stelios18120 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Το banggood από εχθες μου αδειάζει σιγά σιγά το πορτοφολι Έδωσα σε διάφορα πάνω από 70€ εγώ Μας τα πήραν κανονικά αλλά άξιζε πιστεύω. Να ρωτησω Εκτός από ένα σετακι ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντικι(που ήδη έχω) να αγοράσω τίποτα άλλο εχτραδακι μαζί υπάρχει; Κάτι που να αξίζει να αγοραστεί πακετακι με το Νexbox;
iguana Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αν γίνει παραγγελία πολλά αντικείμενα μαζί πως τα σ΄τελνουν;ένα ένα;Υπάρχει περίπτωση να τα βάλουν μαζί σε ένα κουτί και να περάσει τελωνείο λόγο πχ μεγέθους - κόστους;Θέλω να βάλω και ένα κινητό μαζί...
Bourdoulas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Και γω το οκτα πήρα, δε νομίζω οτι αξίζει για 10Ε να πάρεις παλιότερη γενιά, όχι οτι δε καλύπτει και το 4πύρηνο αλλά έτσι, μπας και αντέξει παραπάνω καιρό. Μας ταέφαγαν όλα οι κινέζοι, πάνω απο 100Ε πράγματα έχω πάρει συνολικά. Δεν είναι παλαιότερη γενιά. Επίσης μην δίνετε βάση στην CPU αν σας ενδιαφέρει το κουτί ως media player. Τον μεγαλύτερο ρόλο τον παίζει η GPU. 1
stelios18120 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ένα mele f10 deluxe και είσαι ετοιμος Τι είναι αυτό; Για δωσε κανένα info
Bourdoulas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Air mouse είναι το οποίο κοστίζει 18 ευρώ περίπου. Από την μία πλευρά έχει mouse function με διαφορά έξτρα και από την άλλη πληκτρολόγιο. http://m.gearbest.com/mice-keyboards/pp_68068.html 1
Sotosgl Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Τι είναι αυτό; Για δωσε κανένα info Το εχω αλλα δεν το εχω παρουσιασει ακομα. Αν δεν σε νοιαζουν οι IR Learning δυνατοτητες του ΜΑΚΡΙΑ. Πληκτρα που κολλανε δυσχρηστο για TV Box γενικα πρεπει να κεντραρεις στο USB και να ειναι στην ευθεια και να παιξεις σαν airmouse Παρε ενα Viboton Full qwerty με touchpad και γλυτωσε 10+$ 1
drdedus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Το εχω αλλα δεν το εχω παρουσιασει ακομα. Αν δεν σε νοιαζουν οι IR Learning δυνατοτητες του ΜΑΚΡΙΑ. Πληκτρα που κολλανε δυσχρηστο για TV Box γενικα πρεπει να κεντραρεις στο USB και να ειναι στην ευθεια και να παιξεις σαν airmouse Παρε ενα Viboton Full qwerty με touchpad και γλυτωσε 10+$ Είσαι υπερβολικός, για να βοηθήσω και το αντίστοιχο rikomagic εχει και αυτο θέματα.Ισως ένα τρίτο να ηταν καλύτερο. Το viboton είναι όντως βολικό?
Sotosgl Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Είσαι υπερβολικός, για να βοηθήσω και το αντίστοιχο rikomagic εχει και αυτο θέματα. Ισως ένα τρίτο να ηταν καλύτερο. Το viboton είναι όντως βολικό? Εχω δουλεψει πολυ και τα 2. Να μου το εκανε το Mele μετα απο 1 μηνα βαριας χρησης να πω οκ αλλα straight out of the box να κολλαει το μεσαιο κουμπι που ειναι αυτο που θα δουλευεις πολυ ειναι too much. Μετα το Qwerty απο πισω ειναι μισο και δεν βολευει σε Alt Tabs,Win Tabs,Alt Control Delete (αν εχεις και Windows tv box) + οτι ειναι φουλ μεμβρανης και δεν νιωθεις καποια αναδραση στα πατηματα,το οτι σαν air mouse πρεπει να κεντραρεις το USB dongle για να ειναι σε απολυτη ευθεια δεν θα ειναι προβλημα για καποιον που θα καθεται στο σαλονι απεναντι ακριβως αλλα αν το εχεις στην κρεβατοκαμαρα με την τηλεοραση σε λιγο περιεργη γωνια αστα να πανε. Overall η IR Learning λειτουργια του δουλευει σωστα αν και θα ηθελα να μπορω να σεταρω περισσοτερα πληκτρα. Το Viboton οποιο και να παρεις με το ιδιο σουλουπι (Full Qwerty,Touchpad,dpad) δουλευει ποιο ομορφα,καθεται πιο ομορφα στο χερι και το ποντικι αμα το συνηθίσεις (γιατι δεν ειναι γραμμικο αλλα μετα απο λιγο επιταγχυνει για να σε παει πιο γρηγορα εκει που θες) παει σφαιρα. Το Dpad για περιηγηση σε Menu ειναι μεγαλη ευκολια αλλά και πληκτρα που θα χρησιμοποιεις συχνα στο Kodi οπως το \ ειναι πολυ ευκολα προσβασιμα.
SnakeMJK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αν γίνει παραγγελία πολλά αντικείμενα μαζί πως τα σ΄τελνουν;ένα ένα;Υπάρχει περίπτωση να τα βάλουν μαζί σε ένα κουτί και να περάσει τελωνείο λόγο πχ μεγέθους - κόστους;Θέλω να βάλω και ένα κινητό μαζί... Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι σε διαφορετική αποθήκη. Μία φορά είχα παραγγείλει 5 διαφορετικά πράγματα και τα έστειλαν σε 5 διαφορετικά δέματα, γιατί ήταν αποθηκευμένα σε διαφορετική αποθήκη το καθένα.
kalampakas. Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 τελικα το 4πυρηνο ή το 8πυρηνο παιρνουμε;μας ξεπαραδιασετε
samsunglife Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδή δεν έχω ξαναπάρει κάτι αντίστοιχο και δεν γνωρίζω: αν κουμπώσω πάνω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο χωρίς δική του τροφοδοσία θα τον διαβάσει? Θα παίζει τα πάντα?
IcemanGr71 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Η παραγγελία έφυγε.... και δινουν και Tracking Number για όσους ρωτούσαν. ... ☺
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Η παραγγελία έφυγε.... και δινουν και Tracking Number για όσους ρωτούσαν. ... ☺ Εμένα μπήκε σε back order. Δλδ είναι out of stock
Προτεινόμενες αναρτήσεις