nvel Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 όταν έχεις κάνει αρκετές εκατοντάδες παραγγελίες από κίνα η ερώτηση φαίνεται ανούσια αλλά για κάποιους είναι η πρώτη φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Οκ, να πουμε για οποιον δεν ξερει οτι θα κανει 2-3-4 εβδομαδες. Σε αυτα τα πλαισια θα κυμανθει. Συνεχιζεται το θεμα... ...αν και ισως θα ηταν καλυτερα μεχρι να αρχιζουν οι αναφορες για παραλαβες να κλειδωνουν τα "ληγμενα" θεματα Κινας ωστε να μην ειναι συνεχως ψηλα και γεμιζουν χωρις προσφορα την πρωτη σελιδα της ενοτητας. add (ο πρωτος που θα παραλαβει & οταν, μου στελνει πμ για το εκαστοτε θεμα να το ξεκλειδωσω) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Τι το λες και δεν το κάνεις; Καλό γ όλους θα ηταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Λεπον κάνει από 21 εργάσιμες και πάνω, βάλτε στο ημερολόγιο σας το τι και πώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Τι το λες και δεν το κάνεις; Καλό γ όλους θα ηταν Οκ, ας το ξεκινησουμε. (υπαρχει και καλυτερος πιστευω τροπος αλλα δεν ετυχε αποδοχης πριν 3 χρονια που τον προτεινα πανω ) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spocky Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Παρελαβα σημερα το μηχανηματακι.Πολυ μικρο και διακριτικο.Γρηγορο μενου κτλ αλλα χωρις airmouse δεν παλευεται.Αναγνωρισε αμέσως πληκτρολογιο και ποντικι ασυρματο αλλα αν και ειναι ανεκτος ο launcher που εχει προτιμησα να βαλω nova που ειναι πιο οικίος σε μενα. Με το wifi λιγο που δοκιμασα δεν ειχα κανενα θεμα και ας εχω το router στον πανω οροφο. Αν παραλαβει κανενας αλλος και γνωριζει πως να το κανουμε ροοτ ας πει. Ο kodi αν και εχει απειρες επιλογες μου φαινεται λιγο δυσχρηστος για αρχάριο χρηστη που δεν εχει ξαναδουλεψει τετοιο προγραμμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μια λύση είναι Bluetooth keyboard και ποντίκι. ... όπως στο tablet. ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmyl Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Σημερα περασε απο κεντρο διαλογης αεροδρομιου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μου εχει ερθει εδω και μερες..σχετικαγρηγορα δηλαδη.. Το μηχανηματακι ειναι καλο..Το Kodi δουλευει καλα, αν και μου κανε ενα κολλημα αυτες τις μερες και ηθελε να κλεισω το μηχανημα για να ξαναανοιξω kodi.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Errik Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις μου ήρθε και μένα το άλλο με τον 912. Δε το έχω ανοίξει ακόμα. Πάντως έφτασε απρόσμενα γρήγορα! http://www.banggood.com/NEXBOX-A3-Amlogic-S912-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-BOX-p-1079100.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos86 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ηρθε και σε μενα εδω και 4 μερες. Φαινεται καλο μηχανηματακι. Επειδη με ενδιαφερει και χρηση otego και novago αλλα και τα 2 που δοκιμασα οταν πανε να φορτωσουν τα καναλια εν τελει δε παιζουν τιποτα. Μπορει να δοκιμασει και καποιος αλλος να επιβεβαιωσει οτι δεν παιζουν? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraken92 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μόλις μου ήρθε και μένα το άλλο με τον 912. Δε το έχω ανοίξει ακόμα. Πάντως έφτασε απρόσμενα γρήγορα! http://www.banggood.com/NEXBOX-A3-Amlogic-S912-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-BOX-p-1079100.html Αν το δοκιμάσεις πες μας εντυπώσεις. Ενδιαφέρομαι να το τσιμπήσω όταν ξαναβγεί σε προσφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mel24 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Αν το δοκιμάσεις πες μας εντυπώσεις. Ενδιαφέρομαι να το τσιμπήσω όταν ξαναβγεί σε προσφορά Αυτή η προσφορά δεν κάνει; http://www.insomnia.gr/topic/621143-tv-box-nexbox-a95x-s905x-2gb-16gb-gearbest-3016%E2%82%AC/page-1?do=findComment&comment=55123038 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ηρθε και σε μενα εδω και 4 μερες. Φαινεται καλο μηχανηματακι. Επειδη με ενδιαφερει και χρηση otego και novago αλλα και τα 2 που δοκιμασα οταν πανε να φορτωσουν τα καναλια εν τελει δε παιζουν τιποτα. Μπορει να δοκιμασει και καποιος αλλος να επιβεβαιωσει οτι δεν παιζουν? ευχαριστω Φίλε μου τελευταία φορά που είχα ασχοληθεί, και οι 2 εφαρμογές ήθελαν αρουτάριστη ρομ για να παίξουν. Από 1-2 reviews που είδα, η ρομ με την οποία έρχεται είναι rooted. Άρα ή πρέπει να βάλεις νέα ρομ, ή να σβήσεις 3-4 αρχεία ώστε να "κρύψεις" το root ΥΓ: Λογικά όμως το σφάλμα λόγω root θα έπρεπε να στο αναφέρει συγκεκριμένα όταν δεν φορτώνει στο μήνυμα που βγάζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 @@ rooted είναι η rom του δυστυχώς. Έχει κάποια αρχεία τα οποία χρειάζονται για root access, αλλά ως εκεί. Δεν δουλεύει, δεν έχει root manager και καμία εφαρμογή δε μπορεί να ζητήσει/πάρει δικαιώματα root. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις