Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω ενα  laptop Sony Vaio VPCEB3M1E με windows 7 ultimate το οποιο πριν λιγες μερες αρχισε να μου παρουσιαζει προβλημα με τις 2 θυρες του usb!

Αρχικα δεν δουλευε το ασυρματο ποντικι και οταν εκανα επανεκκινηση εφτιαχνε.

Επειτα ουτε με την επανεκκινηση δουλευε ξανα και δοκιμασα να κανω επαναφορα συστηματος και για κανα 2-3 φορες που το εκανα δουλεψε και λειτουργουσε και το ποντικι και τα usb.

Πλεον δε δουλευει ουτε με την επαναφορα συστηματος, τι μπορει να φταιει;;

Δοκιμασα απο την διαχειριση συσκευων  (ενω μου εμφανιζει οτι ολα λειτουργουν κανονικα ) και ειπα να κανω καταργηση και μετα να ξανα ενημερωθουν αλλα δεν λειτουργησε!

Τι μπορω να κανω;

Eυχαριστω

2vm7l9e.png

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις με ένα άλλο λειτουργικό (ένα linux live cd πχ) να δεις αν δουλεύουν για να διαπιστώσεις αν είναι software ή hardware πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν προκειται για τις θυρες που βρισκονται δεξια διπλα απο το CD ειναι κατα πασα πιθανοτητα συνδεδεμενα σε μια ξεχωριστη πλακετιτσα(hub)  το οποιο μπορει να τα επαιξε.

Δημοσ.

Παιδια δεν ξερω τι εγινε αλλα οι θυρες επανηλθαν ομως  κατι εγινε με τον ηχο.

Εχω την εντυπωση οτι πρωτα αρχικα είχα κανει επαναφορα συστηματος γιατι ειχα το ιδιο προβλημα με τον ηχο, εκει που ακουγα μουσικη σε κατι καινουργια ακουστικα αρχισε να χαλαει η ποιοτητα και ειχα κανει επαναφορα αν θυμαμαι καλα, ειχε φτιαξει το θεμα.

Μετα πρεπει να εμφανιστηκε το θεμα με τις θυρες. (Δεν ξερω αν σχετιζονται)

Τωρα παλι ενω εφτιαξαν ως δια μαγειας οι θυρες απο το πρωι , εκει που ακουγα μουσικη σε αλλα ακουστικα ,εκανε ξαφνικα ενα σφυριγμα και εβγαλε Χ κατω στον ηχο.

Ο εντοπισμος προβληματων δεν βρισκει κατι , εκανα επαναφορα... τιποτα.... απεγκατασταση και εγκατασταση ξανα αλλα παλι τιποτα.

Το μονο που μου εμφανιζει στους ηχους ειναι το HDMI και λεει εκτος συνδεσης.

Eπισης δοκιμασα να κανω και update μεσα απο ενα προγραμμα (driver booster) αλλα δεν φτιαχνει)

Τι παιζει; υπαρχει σχεση στα προβληματα;

Eυχαριστω

Δημοσ.

Παιδια μολις ανοιξα το λαπτοπ  και παιζει κανονικα ο ηχος και η μια θυρα!

Η αλλη μου λεει unknown device οτι και αν βαλω, flash drive - mouse , παρολο που κανει ηχο οτι συνδεεται και αποσυνδεεται συσκευη, δηλαδη εχει ρευμα.Η 1η θυρα λειτουργει κανονικα!

Στον πινακα ελεγχου,στον ηχο εμφανιζει στην αναπαραγωγη τα ηχεια/ακουστικα realtek high definition audio προεπιλεγμενη συσκευη και το hdmi εκτος συνδεσης ,οπως ηταν.

Χθες εκει ειχε μονο το hdmi εκτος συνδεσης και στην εγγραφη ελεγε δεν εγκατασταθηκαν συσκευες .

Τι συμβαινει; Mηπως ειναι κατι απο τα windows ή απο καποιο update ?

ivj250.png

Δημοσ.

Δοκίμασε να ξαναπεράσεις τους drivers του chipset (εμπεριέχονται και οι usb drivers) και τον driver της κάρτας ήχου, μήπως και φτιάξει.

Δημοσ.

Παιδια αποφασισα να κανω φορματ και εβαλα αλλα windows , ειχα ultimate και εβαλα home premium !
Ολα μια χαρα ανοιξε δουλευαν ολα ωσπου μετα απο 5-10 λεπτα μου πεταει blue screen κανει reboot και
βγαζει μηνυμα operation system not found !!
Τωρα αυτο μπορει να εγινε απο τον acivator που ειχα τρεξει;;
Επισης το μηνυμα δε προλαβα να το διαβασω αλλα ωστοσο πρεπει να
ηταν το παρακατω γιατι και παλιοτερ εβγαζε blue screen με γραμματα
ωσπου μετα απο 10 φορες και κανενα 6μηνο μετα βαρεσε σκληρο.
Τωρα πλεον πηρα νεο σκληρο δεν εχει ουτε 6μηνο και ειναι SSD!
Τι γινεται;;
Ευχαριστω για τη βοηθεια!

Αυτο ειναι το θεμα απο τοτε που ειχε βαρεσει ο σκληρος!
http://www.insomnia.gr/topic/589624-ανοδος-θερμοκρασιαςενοχλητικος-ηχος-και-φριζ/

Ενημερωση #2:

Δοκιμασα windows ultimate να ξαναβαλω, τα πηρε και εκανα ενα σκαν με το hd sentinel και μου εβγαλε επιδοση 100% και υγεια 81% ??? Πως γινεται αυτο ρε παιδια σε καινουργιο σκληρο;;

post-291696-0-58894200-1473642008_thumb.png

Δημοσ.

Βάλε το διαγνωστικό του δίσκου (αν έχει) και δες τι αναφέρει σε σχέση με την υγεία του. Η μπλε οθόνη είναι λόγω ότι κράσαρε ο driver της κάρτας γραφικών. Αν από θερμοκρασία είναι κομπλέ το λαπτοπ κατέβασε νέο driver για την κάρτα από την sony.

Δημοσ.

Eτρεξα το hdsentinel για την υγεια και μου εβγαλε 81% υγεια. Η υγεια αυτη σχετιζεται με την θερμοκρασια ;

Τωρα εχει φυσιολογικη θερμοκρασια γυρω στους 40 C εκτος απο χθες που περναγα μερικα προγραμματα ή εκανε update

και ανεβαζε για κανενα 5λεπτο στροφες.

x5w4s7.png

Δημοσ.

Όχι η θερμοκρασία δεν έχει να κάνει με τον δίσκο, για την κάρτα γραφικών ρώτησα, λόγω ότι πετάει μπλε οθόνη. Την λειτουργία trim στον ssd την ενεργοποίησες; Ρώτα για τον δίσκο στο thread 'Μονάδες αποθήκευσης'.

Δημοσ.

Οταν ξεκιναω τον υπολογιστη και μπαινει στα windows μου βγαζει ενα μηνυμα και λεει κατι για ενα αρχειο error mom.implementation.

Aνοιξα ενα προγραμμα που εχω για τους drivers και εκανα απο εκει απεγκατασταση τον amd mobility radeon και μετα εγκατασταση

και οταν πατησα να κανω επανεκκινηση παλι μου εβγαλε το blue screen με τα γραμματα και οταν ξανα ανοιξε παλι για το αρχειο.

Δημοσ.

Ποιο είναι το πρόγραμμα για τους drivers; Σε λαπτοπ καλό είναι να εγκαθιστούμε τους drivers μόνο από τον κατασκευαστή του διότι είναι γραμμένοι για το σύστημα του laptop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...