Sebu Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα μου έχει έρθει εδώ και 3-4 μέρες το έταιρο αδερφάκι (Beelink MiniMx III) που πήρα μέσω ebay. To αγόρασα 2-3 μέρες μετά το αντίστοιχο του Banggood και ήρθε μέσα σε 12 ημερολογιακές μέρες με PostNL. Μέχρι στιγμής εντυπώσεις πολύ καλές, όπως ακριβώς το μηχάνημα που δούλεψα το καλοκαίρι σε φιλικό σπίτι. Ήρθε rooted, με android 5.1 και Kodi 16 επάνω. Μία ωρίτσα χρειάζεται να ασχοληθείς αν θες να πειράξεις λίγο το Kodi και να το παραμετροποιήσεις στα γούστα σου. Όντως μόνο με το τηλεχειριστηρίο δεν παλεύεται και χρειάζεται όπως και δήποτε ασύρματο πληκτρολόγιο/ποντίκι για αυτό σκέφτομαι μία λύση τύπου logitech που έχει και touchpad επάνω και είναι μεγαλύτερο από τα πολύ μικρά κινέζικα που κυκλοφορούν. Ήρθε φορτωμένο με τα τελείως απαραίτητα από εφαρμογές (εννοείται Play Store) στην ουσία άδειο από σκουπίδια κινέζικα που είναι πολύ καλό. Επειδή το έχω μόνο για Kodi δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το υπόλοιπο Android κομμάτι του. Το έχω συνδέσει μέσω lan (ελέω power adapter) οπότε δεν έχω εικόνα για την απόδοση του wifi και δεν πρόκειται να ασχοληθώ κιόλας στην παρούσα φάση. Antutu έφερε 36800 αποτέλεσμα το οποίο από ότι είδα είναι στα επίπεδα αυτού που έβγαλε ο redskull στο review του στο ιντερνετ και το χαρακτήρισε πολύ καλό. Με δεδομένο ότι η τηλεόραση έχει δικό της καλό media player που τον έχω βολευτεί δεν πρόκειται να δω "εξωτερικές" ταινίες και υλικό μέσω του tv box. Άντε στο τσακιρ κέφι να μπω κανα ιντερνετ ή youtube αν δεν θέλω να ανοίγω υπολογιστή. Όταν με το καλό έρθει το αντίστοιχο tv box από το banggood θα ποστάρω λεπτομέρειες και εντυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις μου ήρθε και μένα το άλλο με τον 912. Δε το έχω ανοίξει ακόμα. Πάντως έφτασε απρόσμενα γρήγορα! http://www.banggood.com/NEXBOX-A3-Amlogic-S912-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-BOX-p-1079100.html Σαν να τα ακρίβαιναν λίγο ή είναι ιδέα μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Υπήρξε μεγάλη ζήτηση γ αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimaras1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα μου έχει έρθει εδώ και 3-4 μέρες το έταιρο αδερφάκι (Beelink MiniMx III) που πήρα μέσω ebay. To αγόρασα 2-3 μέρες μετά το αντίστοιχο του Banggood και ήρθε μέσα σε 12 ημερολογιακές μέρες με PostNL. Μέχρι στιγμής εντυπώσεις πολύ καλές, όπως ακριβώς το μηχάνημα που δούλεψα το καλοκαίρι σε φιλικό σπίτι. Ήρθε rooted, με android 5.1 και Kodi 16 επάνω. Μία ωρίτσα χρειάζεται να ασχοληθείς αν θες να πειράξεις λίγο το Kodi και να το παραμετροποιήσεις στα γούστα σου. Όντως μόνο με το τηλεχειριστηρίο δεν παλεύεται και χρειάζεται όπως και δήποτε ασύρματο πληκτρολόγιο/ποντίκι για αυτό σκέφτομαι μία λύση τύπου logitech που έχει και touchpad επάνω και είναι μεγαλύτερο από τα πολύ μικρά κινέζικα που κυκλοφορούν. Ήρθε φορτωμένο με τα τελείως απαραίτητα από εφαρμογές (εννοείται Play Store) στην ουσία άδειο από σκουπίδια κινέζικα που είναι πολύ καλό. Επειδή το έχω μόνο για Kodi δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το υπόλοιπο Android κομμάτι του. Το έχω συνδέσει μέσω lan (ελέω power adapter) οπότε δεν έχω εικόνα για την απόδοση του wifi και δεν πρόκειται να ασχοληθώ κιόλας στην παρούσα φάση. Antutu έφερε 36800 αποτέλεσμα το οποίο από ότι είδα είναι στα επίπεδα αυτού που έβγαλε ο redskull στο review του στο ιντερνετ και το χαρακτήρισε πολύ καλό. Με δεδομένο ότι η τηλεόραση έχει δικό της καλό media player που τον έχω βολευτεί δεν πρόκειται να δω "εξωτερικές" ταινίες και υλικό μέσω του tv box. Άντε στο τσακιρ κέφι να μπω κανα ιντερνετ ή youtube αν δεν θέλω να ανοίγω υπολογιστή. Όταν με το καλό έρθει το αντίστοιχο tv box από το banggood θα ποστάρω λεπτομέρειες και εντυπώσεις. