Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα στο φόρουμ, παρέλαβα σήμερα το κινητό αγορασμέμο απο minideal. Το πρόβλημα είναι στην λειτουργία των capacitive buttons. το home button και αυτό για την διαχειριση των εφαρμογων δεν λειτουργούν καθόλου ενώ το back button που λειτουργεί, ανα διαστήματα πατιέται μόνο του..Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάποιο fix? Τι μπορώ να κάνω? Είναι μονόδρομος η επιστροφή του? Θα ήθελα να το αποφύγω γιατι ξέρω πως θα κάνω τουλάχιστον ένα μήνα να το ξαναπάρω..Και πούλησα το παλιό μου κινητό.

Δημοσ.

Nαι αυτή ειναι..

Γνώμη μου είναι βάλε την ελληνική. Όσο για το πρόβλημα σου, εφόσον αποφάσισες να πάρεις Xiaomi, και καλά έκανες, θα πρέπει να ασχοληθείς λιγάκι μαζί του. Κατέβασε το μενού από το πάνω μέρος της οθόνης και δες εάν είναι πατημένο το κουμπί που μαρκάρω στην φωτό

post-347207-0-76175900-1473424495_thumb.jpg

Εάν είναι οκ το κουμπί, φταίει η ρομ, βάλε την ελληνική και θα φτιάξει.

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι βάλε την ελληνική. Όσο για το πρόβλημα σου, εφόσον αποφάσισες να πάρεις Xiaomi, και καλά έκανες, θα πρέπει να ασχοληθείς λιγάκι μαζί του. Κατέβασε το μενού από το πάνω μέρος της οθόνης και δες εάν είναι πατημένο το κουμπί που μαρκάρω στην φωτό

attachicon.gifRedmi-Note-3-8.jpg

Εάν είναι οκ το κουμπί, φταίει η ρομ, βάλε την ελληνική και θα φτιάξει.

Λες να υπάρχει τέτοια περίπτωση? Θα περάσω την ελληνική και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Δεν είναι πατημένο το κουμπί, ίσα ίσα εγω το πατάω για να σταματήσει το ghost touch tou back button.. Αν περάσω την ελληνική και πάλι έχει θέμα μετά για να το στείλω πίσω πρέπει να ξαναβάλω global stable?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...