Fotis13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Γενικά σιχαίνομαι τους ανθρώπους που δεν έχουν περιποιημένα άκρα, βρώμικα,φαγωμένα νύχια Ανέχομαι σε γυναίκα το άβαφο νύχι χεριού όμως με περιποιημένη βάση, λιμαρισμένο, δίχως πετσάκια μου χτυπάει κάπως το άβαφο νύχι ποδιού, δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει μείνει κόλλημα, δεν το μπορώ. και επειδή δεν το μπορώ στους άλλους προφανώς δεν το κάνω και γω. ευτυχώς, έχω βρει με 10€ πεντικιούρ (ένα ποτό είναι αν το καλοσκεφτείς) και είμαι κομπλέ. τώρα για το χέρι, αναγνωρίζω ότι είναι χρηστικά και το απλό μανό να σου κρατήσει από μία μέρα έως μια εβδομάδα βαμμένο. και τα ημιμόνιμα,gel κτλ κοστίζουν όμως αν σου περισσεύουν αξίζει. δείχνει πολύ ωραία το χέρι και με διάρκεια μήνα ... αποχρώσεις δεν έχω κόλλημα εξ ου και ένα σεντούκι όζες (χειμερινές και καλοκαιρνές) αγαπημένα θα έλεγα το σομόν, το nude και το perle Μπραβο Δημητρα ! Γιατι θα με τρελανουν εδω μεσα
Mau-Maus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε συ νενι μην με μισήσεις αλλα τι μανικιουρ είναι αυτό ρε κοπελια? Μην ξαναπάς σε αυτην που στα φτιάχνει μιλαμε για μαύρο χαλι η δουλειά που σου εχει κάνει, εκτος αν τα φτιάχνεις μόνη σου οπότε πάσο !!! Επι του θέματος , τα όμορφα περιποιημένα νυχακια με τραβάνε σαν μαγνήτες λέμε !! 2016 έχουμε παίδες , και στην Ζιμπάμπουε προσέχουν τα νύχια τους πλέον κάτι που ισχύει και για τους άντρες, σιχαμερές παρανυχίδες, νύχια κομμένα με το στόμα φαγωμένα κτλ προκαλούν αηδία ! Το σχόλιο του liverpool δεν το επιασα. Εννοεί κανει μαλακιες πάει και με άλλες, γι αυτο και δεν προσέχει τα νύχια σου παρα μονο αν τον μουτζώσεις 2 1
idomeneas7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Πάλι δεν πιάνω τη λογική, υποτίθεται οποίος κερατωνει δεν προσέχει τα νυχια της επίσημης? Δηλαδή προσέχει τα νυχια της γκομενας? Θα είχε πλάκα πάντως να περνάει μία πανέμορφη και να δω άντρα να πει "πω πω τι νυχαρες είναι αυτές μωρό μου".
SuicycoMania Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Πάλι δεν πιάνω τη λογική, υποτίθεται οποίος κερατωνει δεν προσέχει τα νυχια της επίσημης? Δηλαδή προσέχει τα νυχια της γκομενας? Θα είχε πλάκα πάντως να περνάει μία πανέμορφη και να δω άντρα να πει "πω πω τι νυχαρες είναι αυτές μωρό μου". ΧΑΧΑΧΑΧΑ! το εχω πει οταν πηγαινα για προπονηση με το bike... χαχαχαχχαχα!!!
mylo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το θέμα κορίτσια είναι να αρέσετε και Κυριακή πρωί, όχι μόνο Σάββατο βράδυ. Ε ναι γιατί σαββατο κάνεις μανικιουρ πεντικιουρ και κυριακη πρωί έχει εξαφανιστεί 4
Mau-Maus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν δίνει σημασία γενικότερα, αυτή είναι η λογική.
lightspeed Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ε ναι γιατί σαββατο κάνεις μανικιουρ πεντικιουρ και κυριακη πρωί έχει εξαφανιστεί Κι αν σου σπάσει κάποιο νύχι; χαχαχαχαχα
mylo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Κι αν σου σπάσει κάποιο νύχι; χαχαχαχαχααναψυκτικά θα ανοίγεις όλο το βράδυ;
eidikos33 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Γενικά σιχαίνομαι τους ανθρώπους που δεν έχουν περιποιημένα άκρα, βρώμικα,φαγωμένα νύχια Ανέχομαι σε γυναίκα το άβαφο νύχι χεριού όμως με περιποιημένη βάση, λιμαρισμένο, δίχως πετσάκια μου χτυπάει κάπως το άβαφο νύχι ποδιού, δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει μείνει κόλλημα, δεν το μπορώ. και επειδή δεν το μπορώ στους άλλους προφανώς δεν το κάνω και γω. ευτυχώς, έχω βρει με 10€ πεντικιούρ (ένα ποτό είναι αν το καλοσκεφτείς) και είμαι κομπλέ. τώρα για το χέρι, αναγνωρίζω ότι είναι χρηστικά και το απλό μανό να σου κρατήσει από μία μέρα έως μια εβδομάδα βαμμένο. και τα ημιμόνιμα,gel κτλ κοστίζουν όμως αν σου περισσεύουν αξίζει. δείχνει πολύ ωραία το χέρι και με διάρκεια μήνα ... αποχρώσεις δεν έχω κόλλημα εξ ου και ένα σεντούκι όζες (χειμερινές και καλοκαιρνές) αγαπημένα θα έλεγα το σομόν, το nude και το perle γιατι δεν ανεβαζεις να δουμε και εσενα τα νυχια σου?
ginab Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα ο άντρας μου πάντα θέλει να έχω περιποιημένα νύχια. Οπότε μία φορά τον μήνα, μπορεί και δύο κάνω μανικιούρ, πεντικιούρ. Συστήνω το Oh My Beauty για τέλειο αποτέλεσμα! https://www.ohmybeauty.gr Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2019 από ginab
Iris_89 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Γιατι δεν ανεβαζουμε ολοι φωτο απο τα νυχια μας?😂
CyberWolf Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, Iris_89 είπε Γιατι δεν ανεβαζουμε ολοι φωτο απο τα νυχια μας?😂 Να ξεκινησω εγω πρωτος;
Iris_89 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, roympos1994 είπε Να ξεκινησω εγω πρωτος; Αμα θες lol
ASFE Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, ginab είπε Εμένα ο άντρας μου πάντα θέλει να έχω περιποιημένα νύχια. Οπότε μία φορά τον μήνα, μπορεί και δύο κάνω μανικιούρ, πεντικιούρ. Συστήνω το Oh My Beauty για τέλειο αποτέλεσμα! https://www.ohmybeauty.gr Δουλευεις εκει και το διαφημιζεις? 7 ωρες μελος και ξεθαψιμο θεματος με τελευταια αναρτηση το 2016.. Μαλιστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα