Προς το περιεχόμενο

Nexbox A95X Amlogic S905X 2G DDR3 RAM 16G - 29€ - Banggood [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tracking number δίνει τελικά; γιατί βλέπω σήμερα στο status της παραγγελίας και λέει untracked

Στο έκανε shipped? Μπορεί να το δώσει μετά...

• Απαντ. 237
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επίσης σε καλή τιμή έχει και το παρακάτω.

http://www.banggood.com/NEXBOX-A3-Amlogic-S912-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-BOX-p-1079100.html

Νομίζω αξίζουν τα 10€ διαφορά...

Μόνο που αυτό δεν λέει κάπου ξεκάθαρα ότι έρχεται με προεγκατεστημένο Kodi  ;)

Σαν χαρακτηριστικά είναι θεωρητικά καλύτερο αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να εγκαταστήσεις μετά το Kodi και να το παραμετροποιήσεις ώστε να εμφανίζεται εγγενώς στις κυρίως οθόνες της συσκευής όπως γίνεται σε όσα android box το έχουν μαμα.

Άκυρο το λέει κάτω κάτω στα αναλυτικά specs, Kodi 16.1 αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν το λέει κάπου αλλού όπως το διαφημίζουν οι υπόλοιποι (πχ στην περιγραφή, με εικονίδια κτλ.)

Δημοσ.

το προεγκατεστημένο kodi είναι περισσότερο μειονέκτημα πάρα πλεονέκτημα, το σωστό είναι να αφαιρούνται ότι εφαρμογές έχουν βάλει οι Κινέζοι και να ξαναμπαίνουν από το play.

Να ελέγχεται αν έχει status και notification bar (για όσους το χρειάζονται) η rom γιατί το A95X (S905) δεν είχε και έπρεπε να γίνει αλλαγή στην rom και αν έχει recovery button γιατί κάποια δεν έχουν

Δημοσ.

66 ευρω πλεοιν, τερμα η προσφορα.

Το ξαναεβαλαν με ημερομ .παραλαβης τους, 23/Σεπ.

Δωρεαν συστημενο (registered) ειναι απο ενα ποσο και πανω, συνηθως τα 30 ευρω, αναλογα το καταστημα.

Δημοσ.

66 ευρω πλεοιν, τερμα η προσφορα.

Δωρεαν συστημενο (registered) ειναι απο ενα ποσο και πανω, συνηθως τα 30 ευρω, αναλογα το καταστημα.

Εγω που το βλεπω τωρα ειναι στα 28 ευρω.

Δημοσ.

Κι εγώ πήρα του θέματος στα 29 ευρώ μόλις τώρα. Βέβαια μπορεί να τσιμπήσω κι ένα octa core για να δω διάφορες, και το άλλο να φύγει σε κάποιο φίλο:-)

Δημοσ.

εγω παντος τελικα πειρα το octa core να μην εχω θεμα με το wifi

Τι διαφορά έχει; Και πως ξέρεις οτι δεν θα έχεις θέμα;

Δημοσ.

Και γω το οκτα πήρα, δε νομίζω οτι αξίζει για 10Ε να πάρεις παλιότερη γενιά, όχι οτι δε καλύπτει και το 4πύρηνο αλλά έτσι, μπας και αντέξει παραπάνω καιρό.

Μας ταέφαγαν όλα οι κινέζοι, πάνω απο 100Ε πράγματα έχω πάρει συνολικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...