borealisnor Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 οχι ενταξει το χαλια wifi δεν το επηρεαζει παιζει νερο το μηχανηματακι. λυθηκε το προβλημα παιζει μονο θριλερ, του ειχα βαλει ρομαντζο γιαυτο αντιστεκοτανε! ανησυχουσα μηπως μεσω ιντερνετ επρεπε να κατεβασω κ κατι ακομη για να τρεξουν οι ταινιες αλλα εκανε μονο του κατι updates και τελικα επαιξε...θριλερ! ευχαριστω για τη βοηθεια..αντε να κλεισω ματι τωρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfdimopo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Παρελαβα και εγω! Εβαλα το kodi επαιζε αψογα και μαλιστα ελληνικους υποτιτλους! Με το wifi δεν ειχα θεμα κανενα! Streamare μια χαρα απο youtube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Επειδή περιμένω το δικό μου και δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά τέτοιες συσκευές, χρειάζεται να αγοράσω ασύρματο πληκτρολόγιο/ποντίκι ; έχετε να προτείνετε κάποια; Ευχαριστώ. Το πληκτρολόγιο/ποντίκι (κυρίως το πρώτο) θα βοηθήσει στο σετάρισμα του μηχανήματος περισσότερο (για να περάσει κάποιος sources/repos στο kodi και να κάνει κάποιες ρυθμίσεις) ώστε να μην ψάχνεις ένα ενα γραμμα να το κλικάρεις με το τηλεχειριστήριο. Από κει και ύστερα αν το θες μόνο για ταινίες/σειρές το πληκτρολόγιο/ποντίκι καθίσταται ψηλοάχρηστο ειδικά αν χρησιμοποιείς το Exodus που τα έχει ψιλοοργανωμένα σε διάφορες θεματικές ενότητες οπότε σπάνια θα χρησιμοποιείς το search για να βρεις μία ταινία/σειρά => ότι θα πρέπει να πληκτρολογήσεις τον τίτλο της. Αν τώρα θες να το χρησιμοποιήσεις και σαν android tablet replacement για να περνάς εφαρμογές, παιχνίδια, για internet και youtubing τότε πληκτρολόγιο και ποντίκι θα κάνουν τη ζωή σου πολύ πιο άνετη. οχι δεν καταλαβα.δηλαδη εσυ το εβγαλες απο το κουτι το συνεδεσες κ πατωντας kodi στο τηλεκοντρολ σου αρχισες να βλεπεις ταινιες μεσω exodus?η εγκατεστησες κ κατι; εγω βλεπω τη λιστα ρομαντσο,περιπετειες κτλ μπορω κ ψαχνω ακομη ακομη αλλα δεν τρεχει τιπτοα Όλα τα boxes (ακόμα και στο pc αν εγκαταστήσεις το kodi) με το που θα τα συνδέσεις πρώτη φορά θέλουν κάποια λεπτά για να ενημερώσουν όλα τα sources/repos και να τραβήξουν το υλικό που είναι διαθέσιμο. Οπότε στο πρώτο άνοιγμα και αφού σεταριστεί το μηχάνημα (π.χ. Exodus, Salts κτλ.) υπομονή για λίγο αφου μπείτε στο Exodus πχ ώστε να φορτώσει όλα τα μενού και τις πληροφορίες και από την επόμενη φορά και μετά θα δουλεύει ρολόι. Βοηθάει επίσης καλύτερα η σύνδεση μέσω lan παρά wi-fi γιατί είναι απλά πιο σταθερή η σύνδεση και μειώνεται η πιθανότητα να επηρεαστεί η ποιότητα του σήματος, να έχετε διακοπές και buffering κατά τη θέαση ταινιών κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Το είχα παραγγείλει και εγώ εντός προσφοράς. Δεν είχα χρήματα στη revolut και πήγα να πληρώσω τώρα. Και μου λέει ότι δε γίνεται γιατί η τιμή άλλαξε. Πρώτον, το είχα ξανακάνει με άλλο προϊόν και απο τη στιγμή που κάνω την παραγγελία, στην ουσία καπαρώνω αυτή τη τιμή και μου δίνει τη δυνατότητα να πληρώσω μέχρι και 20ημέρες μετά. Έτσι δεν είναι? Και από gearbest, αυτό είναι το ίδιο προϊόν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Πλέον πάνε αυτά τελειώσανε Το εβαζες καλαθι,έκανες παραγγελία και δεν ειχες φράγκα μέσα. Είχες περιθώριο 19-20 μέρες να πληρώσεις. ΠΛΕΟΝ αν το βάλεις καλάθι και αλλάξει ή τιμή ΔΕΝ μπορείς να το πληρώσεις. Οπότε τρως άκυρο (Προσοχη μόνο αν αλλάξει ή τιμή) Αυτο πιθανόν έγινε επειδή μερικοί καπαρωναν κομμάτια και περίμεναν να δουν τι θα λάβουν οι άλλοι αγοραστές και αν αξίζει και μετά πλήρωναν Πλέον όμως παπαλα κ αυτό. Και εμένα μ το έχει κάνει tzimmy Άλλαξε η τιμή γ κάτι π είχα βάλει πριν 5 μέρες και δεν μπορεσα να το αγοράσω στην τιμή με έκπτωση π ήταν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Με τα preorder του banggood τι γίνετε ? δίνει μια τιμή, το καπαρωνεις και οταν γίνει διαθέσιμο σου λέει περίπου 25% παραπάνω. Κάνω εγω κάτι λάθος ή αυτοί μ.....? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Σε ευχαριστώ Στελάρα.... Με αυτό του gearbest που είναι ελάχιστα ακριβότερο, με το κουπόνι βγαίνει κοντά στα 31+, είναι τα ίδια? http://www.insomnia.gr/topic/621143-tv-box-nexbox-a95x-s905x-2gb-16gb-gearbest-3016%E2%82%AC/ http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_414756.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ίδια είναι απλά τωρα θα δώσεις μερικά €€€ παραπάνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iPnos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Eγώ το έπαιξα λίγο σήμερα αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα με το sync στο Gmail και το Firefox. Πατάω και στα δύο Sync now αλλά τίποτα. Ούτε bookmarks στο Firefox φέρνει, ούτε τα mail του Gmail φέρνει. Σημειωτέων ότι στο YouTube μου έχει φέρει μια χαρά τα subscriptions μέσω Gmail. Επαναφορά εργοστασιακών έκανα, remove και add τα accounts έκανα αλλά τίποτα. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Έφτασε και σε 'μένα σήμερα. Το ΣΚ θα ασχοληθώ μαζί του. Έχει δοκιμάσει κανείς παιχνιδάκια να παίξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Παρέλαβα και εγω σήμερα! (NEXBOX A3) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmyl Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Παρελαβα την τεταρτη , υστερα απο 2 μερες χρησης μπορω να πω οτι το μηχανακι ειναι υπερ τιμιο για τα λεφτα που κοστισε , δεν το εχω δοκιμασει με 4k περιεχομενο αλλα οσο δουλεψα το kodi ειναι αψογο , για το wifi δεν ξερω διοτι το εχω σε lan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 ποντίκι bluetooth 4.0 σας παίζει? navigation bar υπάρχει η έστω τρόπος να βλέπουμε εφαρμογές απο το παρασκήνιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκιμάστε και κάντε επαναλαμβανομενα κλικ στο κουτάκι που λέει version Android 6.01... θα σας βγάλει να παίξετε παιχνιδάκι. ... ☺ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 dev options έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις