Konstantin77 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου. Για pop-corn μεσω του app, θα παίζει καλύτερα σε σχέση την τηλεόραση samsung συνδεδεμένη με το λάπι? επειδή η τηλεόραση είναι 4Κ, κάνει πολλά σπασίματα στην αναπαραγωγή και φαντάζομαι φταίει η τβ που κάνει αναβάθμιση σήματος από 1080p σε 4Κ. Θα μπορεί να κάνει το μηχανάκι τώρα αναβάθμιση σήματος και να το δίνει έτοιμο και πιθανώς να μην κάνει σπασίματα? και η τηλεόραση τετραπύρινη λέει -Hawk M- αλλά αρκετό ζόρι με το 4Κ, μοντέλο ju6800. Αν έχει κανείς εικόνα να μας διαφωτίσει Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2016 από Konstantin77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SnakeMJK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Έχετε να προτείνετε κάποιο ασύρματο πληκτρολογιάκι που να κουμπώνει πάνω; Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Το έχω εδώ και χρόνια στο άλλο android box. Πάρα πολύ βολικό το ενσωματωμένο trackpad. Επειδή είναι παλιό μοντέλο κ μπορεί να μην το βρίσκεις, γενικά για αυτή τη δουλειά θέλεις ένα compact πληκτρολόγιο με trackpad για να γλιτώσεις το ποντίκι και είσαι ο άρχοντας του σαλονιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Όντως το logitech k400 είναι χρήσιμο να υπάρχει Βολευει ειδικά για σαλόνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δείτε εδώ ένα review 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Επίσης σε καλή τιμή έχει και το παρακάτω. http://www.banggood.com/NEXBOX-A3-Amlogic-S912-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-BOX-p-1079100.html Νομίζω αξίζουν τα 10€ διαφορά... Αξίζει παίδες αυτό στα 40€ με τον S912 σε σχέση με τον S905X στα 29€? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κάβουρας Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ξέρετε αν το hevc το έχει hw decoding? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω απορια αν θα υποστηριζει η τηλεοραση μου, le37c530f1w samsung, hdmi 2 γιατι με ενδιαφερει να περναει ηχος DTS απο το tv box στην TV edit Κομπλε, υποστηριζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά free shipping επιλέγετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Επίσης σε καλή τιμή έχει και το παρακάτω. http://www.banggood.com/NEXBOX-A3-Amlogic-S912-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-BOX-p-1079100.html Νομίζω αξίζουν τα 10€ διαφορά... Φωτιά και αυτό με τον πολύ πρόσφατο 912 Και gigabit LAN νομίζω είναι πιο VFM για σήμερον ημέρα. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2016 από kamui Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Φωτιά και αυτό με τον τελευταία 912 Και gigabit LAN νομίζω είναι πιο VFM για σήμερον ημέρα. Μπαρδόν αλλά αυτό γράφει preorder? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eliaskat Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 ναι και ναι free shipping Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraken92 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι το θέμα με το wifi που ανέφεραν παραπάνω τα παιδιά. Και επειδή ο βασικός λόγος που το θέλω είναι streaming απο kodi είμαι λίγο διστακτικός. Κάποια άλλη (δοκιμασμένη)λύση στα ίδια λεφτά ή με κάτι παραπάνω υπάρχει ή μπα; Για πληκτρολόγιο αυτού του τύπου λένε τίποτα http://www.banggood.com/Vensmile-i8-2_4G-Wireless-Fly-Air-Mouse-Keyboard-Touchpad-Control-For-TV-Box-Mini-PC-p-986256.html ; Καλό χρυσό το logitech αλλά και να το βρω διαθέσιμο έχει τσιμπημένη τιμούλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smp Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Tracking number δίνει τελικά; γιατί βλέπω σήμερα στο status της παραγγελίας και λέει untracked Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά σε σχέση με το mini m8s και sII τι λέει? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Από τα 2.000 κομμάτια στο flash deal έχουν φύγει ήδη τα 1.500.. Προβλέπω να φύγουν όλα πριν καν τελειώσει η διορία .... πάει για sold out .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις