milanezos95 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω ενα μπατζετ της ταξης των 150-160 ευρω και εχω καταλήξει σε αυτα τα 2 , αλλα δεν ξερω ποιο απο τα 2 να διαλεξω . Ποιο προτεινετε απο αυτα τα 2?Υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα, απ οσο ξερετε?Ευχαριστω!
newsformobiles Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω ενα μπατζετ της ταξης των 150-160 ευρω και εχω καταλήξει σε αυτα τα 2 , αλλα δεν ξερω ποιο απο τα 2 να διαλεξω . Ποιο προτεινετε απο αυτα τα 2? Υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα, απ οσο ξερετε? Ευχαριστω! Σ' αυτά κατέληξες λόγο μεγέθους ή άλλης αιτίας, γιατί με τα λεφτά αυτά βλέπω από το Kimovil αγοράζεις από το Geekbuying το Xiaomi Redmi Note 3 Pro που είναι VFM κινητό!
milanezos95 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Λόγω μεγέθους , δεν θέλω κάτι μεγάλο!
vchristod84 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω ενα μπατζετ της ταξης των 150-160 ευρω και εχω καταλήξει σε αυτα τα 2 , αλλα δεν ξερω ποιο απο τα 2 να διαλεξω . Ποιο προτεινετε απο αυτα τα 2? Υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα, απ οσο ξερετε? Ευχαριστω! Εγώ θα σου πρότεινα και το mi4c 2gb/16gb σαν τρελο value for money με μοναδική ένσταση τη χωρητικότητα (δεν παίρνει επεκτασιμη μνήμη). http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi4c
kodorevi8ulis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 πάρε το 3s international (ετσι το λένε) για να έχεις και την 800αρα στο 4g 3/32 (τα 2/16 μη τα βλέπεις καν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα