drdedus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν θα μπορέσω να κάνω κάτι παραπάνω από αυτά που είπα.
Sebu Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Με minimx iii της beelink πάντως με ασύρματη σύνδεση όλο το καλοκαίρι στις διακοπές (35-38% σήμα - "κλέβαμε από το wifi του γείτονα, μεσοτοιχία και μεσολαβούσαν 3 τοίχοι και απόσταση 10 μέτρα μίνιμουμ, δλδ όχι το καλύτερο), έπαιζε τα πάντα από Kodi, επιλέγαμε ταινίες full hd και δεν κόμπιαζε, απλά αργούσε μερικά δευτερόλεπτα στην αρχή γιατί έκανε μεγαλύτερο buffering. Μόνο σε 1-2 ταινιες σταμάτησε στιγμιαία για κάποια δευτερόλεπτα για να κάνει buffering και συνέχισε κανονικά. Το minimx iii φοράει τον S905 που είναι ο προηγούμενος του S905X και θεωρώ ότι και το υπόλοιπο hardware ίσως είναι ένα κλικ παλαιότερο αν δεν είναι το ίδιο, συνεπώς θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Προσωπικά ότι και να κάνω επειδή απεχθάνομαι το wifi (το θεωρώ αναξιόπιστο για μεγάλες αποστάσεις και η δουλεία του δεν είναι να μεταφέρει όγκο και δεδομένα full hd ταινιών 12-15 μέτρα από το ρούτερ με τοίχους να μεσολαβούν) θα χρησιμοποιήσω powerlines 200αρια. Μετρημένα σε τριφασική γραμμή, στην ίδια φάση πιάνουν 190-200mbps, σε διαφορετικές φάσεις 160mbps και σε απόσταση άνω των 15 μέτρων (η καλωδίωση ρεύματος δεν είναι ευθεία γραμμή). Αν το wifi ανωτέρω στις διακοπές (που στην καλύτερη ήταν 54mbps) έπαιζε Kodi καμπάνα χωρίς να κομπιάζει, το powerline απλά θα είναι άνετο και θα έχει και κάβα δυνάμεων. 1
Bourdoulas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 @Bourdoulas Tελικά ποιο έχει καλύτερη GPU το QUAD με mali-450 Penta-Core ή το OCTA με mali-820mp3? Οπότε πειτε και σε εμάς που δεν γνωριζουμε ποιο είναι καλυτερο απο τα δύο για media player για να παραγγείλουμε? ΥΓ 1) υποστηρίζει κάποιο απο τα δύο SPDIF (optical)? 2)η γνωμη σας για το Mini M8S II ποια είναι? (το οποίο εχει SPDIF optical) 3) streaming πχ απο vimeo υποστηρίζεται κανονικα ε? Το ακριβότερο έχει κατά ΠΟΛΥ καλύτερη GPU. Αλλά εκεί μπαίνει σφήνα και το software. Δεν είναι χαζοί αυτοί που πληρώνουν 100άρια στη Wetek και την Minix. Αν θέλεις υποστήριξη θα πληρώσεις. Για παράδειγμα, τα περισσότερα κινέζικα δεν κάνουν σωστό audio passthrough πχ κολλάει το playback, δεν έχουν dynamic refresh rate switching, ούτε σωστό output frame rate. Αυτά σε συσκευές των παραπάνω εταιρειών δεν πρόκειται να τα δεις. Από την στιγμή που δεν υπάρχει ούτε ένα σοβαρό review (τα reviews με antutu και λοιπά benchmarks δεν θεωρούνται σοβαρά για τέτοια media κουτιά) για το octa core εγώ θα κράταγα μια πισινή. Δηλαδή η μόνη διαφορά με το άλλο μοντέλο το πιο ακριβό που συζητείται στο νήμα είναι ο επεξεργαστής; 4 πυρήνες έναντι 8; Βασική διαφορά είναι η GPU. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΝΑ REVIEW... Με προβληματικο WI-FI δεν αξιζει ουτε 10 ευρω, μονο για INTERNET με καλωδιο κανει... Και εγώ είμαι αυτής της άποψης. Βέβαια από την άλλη δίνεις μόλις 30 ευρώ...
papars Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Χριστούγεννα έρχονται. Πήρα και τους δύο. Thanks TS.
111111 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 παράγγειλα κι εγώ, αλλά στο my oprders, στο πεδίο Order status αναγράφει back order. Τι σημαίνει ακριβώς; 'οτι ακυρώνεται η παραγγελία;
stelios18120 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι ότι θα περίμενεις να κάνουν νέα παραλλαβη γιατί τελειωσε το εμπόρευμα για να στο στείλουν Θα έχεις μία καθυστέρηση. Μην σκας όμως σε σχεδόν όλες τις παραγγελίες που έκανα κ εγώ εχθες και προχθες έγινε αυτό επειδή λογικά θα έγινε τρελός χαμός.
HERTHAN Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Χριστούγεννα έρχονται. Πήρα και τους δύο. Thanks TS. Που να μπει και ο Δεκεμβριος δεν θα εχουμε να φαμε τα Χριστουγεννα αν αρχισαμε απο τωρα.
BrocasHelm Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Πριν τον Δεκέμβρη θα έχει λόγω black friday τρελές προσφορές κι από Κίνα μεριά. Δεν χρειάζονται πολλά, μόνο τα snap up deals του banggood φτάνουν για να φεύγουν τρελά λεφτά. Τις τελευταίες 20 μέρες τους έχω δώσει 317 USD μόνο σε αυτά. Σχετικά με το συγκεκριμένο, δεν το πήρα γιατί διαβάζω για το προβληματικό wifi που είναι deal breaker για μένα. Για το σαλόνι μου ήρθε το t95m που έχει πολύ καλό wifi και με την μία αντικατέστησε το rpi3.
Vasilis 07 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Πριν τον Δεκέμβρη θα έχει λόγω black friday τρελές προσφορές κι από Κίνα μεριά. Δεν χρειάζονται πολλά, μόνο τα snap up deals του banggood φτάνουν για να φεύγουν τρελά λεφτά. Τις τελευταίες 20 μέρες τους έχω δώσει 317 USD μόνο σε αυτά. Σχετικά με το συγκεκριμένο, δεν το πήρα γιατί διαβάζω για το προβληματικό wifi που είναι deal breaker για μένα. Για το σαλόνι μου ήρθε το t95m που έχει πολύ καλό wifi και με την μία αντικατέστησε το rpi3. 317 για media player ? Με τόσα έπαιρνες ποιοτικότερο μηχανάκι με διάρκεια ζωής. Αυτά εδώ είναι για κάποιους που δεν έχουν απαιτήσεις και απλά θέλουν να βλέπουν κάποιο video αραιά και που.
nyne Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δυστυχως εχει παει στα 56$ τωρα,κριμα γιατι θα το τσιμπαγα...
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Εβαλα το ΤΕΛΟΣ στον τιτλο
BrocasHelm Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 317 για media player ? Με τόσα έπαιρνες ποιοτικότερο μηχανάκι με διάρκεια ζωής. Αυτά εδώ είναι για κάποιους που δεν έχουν απαιτήσεις και απλά θέλουν να βλέπουν κάποιο video αραιά και που. Γενικά λέω - στα snap up deals μου έφυγαν πολλά λεφτά. Πήρα redmi 3, cube i7 book, ssd 256gb, tv box και ένα φορτιστή αυτοκινήτου. Άσχετο/σχετικό, το 905x έχει χειρότερες επιδόσεις από το απλό 905?
Sebu Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Κ εδω back order για το Nexbox. Μαζι κ ενας φορτιστής blitz. Αναμενόμενο νομιζω, μονο το tv box πούλησε πάνω απο 4.000 κομμάτια. Σιγά μην είχαν τόσα διαθέσιμα στις αποθήκες τους. Τωρα παραγγελία απο προμηθευτή τους, αναμονή παραλαβής κ Άγιος ο Θεός. Στα 30 ευρω κανεις υπομονή άλλιως refund. Εχει κατι ωραία reviews ο red skull στο κανάλι του στο YouTube κ για τα δυο (Minimx III κ Nexbox A95X). Ειμαι απο το κινητο, δεν έχω τα λινκς εύκαιρα. Προσοχη γιατι κανει review κ τις μικρές τους εκδόσεις (1/8gb) κ τις μεγάλες 2/16gb). Στις μεγάλες κ για τα δυο λέει καλα σχόλια. Διαβάστε κ τα comment sections κάτω απο τα βίντεο που απαντάει σε ερωτήσεις χρηστών κ δίνει καλές πληροφορίες. Αυτα απο μένα, με το καλο να παραλάβουμε όλοι. Αν ο Matrixxx αφήσει το thread ανοικτό για τις παραλαβές, θα ενημερώσω μόλις παραλάβω. Για τα reviews αν θυμαμαι καλα λέει οτι το Nexbox ειναι λιγο καλύτερο αλλα το Beelink εχει καλύτερη υποστήριξη σε updates κ OTA. Βεβαια το Nexbox ειναι ήδη android 6 με το τελευταίο kodi, ενώ το Beelink εχει android 5.1 κ το προηγούμενο kodi. Αυτα για όσους δεν θέλουν να μπλέκουν με updates, σεταρισματα κ πολλές ρυθμίσεις αλλα θέλουν μηχάνημα plug & play out of the box χωρίς πολυ κόπο κ χρονο. 1
bullseyemambo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως που ρώτησα μου είπαν ότι θα χρειαστούν 1-2 μέρες για να στοκάρουν.
chocorello Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μετά από αρκετή σκέψη και ύπνο, ξύπνησα τα μεσάνυχτα και τσίμπησα το ακριβό μοντέλο με τον S912.Έπειτα, αφού τον πρόλαβα, κοιμήθηκα ήσυχος... Ελπίζω μόνο να μη συναντήσω ένα κάρο bugs και βγει πατάτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις