basilisgreek Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια... Χθες καταλαθως διεγραψα καποια βασικα προγραμματα απο το κινητο (Samsung Galaxy GT-S7710) υπηρεσιες google,play store κ.α Τελικα καταφερα κ τις επανεφερα κ ολα καλα, αλλα σημερα το πρωι εκανα μια ενημερωση για το android 4.1.2 κ απο εκεινη την ωρα εχασα τις επαφες μου Δυστυχως δεν ειχα κρατησει back up αλλα παρολα αυτα δεν νομιζω ν εχουν διαγραφει ολοκληρωτικα απο την συσκευη (ακυρο αλλα εχω δοκιμασει προγραμματα για recovery κ δεν εντοπιζουν επαφες μεσα στο κινητο ουτε στην καρτα σιμ ) Ευχαριστω εκ των προτερων
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Εκανες ενημερωση σε jellybean;;. Wow... Gmail δεν ειχες στην συσκευη;;
NikosKallithea Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Στην google δεν υπαρχουν οι επαφες σου?
basilisgreek Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Εκανα ενημερωση σε kitkat 4.1.2 Παλαιοτερα ειχα κανει ενα πολυ μικρο μερος των επαφων backup...
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Κιτκατ ειναι 4.4 ... 4.1 ειναι τζελυμπιν και μου φαινεται περιεργο ακομα να εχει ενημερωσεις...
basilisgreek Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Αν επιστρεψω στο 4.1.1 , θ διαγραφουν οι επαφες οποτε τι νομιζεις πως απομενει ν κανω ?
tsilitheo1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλε μου ειχες καποιο ενεργο gmail στην συσκευη σου;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα