Προς το περιεχόμενο

Nexbox A95X Amlogic S905X 2G DDR3 RAM 16G - 29€ - Banggood [ΤΕΛΟΣ]

IcemanGr71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δοκιμάστε και κάντε επαναλαμβανομενα κλικ στο κουτάκι που λέει version Android 6.01... θα σας βγάλει να παίξετε παιχνιδάκι. ... ☺

όπως οποιαδήποτε συσκευή με android εδώ και χρόνια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 237
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ποντίκι bluetooth 4.0 σας παίζει?

navigation bar υπάρχει η έστω τρόπος να βλέπουμε εφαρμογές απο το παρασκήνιο?

Εδώ κάποιος που το δοκίμασε?

Επίσης εχει βγει κάποιο καινούργιο firmware?

όπως οποιαδήποτε συσκευή με android εδώ και χρόνια

Όταν κλικάρεις συνεχόμενα έβγαζε διάφορα εφέ και κτλ... όχι παιχνίδι... τουλάχιστον μέχρι και το Android 5.... πρώτη φορά δοκίμασα σε Android 6 και μου έβγαλε παιχνίδι....

Παρέλαβα και γω, κάποια εφαρμογή για το κινητό μήπως και γλιτώσουμε την αγορά χειριστηρίου; Εφαρμογή όχι μόνο για kodi

RemoteIME. Πρωτα ενεργοποιεις την επιλογη Remote στο μηχανακι από τις ρυθμισεις..

• Like 1

Παρέλαβα σήμερα. Γρήγορη αποστολή από banggood παρόλο το σύντομο backorder.

Το σέταρα πριν λίγη ώρα και ήδη είδα και 2 επεισόδια σειρών ως δοκιμή.

Σετάρισμα πολύ γρηγορότερο από το Beelink (20 λεπτά μαξ) καθώς ήρθε με τα πάντα προρυθμισμένα και σεταρισμένα, ακόμα και το Exodus στο Kodi.

Μόνο υποτιτλους χρειάστηκε να ρυθμίσω στο Kodi και να το αφήσω 2-3 λεπτά να ενημερώσει τα sources.

Σύνδεση μεσω lan ως συνήθως, δεν δοκίμασα wifi. Προς το παρόν χρησιμοποίηση ένα wired keyboard που έχω αλλά το ψήνω να αγοράσω ένα μικρό bluetooth πληκτρολογιάκι.

Έχω την αίσθηση ότι είναι πιο γρηγορο στα διάφορα μενου σε σχέση με το Beelink ως tv box στο android περιβάλλον. Στο σερφάρισμα του Kodi είναι ένα κλικ πιο αργό (ίσως παίζουν ρόλο τα περισσότερα πράγματα με τα οποία ήρθε κατεβασμένα και προ ρυθμισμένο στο Kodi).

Τα μενου του, το περιβάλλον εργασίας, η αίσθηση του android 6 καλύτερη από το 5.1

Το τηλεχειριστήριο του με περισσότερες λειτουργίες και δυνατοτητες από το Beelink.

Εννοείται ότι ήρθε rooted, με ελεύθερο χώρο περισσότερο από το Beelink (εμφανίζει 1,4 gb χρησιμοποιημένα σε σύνολο 16 όταν το Beelink εμφάνιζε μαμα 10gb ελεύθερα και χωρίς πολλά πράγματα εγκατεστημένα).

Ήρθε με έτοιμο εικονίδιο/εφαρμογή netflix και με άλλα καλούδια σε σχέση με το Beelink, όπως έτοιμο εικονίδιο για youtube.

Γενικά η πρώτη σελίδα του που έχει μαζεμένα όλα τα κύρια πράγματα που μπορεί να χρειαστείς άμεσα από το tv box (Kodi, Youtube, Netflix, Play Store, Apps, Internet) είναι τέλεια.

Overall είμαι υπερευχαριστημένος και από την αγορά, και το χρόνο αποστολής, και από την 1η εντύπωση/λειτουργία και την τιμή του ως προσφορά.

Αν ενόψει Χριστουγέννων το ξαναβγάλει σε προσφορά το έχω ξανα αγοράσει, ίσως και δύο. Να φύγει το ένα για δώρο και το άλλο ίσως να αντικαταστήσει το Beelink και να φύγει το Beelink ως δωράκι ;-)

Μαζί παρέλαβα και τον φορτιστή blitzwolf του αλλου thread, τον οποίο βέβαια δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.

• Like 1

Ρε παιδιά πάω να δω στο exodus μία ταινία που είχα σταμπαρει το πρωί, είναι του 2015 και παρατηρώ ότι στο year λείπει τώρα το 2016 και 2015. Συμβαίνει και σε σας;

Πριν ήμουν μέσα, όλα καλά.

Μήπως έκανε κανένα update το exodus τα sources του και ακόμα φορτώνουν στο background?

Άστο ανοιχτό μερικά λεπτά μήπως φορτώνει/κατεβάζει τίποτα και ξαναδοκίμασε.

Συνήθως συνέρχεται. Εν ανάγκη ρίξε και ένα restart στο tv box.

• Moderators

Επειδη εχω αρκετες αναφορες μελων οτι εχουν κουρασει θεματα διαρκειας μηνων και ληγμενα προ καιρου που μενουν ψηλα με ποστς περι λειτουργιων και κουβεντας ασχετη με παραλαβες κλπ, προχωρω σε κλειδωμα. Αν θελετε μου στελνετε pm με συνδεσμο νεου τοπικ σε σχετικη ενοτητα για κουβεντα επι του καθε προιοντος, συνδεσμο που θα τον προσθεσω στο παρον μηνυμα.

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators

Εδω νεο θεμα του συμφορουμιτη billomnia για το προϊον, αποριες, λειτουργιες κλπ. Μου το εστειλε το μεσημερι με πμ .

http://www.insomnia.gr/topic/625082-nexbox-a95x-s905x/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...