Προς το περιεχόμενο

Smartphone έως 200 ευρώ - Samsung

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ψάχνω ένα κινητό για έναν φίλο μου και θα ήθελα τα φώτα σας. Το budget που διαθέτει είναι έως 200 αυστηρά και για το κινητό, θέλει να έχει καλή κάμερα, ιντερνετ, να μην κολλάει γενικότερα και καλη μπαταρία. Και όπως βλέπετε θέλουμε να είναι κάτι από samsung. Σας ευχαριστώ!!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πήρα προχτές. Πολύ καλό, αλλά δεν ρουτάρεται με τίποτε: recovery is not seandroid enforcing. Εντάξει, περνάω την stock rom ξανά, αλλά θα ήθελα να ρουτάρω χωρίς να περνάω ξανά και ξανά την stock. Το έλυσε κανείς; Μάλλον δεν είναι πρόβλημα μόνο του J3,

Δημοσ.

Απλα μην παρεις samsung!
Μονο το Α5(2016) αξιζει απο τα low end κινητα και αυτο οχι γτ ειναι το "deal" με τα specs που θα σε καταπληξει με την ταχυτητα και την αξιοπιστια του!
Απλα γιατι ειναι πολυ ομορφο με πολυ καλη κατασκευη κ καλη οθονη! Ολα τα αλλα κατω του μετριου ειναι!

Αμα βολευουν τα 16gb αποθηκευτικου ας παρει Moto X 2nd gen αμα οχι Moto g4 ειναι πολυ καλη επιλογη επισης!
Θα εβαζα και το xiaomi redmi note 3 pro αλλα για να σου λεει μονο samsung μολις ακουσει για κινεζικο θα βαλει σπυρια στο προσωπο οποτε αστο κλτρα!

• Like 1
Δημοσ.

Απλα μην παρεις samsung!

Μονο το Α5(2016) αξιζει απο τα low end κινητα και αυτο οχι γτ ειναι το "deal" με τα specs που θα σε καταπληξει με την ταχυτητα και την αξιοπιστια του!

Απλα γιατι ειναι πολυ ομορφο με πολυ καλη κατασκευη κ καλη οθονη! Ολα τα αλλα κατω του μετριου ειναι!

Αμα βολευουν τα 16gb αποθηκευτικου ας παρει Moto X 2nd gen αμα οχι Moto g4 ειναι πολυ καλη επιλογη επισης!

Θα εβαζα και το xiaomi redmi note 3 pro αλλα για να σου λεει μονο samsung μολις ακουσει για κινεζικο θα βαλει σπυρια στο προσωπο οποτε αστο κλτρα!

Είσαι λάθος. Φίλοι έχουν ένας το J5 2015 κι ο άλλος το J3 2016 και είναι μία χαρά. Δε βλέπω μεγάλη διαφορά από το Redmi Note 2 μου, ίσως να είναι και καλύτερα.
  • Like 1
Δημοσ.

Όκευ μιλάς για κινητο περσινό των 110 δολαρίων όταν το j5 ξεκινάει 199(επίσημες τιμές) σχεδόν 100% πάνω λογικό το βρίσκω φίλε μ αν και δν το πιστευω οτι ειναι κλτρο απλα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ αλλα ακομα και να ειναι πηρες πιστευω την απαντηση συο

Δημοσ.

Για το Xiaomi δεν ξέρω αν θα θέλει αν και ξέρω ότι είναι πολύ καλό κινητό ( αυτό έχω εγώ) αλλα μεταξύ των j3/j5/moto G4/moto 2nd gen ποιο υπερτερεί στα χαρακτηριστικά που ανέφερα στο πρώτο ποστ ή/και γενικότερα σαν συσκευή?

Δημοσ.

Ρε παιδες αν ο αλλος δεν θελει να ασχοληθει με το κινητό, μην του προτείνεται xiaomi. Κι εγω που το πηρα (note 3 pro) μια βδομάδα ασχολούμουν μαυτο. Καλο δε λεω, αλλα δεν ειναι για τον καθένα κι αφου γράφει Samsung προτείνεται Samsung. Η δικια μου αποψη j5 2016 η κανα 30€ ακομα και πανε σε j7 με πολυ καλη μπαταρία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...