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Επειδή περιμένω το δικό μου και δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά τέτοιες συσκευές, χρειάζεται να αγοράσω ασύρματο πληκτρολόγιο/ποντίκι ; έχετε να προτείνετε κάποια; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarrysFas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Σε αυτους που παρελαβαν για ενημερωστε ρε παιδια!Δουλευει κανονικα το wi-fi? γιατι ειχαν ακουστει πολλα οτι δεν δουλευει καθολου καλα και δεν σηκωνει ταχυτητα!!1080p ταινειες παιζουν μεσω στρεαμ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaban22 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Σε αυτους που παρελαβαν για ενημερωστε ρε παιδια! Δουλευει κανονικα το wi-fi? γιατι ειχαν ακουστει πολλα οτι δεν δουλευει καθολου καλα και δεν σηκωνει ταχυτητα!! 1080p ταινειες παιζουν μεσω στρεαμ?? Λίγο που το δούλεψα δεν είχα κανένα πρόβλημα .Όσες ταινίες είδα ήταν 1080. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrocasHelm Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Να ρωτήσω κάτι; Γιατί όλοι θέλετε ασύρματο πληκτρολόγιο ποντίκι; Ένα yatse και είστε κομπλέ. Εγώ προσωπικά από το κινητό μου ελέγχω όλα τα kodi στο σπίτι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panostx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ δοκίμασα με wifi σε άλλο δωμάτιο και γενικά δεν τα πήγε πολύ καλά. Το έχω πλέον συνδεδεμένο με Lan και είναι μια χαρά σε Kodi. Το μόνο θέμα που παρουσιάζει είναι ότι όταν είναι ανοιχτό, κάνει παρεμβολές στην κεραία της τηλεόρασης και δεν πιάνουν τα κανάλια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Να ρωτήσω κάτι; Γιατί όλοι θέλετε ασύρματο πληκτρολόγιο ποντίκι; Ένα yatse και είστε κομπλέ. Εγώ προσωπικά από το κινητό μου ελέγχω όλα τα kodi στο σπίτι.η αλήθεια είναι οτι είναι πολύ βολικό το yatse αλλά ενα χειριστήριο πάντα σου δινει λίγη ώρα εκτός οθόνης κινητού.Και σου θυμίζω δεν ειναι μόνο το kodi στο box Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Κανένα ξεχασμένο bt mouse/keyboard δεν έχετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Κανένα ξεχασμένο bt mouse/keyboard δεν έχετε; σε android stick παντως τα ασυρματα μου κανανε παρεμβολες δεν δουλευε το wifi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
borealisnor Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 παιδια το wifi μου ειναι χαλια αλλα αυτο δουλεψε!..που λεει ο λογος δηλαδη.μπορει κανεις να μου πει πως βλεπουν ταινιες;παω στο εξοδος διαλεγω κατηγορια αλλα σταματαει.χρειαζεται να κανω κατι, να εγκαταστησω κατι; εχει πουθενα κανεναν οδηγο να ξεστραβωθω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασε να βρεις το σωστό κανάλι να βάλεις το modem, θα σου λύσει μερικά προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
borealisnor Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 οχι δεν καταλαβα.δηλαδη εσυ το εβγαλες απο το κουτι το συνεδεσες κ πατωντας kodi στο τηλεκοντρολ σου αρχισες να βλεπεις ταινιες μεσω exodus?η εγκατεστησες κ κατι; εγω βλεπω τη λιστα ρομαντσο,περιπετειες κτλ μπορω κ ψαχνω ακομη ακομη αλλα δεν τρεχει τιπτοα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό που σου λέω για το σωστό κανάλι έχει να κάνει με το χάλια wifi που λες. Το άλλο δεν μπορώ να καταλάβω. Πατας να παίξουν ταινίες μέσα απο το exodus και δεν παίζουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις