trikos93 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια εχω ενα λαπτοπ HP και εχω το εξεις προβλημα παω να το ανοιξω φτανει μεχρι ενα σημειο και μετα βγαζει πως υπαρχει καποιο σφαλμα και ο υπολογιστης προσπαθει να το διορθωσει αλλα οταν τελειωνει γραφει πως δεν βρηκε κατι μετα τα πολλα εχω προσπαθησει τα παντα μεχρι και να το επαναφερω σε καποια σιγκεκριμενη ημερομηνια αλλα και παλι σφαλμα τωρα η μονη επιλογη που εχω στο μυαλο μου ειναι φορματ αλλα θελω να το αποφυγω αυτο αν γινετε με καποια ιδεα απο εσας
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν εχεις καποιο cd για επιδιορθωση δυσκολο, εκλεισε για καποιο λογο το συστημα και εχασε αρχεια γι αυτο και ουτε επαναφορα δεν μπορεις να κανεις.. εφοσον ο δισκος του ειναι σε καλη κατασταση, οποτε τραβηξε τα αρχεια που εχει μεσα αν σε ενδιαφερουν και στηστο απο την αρχη για να δεις και πως ειναι(σε τι καταστση ειναι?) χαμηλα στη σελιδα εχει αυτο που σε αφορα "Η επιδιόρθωση Windows 7 που δεν ανοίγουν" https://www.pcsteps.gr/1291-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8C%CF%81%CE%B8%CF%89%CF%83%CE%B7-windows-7-8-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-format/ sfc /scannow /offbootdir=[γράμμα]: /offwindir=[γράμμα]:windows
trikos93 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 νταξει εσωσα καποια αρχεια απο τον σκληρο απλα ελεγα μηπως και καταφερουμε και κανουμε κατι χωρις το φορματ παντως ευχαριστω για την αμεση απαντηση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα