Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικα γυναικα απεριποιητη  δειχνει πολλα για τον χαρακτηρα της μεταξυ των οποιων οτι βαριεται που ζει .

Γυναίκα χωρις πεντικιουρ δειχνει γυναίκα που δε την απασχολεί αν τα νυχια των ποδιών της θα περισσότερο περιποιημένα απ ότι ειναι ήδη. Τιποτε παραπάνω.
Μόνο ο Έντι Μέρφι στο "boomerang" ησχολείτο με τα νυχια των γυναικών :P
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτσε λίγο να ξεκαθαρίσουμε κάτι: περιποιημένα άκρα εγώ θεωρώ να είναι π.χ. καθαρά και όμορφα.

Αν εσύ θεωρείς περιποίηση μόνο το στόλισμα φάση μανικιούρ/πεντικιούρ και επαγγελματικά πράματα τότε διαφωνούμε. Αυτό το θεωρώ κάτι έξτρα, πέρα απ'την περιποίηση.

Δλδ το 'προσέχω τον εαυτό μου' εγώ το βλέπω σαν: φροντίζω για την προσωπική μου υγιεινή, φοράω ταιριαστά και καθαρά ρούχα, προσέχω τα μαλλιά μου να δείχνουν κι αυτά οκ. Τα χτενίσματα υπερπαραγωγή κάθε μέρα, τα μανικιούρ/πεντικιούρ κλπ τα βλέπω ως έξτρα, δλδ στόλισμα.

Και όχι, δεν παρέθεσα αναλυτικά το πόσο βαρύ ωράριο/πρόγραμμα έχω αναλυτικά για να το συγκρίνουμε με τις γυναίκες που λες :) αυτές μπορεί να έχουν και κάποιον άλλον όταν γυρίζουν σπίτι να τους κάνει τις δουλειές π.χ.

Τεσπα, το βλέπουμε διαφορετικά όπως φαίνεται. Πάμε παρακάτω. [Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε ;) ]

Τα καθαρα ρουχα και προσωπικη υγιεινη τα θεωρω δεδομενα .Στα αλλα αναφερομαι τα "στολισματα" που λες  και  εσυ.

Προφανως και ο καθενας κανει οτι γουσταρει ,οπως εγω δεν μπορω να ειμαι με μια γυναικα που μεταξυ αλλων  δεν κανει αυτα που συζηταμε  ,εξισου αυτονοητο ειναι πως και εσυ  επιλεγεις να μην εισαι με εναν αντρα  που εχει τετοιες απαιτησεις .

Μόνο ο Έντι Μέρφι στο "boomerang" ησχολείτο με τα νυχια των γυναικών :P

Λυπαμαι που θα σε απογοτητευσω αλλα ειναι μεγαλο το ποσοστο των ανδρων που τα προσεχουν .

• Like 3
Δημοσ.

Γαλλικό στα χεράκια σας. Και πόδια εννοείται περιποιημένα.

Χρώμα θα έλεγα ροδακινί (έμαθα και εγώ ένα χρώμα γυναικείο, να μην το πω; )

• Moderators
Δημοσ.

Φυσικα και μου αρεσει να εχει περιποιημενα χερια ποδια η γυναίκα και γενικως το προσεχω.

Δεν έχω χειρότερο στο συγκεκριμενο κομματι απο νύχια των οποίων το χρωμα εχει αρχισει να ξεφτιζει, καλυτερα αβαφα.

Το γαλλικο δε μου αρεσει, μου αρεσουν σκουρα καφε, γκριζωπα και κοκκινα. Ναι, ΑΥΤΟ το κοκκινο :P

• Like 2
Δημοσ.

Τα καθαρα ρουχα και προσωπικη υγιεινη τα θεωρω δεδομενα .Στα αλλα αναφερομαι τα "στολισματα" που λες και εσυ.

Προφανως και ο καθενας κανει οτι γουσταρει ,οπως εγω δεν μπορω να ειμαι με μια γυναικα που μεταξυ αλλων δεν κανει αυτα που συζηταμε ,εξισου αυτονοητο ειναι πως και εσυ επιλεγεις να μην εισαι με εναν αντρα που εχει τετοιες απαιτησεις .

Λυπαμαι που θα σε απογοτητευσω αλλα ειναι μεγαλο το ποσοστο των ανδρων που τα προσεχουν .

Οντως, το να μην απαιτεί να κυκλοφορω βαμμένη, χτενισμένη, κωλοφτιαγμενη είναι πολύ ψηλά στη λίστα. Κοντά στο να μην είναι μαμακιας δηλαδή. Εχω σχεδόν πάντα φτιαγμένα νύχια αλλά όχι από υποχρέωση μην τυχόν και νομίσει πως βαριέμαι που ζω ή του χαλάσει ή αισθητική.

Το σχόλιο του liverpool δεν το επιασα.

Δημοσ.

Ευτυχώς υπάρχουν και μερικοί που δεν θα μας κρίνουν τόσο απ'την εξωτερική εμφάνιση όσο από άλλα πράγματα!! Προσωπικά το θεωρώ και βασική αιτία χωρισμού αν ο άλλος μου λέει συνέχεια πώς θέλει να με μεταμορφώσει ώστε να γίνω η γυναίκα που έχει στο μυαλό του. Ας βρει λοιπόν εκείνη την γυναίκα για να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Αυτό που λες δηλαδή Φώτη, χαίρομαι που έχω την επιλογή να μην είμαι με άντρα που έχει τέτοιες απαιτήσεις :)

Και φωτο μανικιούρ για να μην είμαι off topic:

tumblr_m9hfq4CW7C1r3fzj9o1_500.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Άσχετο αλλά η γυναίκα που ερωτεύτηκα (και ακομα ειμαι μαζί της), ηταν αυτή που δε χρειάστηκε να βαφτεί ποτέ για να ειναι όμορφη. Με ένα μπάνιο και ένα λούσιμο ήταν, ειναι και θα ειναι κουκλάρα. Κλάιν αν τα βάψει η δε βάψει νυχι. Τι να τι κάνω εγω τη μεταμορφωμένη γυναίκα; Κρέμες, πάστωμα, μπογιές. Με άνθρωπο θέλω να κυκλοφορώ όχι με φορέα εργοστασιακών χημικών ουσιών :P :P

Mη παρεξηγηθουμε, δε κατακρινω κανέναν. Προτιμησεις ειναι αυτές, οτι θελει κανει κάποιος/α στο σωμα του/της

• Like 3
Δημοσ.

ο καθένας νομίζω λέει τι προτιμά και τι του αρέσει,οπότε δεν επιβάλλουν σε καμία πως θα τα κάνει αν τα κάνει, οπως αναφέρθηκε και για το χρόνο δεν είναι δύο ώρες σε μισή ώρα είναι το βάψιμο και το στέγνωμα και αντέχουν και εναμιση μήνα,και δεν ξεφτίζουν.Το να βάψει μια τα νύχια της δεν είναι σαν το πρόσωπο που γίνεται μεταμόρφωση, είναι κάτι επιπρόσθετο.Δεν πιστεύω οτι αλλάζει ολόκληρη εμφάνιση της γυναίκας για τα νύχια.Απλά κάποιοι θα το κοιτάξουν,εγώ έτσι πιστεύω.θα είναι στα +++.
Γενικότερα είναι ωραίο η γυναίκα να έχει περιποιημένα άκρα, δηλαδή να μην είναι φαγωμένα τα νύχια της ή ξηρα πχ, ή κιτρινα.Να έχουν ενα φυσικό μήκος και να είναι ωραια λιμαρισμένα,και αυτό ειναι +++

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχώς υπάρχουν και μερικοί που δεν θα μας κρίνουν τόσο απ'την εξωτερική εμφάνιση όσο από άλλα πράγματα!! Προσωπικά το θεωρώ και βασική αιτία χωρισμού αν ο άλλος μου λέει συνέχεια πώς θέλει να με μεταμορφώσει ώστε να γίνω η γυναίκα που έχει στο μυαλό του. Ας βρει λοιπόν εκείνη την γυναίκα για να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Αυτό που λες δηλαδή Φώτη, χαίρομαι που έχω την επιλογή να μην είμαι με άντρα που έχει τέτοιες απαιτήσεις :)

Και φωτο μανικιούρ για να μην είμαι off topic:

tumblr_m9hfq4CW7C1r3fzj9o1_500.jpg

σιγα βρε παιδι μου βαλε και ενα spoiler πρωτα....πωπωωωωωω :X  they're so fuckn hot  :X

Δημοσ.

Γενικά σιχαίνομαι τους ανθρώπους που δεν έχουν περιποιημένα άκρα, βρώμικα,φαγωμένα νύχια 
Ανέχομαι σε γυναίκα το άβαφο νύχι χεριού όμως με περιποιημένη βάση, λιμαρισμένο, δίχως πετσάκια 

μου χτυπάει κάπως το άβαφο νύχι ποδιού, δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει μείνει κόλλημα, δεν το μπορώ. 
και επειδή δεν το μπορώ στους άλλους προφανώς δεν το κάνω και γω. 
ευτυχώς, έχω βρει με 10€ πεντικιούρ (ένα ποτό είναι αν το καλοσκεφτείς) και είμαι κομπλέ. 
τώρα για το χέρι, αναγνωρίζω ότι είναι χρηστικά και το απλό μανό να σου κρατήσει από μία μέρα έως μια εβδομάδα βαμμένο. 
και τα ημιμόνιμα,gel κτλ κοστίζουν όμως αν σου περισσεύουν αξίζει. 
δείχνει πολύ ωραία το χέρι και με διάρκεια μήνα ...

αποχρώσεις δεν έχω κόλλημα εξ ου και ένα σεντούκι όζες (χειμερινές και καλοκαιρνές) 
αγαπημένα θα έλεγα το σομόν, το nude και το perle 

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...