SnakeMJK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Tracking number δίνει τελικά; γιατί βλέπω σήμερα στο status της παραγγελίας και λέει untracked Στο έκανε shipped? Μπορεί να το δώσει μετά...
trikiklas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 επειδή και εμένα με ενδιαφέρει το θέμα με το wifi γιατί ετσι θα συνδεθεί τι γνωμη εχετε και για αυτο http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_366029.html σε σχέση με του τιτλου???
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 επειδή και εμένα με ενδιαφέρει το θέμα με το wifi γιατί ετσι θα συνδεθεί τι γνωμη εχετε και για αυτο http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_366029.html σε σχέση με του τιτλου??? Με το απλο 905 ειχα προβλημα εγω
Sebu Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Επίσης σε καλή τιμή έχει και το παρακάτω. http://www.banggood.com/NEXBOX-A3-Amlogic-S912-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-BOX-p-1079100.html Νομίζω αξίζουν τα 10€ διαφορά... Μόνο που αυτό δεν λέει κάπου ξεκάθαρα ότι έρχεται με προεγκατεστημένο Kodi Σαν χαρακτηριστικά είναι θεωρητικά καλύτερο αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να εγκαταστήσεις μετά το Kodi και να το παραμετροποιήσεις ώστε να εμφανίζεται εγγενώς στις κυρίως οθόνες της συσκευής όπως γίνεται σε όσα android box το έχουν μαμα. Άκυρο το λέει κάτω κάτω στα αναλυτικά specs, Kodi 16.1 αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν το λέει κάπου αλλού όπως το διαφημίζουν οι υπόλοιποι (πχ στην περιγραφή, με εικονίδια κτλ.)
jimmyl Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μας εχετε καταστρεψει , με αυτες τις προσφορες , οταν λεει status - back order , τι σημαινει;
nvel Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 το προεγκατεστημένο kodi είναι περισσότερο μειονέκτημα πάρα πλεονέκτημα, το σωστό είναι να αφαιρούνται ότι εφαρμογές έχουν βάλει οι Κινέζοι και να ξαναμπαίνουν από το play. Να ελέγχεται αν έχει status και notification bar (για όσους το χρειάζονται) η rom γιατί το A95X (S905) δεν είχε και έπρεπε να γίνει αλλαγή στην rom και αν έχει recovery button γιατί κάποια δεν έχουν
alexx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο από αυτά που να παίζει nova go?
nek4d Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 66 ευρω πλεοιν, τερμα η προσφορα. Το ξαναεβαλαν με ημερομ .παραλαβης τους, 23/Σεπ. Δωρεαν συστημενο (registered) ειναι απο ενα ποσο και πανω, συνηθως τα 30 ευρω, αναλογα το καταστημα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 66 ευρω πλεοιν, τερμα η προσφορα. Δωρεαν συστημενο (registered) ειναι απο ενα ποσο και πανω, συνηθως τα 30 ευρω, αναλογα το καταστημα. Εγω που το βλεπω τωρα ειναι στα 28 ευρω.
Exploticon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 εγω παντος τελικα πειρα το octa core να μην εχω θεμα με το wifi 1
alexmm Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Κι εγώ πήρα του θέματος στα 29 ευρώ μόλις τώρα. Βέβαια μπορεί να τσιμπήσω κι ένα octa core για να δω διάφορες, και το άλλο να φύγει σε κάποιο φίλο
IcemanGr71 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει τρελή ζήτηση... και από εκεί που είχαν 2000 κομμάτια.... τα κάνανε 4.000!!!!!!!!!!
kraken92 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 εγω παντος τελικα πειρα το octa core να μην εχω θεμα με το wifi Τι διαφορά έχει; Και πως ξέρεις οτι δεν θα έχεις θέμα;
Errik Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Και γω το οκτα πήρα, δε νομίζω οτι αξίζει για 10Ε να πάρεις παλιότερη γενιά, όχι οτι δε καλύπτει και το 4πύρηνο αλλά έτσι, μπας και αντέξει παραπάνω καιρό. Μας ταέφαγαν όλα οι κινέζοι, πάνω απο 100Ε πράγματα έχω πάρει συνολικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις