Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν ξεκιναω τον υπολογιστη και μπαινει στα windows μου βγαζει ενα μηνυμα και λεει κατι για ενα αρχειο error mom.implementation.

Aνοιξα ενα προγραμμα που εχω για τους drivers και εκανα απο εκει απεγκατασταση τον amd mobility radeon και μετα εγκατασταση

και οταν πατησα να κανω επανεκκινηση παλι μου εβγαλε το blue screen με τα γραμματα και οταν ξανα ανοιξε παλι για το αρχειο.

Γιατί δεν κάνεις την εγκατάσταση των οδηγών από εδώ ;

http://www.sony.co.uk/support/en/content/cnt-dwnl/VPCEB3M1E/list

Καλό είναι να βγάλεις τον δίσκο και να τον συνδέσεις σε σταθερό , να δεις τι κάνει  B) 

Δημοσ.

Απο εκει τα εγκατεστησα.

Τελικα ηθελε την τελευταια ενημερωση στο net.framework.

Μετα εκανα απεγκατασταση το παλιο και το ξανα εβαλα και το πηρε.Και στην επανεκκινηση δεν εβγαλε τιποτα. Μετα οταν το ξανα ανοιξα ,τσουπ...... ο ηχος , αρχισα μετα παλι απεγκατστασεις- εγκαταστασεις κλπ  , καποια στιγμη μου ελεγε οτι ηταν ελλατωματικος (μεσα απο το driver boost) αλλα στις επανεκκινησεις μετα παλι επεμενε, εκανα και επαναφορα και καπως παλι μετα απο παρα πολλες προσπαθειες ξανα ανοιξε , δε ξερω απο τι εφτιαξε!

Το θεμα ειναι οτι ολα αυτα τα utilities του vaio απο την σελιδα υποστηριξης δεν τα παιρνει τωρα , ο παλιος που ειχα ο σκληρος και χαιρετησε ηταν αν θυμαμαι καλα ο εργοστασιακος και χαιρετωντας εφυγαν ολα απο μεσα windows κλπ.

Τωρα αυτος εχει ''αλλα'' windows περασμενα και αλλη version , νομιζω τα παλια ηταν home premium, και τωρα ουσιαστικα ο υπολογιστης δεν ειναι vaio καπως.

Ελπιζω πλεον να μην ξαναεμφανισει κατι.

Ενα τελευταιο που θελω να ρωτησω ειναι, επειδη με το που ανοιξε το laptop και επαιζαν ολα ρολοι, εκανα ενα σημειο επαναφορας.

Αυτο μετα απο καιρο υπαρχει περιπτωση να χαθει και να μην εμφανιζεται, να δειχνει δηλαδη πιο προσφατα ή μενει;

Kαι δευτερον σχετικα με την υγεια του σκληρου( 4 μηνων 81 % υγεια, ssd) να ανησυχω;;

Mπορω να βελτιωσω την υγεια του;

Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τη βοηθεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...