Προς το περιεχόμενο

Smartphone έως 200 ευρώ - Samsung

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όκευ μιλάς για κινητο περσινό των 110 δολαρίων όταν το j5 ξεκινάει 199(επίσημες τιμές) σχεδόν 100% πάνω λογικό το βρίσκω φίλε μ αν και δν το πιστευω οτι ειναι κλτρο απλα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ αλλα ακομα και να ειναι πηρες πιστευω την απαντηση συο

Πηγές και έπιασες την πιο ακριβή τιμή για το J5 και την πιο φθηνή για το Xiaomi. Θεωρώ ότι στα 140€ το J5 είναι vfm γιατί είναι ίδιο και καλύτερο από το Xiaomi που κοστίζει 120€.
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πηγές και έπιασες την πιο ακριβή τιμή για το J5 και την πιο φθηνή για το Xiaomi. Θεωρώ ότι στα 140€ το J5 είναι vfm γιατί είναι ίδιο και καλύτερο από το Xiaomi που κοστίζει 120€.

Μην βλεπεις τιμες Ελλαδας και skroutz οπως λεω επιασα τις ΕΠΙΣΗΜΕΣ τιμες που εβαλαν οι κατασκευαστες (αν και νμζω 219 δολλαρια ειναι το j5 δλδ 100% ακριβως παραπανω αλλα δν ειμαι σιγουρος)

και επειδη επιασα το j5 στα χερια μου και ειχα και το xiaomi redmi note 3 (με τον MTK) δν υπαρχει ουτε μια περιπτωση να ειναι οσο αξιοπιστο κ γρηγορο οσο το redmi note 2 απλα οποτε τζμπα συγκρινουμε αλλα τελος παντων κουβεντα να γινεται

Δημοσ.

Moto G3 2gb ram, Moto g4!! ξεκολλήστε με τις μάρκες...."θέλω samsung" πεταμένα λεφτά σε οτιδήποτε samsung κάτω των 300euro. Μηδενική υποστήριξη και το λάγκ πάει σύννεφο μετά τους πρώτους μήνες όταν βάλεις αρκετές εφαρμογές ή πάρουν τα updates οι ηδη υπάρχουσες. Φίλος μου με το Moto G 1st gen τρέχει το κινητό σφαίρα για τα δεδομένα του 2 χρόνια μετά!! και το fb (που είναι πιο χάλια βαριά εφαρμογή, pokemon go ) τρέχουν χωρίς πρόβλημα και όσο θυμάμαι ο πωλητής στα γνωστά π....κ ήθελε να μας πασάρει τότε το galaxy core....

Δημοσ.

Όντως μην κοιτατε μάρκες αλλά χαρακτηριστικά

Βέβαια όχι και ένα άγνωστο από τα βάθη της κινας αλλα ένα με καλές επιδόσεις και μάρκα ψιλογνωστη είναι οκ.

Δεν χρειάζεται όλα τα κινητά να είναι είτε samsung είτε iphone ;)

Υπάρχουν και άλλες αξιόπιστες μαρκες με μισή τιμή

Δημοσ.

Για το Xiaomi δεν ξέρω αν θα θέλει αν και ξέρω ότι είναι πολύ καλό κινητό ( αυτό έχω εγώ) αλλα μεταξύ των j3/j5/moto G4/moto 2nd gen ποιο υπερτερεί στα χαρακτηριστικά που ανέφερα στο πρώτο ποστ ή/και γενικότερα σαν συσκευή?

Από αυτά υπερτερεί ξεκάθαρα το Moto X2.
Δημοσ.

Moto G3 2gb ram, Moto g4!! ξεκολλήστε με τις μάρκες...."θέλω samsung" πεταμένα λεφτά σε οτιδήποτε samsung κάτω των 300euro. Μηδενική υποστήριξη και το λάγκ πάει σύννεφο μετά τους πρώτους μήνες όταν βάλεις αρκετές εφαρμογές ή πάρουν τα updates οι ηδη υπάρχουσες. Φίλος μου με το Moto G 1st gen τρέχει το κινητό σφαίρα για τα δεδομένα του 2 χρόνια μετά!! και το fb (που είναι πιο χάλια βαριά εφαρμογή, pokemon go ) τρέχουν χωρίς πρόβλημα και όσο θυμάμαι ο πωλητής στα γνωστά π....κ ήθελε να μας πασάρει τότε το galaxy core....

Δεν έχω ξανά δει μεγαλύτερη σαπίλα απ το galaxy core. 

• Like 1
Δημοσ.

Μην βλεπεις τιμες Ελλαδας και skroutz οπως λεω επιασα τις ΕΠΙΣΗΜΕΣ τιμες που εβαλαν οι κατασκευαστες (αν και νμζω 219 δολλαρια ειναι το j5 δλδ 100% ακριβως παραπανω αλλα δν ειμαι σιγουρος)

και επειδη επιασα το j5 στα χερια μου και ειχα και το xiaomi redmi note 3 (με τον MTK) δν υπαρχει ουτε μια περιπτωση να ειναι οσο αξιοπιστο κ γρηγορο οσο το redmi note 2 απλα οποτε τζμπα συγκρινουμε αλλα τελος παντων κουβεντα να γινεται

Καλά, εσύ θα μου πεις για το δικό μου κινητό? Καταρχάς, η μπαταρία του είναι μαύρα χάλια, ενώ του J5 έτσι κι έτσι. Το 0,5 GB RAM δεν κάνει καμία τεράστια διαφορά, ούτε και οι οχτώ πυρήνες. Οθόνη περίπου ίδια αν και μου αρέσει λίγο περισσότερο του J5. Κατασκευή περίπου ίδια, καλύτερη συμβατότητα με εφαρμογές το J5, κάμερα είναι σχεδόν η ίδια, ενώ το J5 είναι πιο όμορφο.

Δημοσ.

Από αυτά υπερτερεί ξεκάθαρα το Moto X2.

Το Moto G4 είναι φετινό? ΚΑι υπερτερεί το X2 παρόλα αυτά?

Δημοσ.

ο τίτλος του θέματος πρέπει να μετονομαστεί από Smartphone έως 200 ευρώ - Samsung σε σκέτο -> Samsung έως 200€ :cry:

Δημοσ.

Το Moto G4 είναι φετινό? ΚΑι υπερτερεί το X2 παρόλα αυτά?

Κατά την δική μου άποψη, ναι το Moto X2 υπερτερεί ξεκάθαρα. Έχει καλύτερη οθόνη, καλύτερη ποιότητα κατασκευής, καλύτερη κάμερα και καλύτερο (αν και παλαιότερο) SoC. Τα μόνα μειονεκτήματα που έχει είναι η μέτρια μπαταρία, η έλλειψη ραδιοφώνου και υποδοχής microSD καρτών, και επίσης δεν θα πάρει επίσημο Android 7.0 Nougat.

Δημοσ.

Κατά την δική μου άποψη, ναι το Moto X2 υπερτερεί ξεκάθαρα. Έχει καλύτερη οθόνη, καλύτερη ποιότητα κατασκευής, καλύτερη κάμερα και καλύτερο (αν και παλαιότερο) SoC. Τα μόνα μειονεκτήματα που έχει είναι η μέτρια μπαταρία, η έλλειψη ραδιοφώνου και υποδοχής microSD καρτών, και επίσης δεν θα πάρει επίσημο Android 7.0 Nougat.

Επειδή υπάρχουν 3 διαφορετικά g4, ποιο εννοείς εσύ? Dual, play, plus?

Δημοσ.

Επειδή υπάρχουν 3 διαφορετικά g4, ποιο εννοείς εσύ? Dual, play, plus?

Εγώ αναφερόμουν στο απλό Moto G4. Ούτε στο Plus, ούτε στο Play. Και το Plus πάντως απ'ότι βλέπω δεν έχει τρελές διαφορές με το απλό Moto G4. Έχουν ίδιο SoC, και απλά η κάμερα στο Plus είναι καλύτερη. Επίσης, η οθόνη είναι ίδια από άποψη ποιότητας (1080p IPS).

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ αναφερόμουν στο απλό Moto G4. Ούτε στο Plus, ούτε στο Play. Και το Plus πάντως απ'ότι βλέπω δεν έχει τρελές διαφορές με το απλό Moto G4. Έχουν ίδιο SoC, και απλά η κάμερα στο Plus είναι καλύτερη. Επίσης, η οθόνη είναι ίδια από άποψη ποιότητας (1080p IPS).

Και όμως στο Plus εχει ελαφρως εντονοτερα χρωματα.

Δημοσ.

Και όμως στο Plus εχει ελαφρως εντονοτερα χρωματα.

Δεν το έχω ψάξει, οπότε πιθανότατα έχεις δίκιο, αλλά και πάλι σε σύγκριση με την AMOLED του Moto X2, δεν είναι κατώτερη;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...