRV σαν το δικο μου !!!
paylidis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι, η αδεια δεν αλλαζει καθως δεν εχεις αλλαξει το χρωμα του οχηματος. Ρωτα και σε μαγαζι να σου πουνε. αν βαλεις αλλο χρωμα ζελατινες φυσικα και αλλαζει η αδεια... 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 αν βαλεις αλλο χρωμα ζελατινες φυσικα και αλλαζει η αδεια... Κι εγω ετσι νομιζω... Αν μετα θελει φανοποιο καποιο κομματι προφανως θα θελει και αλλο κομματι μεμβρανη...
isim Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω φιλο οποιος απο λευκο το εκανε ματ μαυρο και σε ελεγχους ηταν ολα μια χαρα. Επισης, του το ειπε και αυτος που τοποθετησε την μεμβρανη καπου Καλλιθεα αν θυμαμαι καλα. Μια ερωτηση πριν τοποθετηθει η μεμβρανη και θα λυθουν ολες οι αποριες. Εδιτ: Μολις τον πηρα τηλ και μου ειπε οτι αυτος που τον σταματησε ηταν ελαστικος και του την χαρισε. Αρα θελει αλλαγη αδειας!
paylidis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ο φιλος θα επεσε σε λαρτζ ελεγχο. extra large μη σου πω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα