Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα ούτε που τα προσέχει και δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου.

Δε προσεχει το δαχτυλα σου σε κανένα τομεα της ζωης σας; κακο αυτο, να το προσεξει

• Like 1
Δημοσ.

ετσι πρεπει ! παντα κοκετες με μακρια μυτερα νυχια που ειναι και της μοδας τελευταια...

Εννοειται ,βασικοτατο ειδικα αν δεν εχει κανει πεντικιουρ ξενερωνω.

Γενικα γυναικα απεριποιητη  δειχνει πολλα για τον χαρακτηρα της μεταξυ των οποιων οτι βαριεται που ζει .

Το ιδιο  φυσικα ισχυει και για τον αντρα που δεν προσεχει τον εαυτο του  και κυκλοφορει σαν λετσος και νεαρντερταλ .

μαζι σου 100% εκτος απο το τελευταιο...ο αντρας πρεπει να ειναι νεατερνταλ, αλλιως ειναι πουστης χαχαχαχα

Δημοσ.

ετσι πρεπει ! παντα κοκετες με μακρια μυτερα νυχια που ειναι και της μοδας τελευταια...

μαζι σου 100% εκτος απο το τελευταιο...ο αντρας πρεπει να ειναι νεατερνταλ, αλλιως ειναι πουστης χαχαχαχα

Δεν ψαρωσε κανεις να ξερεις .

• Like 2
Δημοσ.

Εννοειται ,βασικοτατο ειδικα αν δεν εχει κανει πεντικιουρ ξενερωνω.

Γενικα γυναικα απεριποιητη  δειχνει πολλα για τον χαρακτηρα της μεταξυ των οποιων οτι βαριεται που ζει .

Το ιδιο  φυσικα ισχυει και για τον αντρα που δεν προσεχει τον εαυτο του  και κυκλοφορει σαν λετσος και νεαρντερταλ .

Όχι απαραίτητα.

Υπάρχουμε κι εμείς που δουλεύουμε πόσες ώρες την ημέρα και μετά έχουμε και ένα σπίτι να περιποιηθούμε. Οπότε τα μανικιούρ/πεντικιούρ μπαίνουν σε 2η μοίρα. Σόρρυ κιόλας που δεν μπορώ να κάτσω 2 ώρες μέχρι να στεγνώσει εντελώς το μανόν.

Τώρα αν πει κάποιος ότι βαριέμαι που ζω αν δεν κάνω πεντικιούρ θα γελάσω, και θα προσπεράσω.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν μου αρέσουν καθόλου τα πολύ μακριά νύχια (μου θυμίζουν τις μάγισσες), καθώς επίσης τα τεχνητά νύχια, μπλιαχ. Ενα απλό περιποιημένο νύχι και όχι η μικρογραφία ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου. 

@nenya, στεγνώνουν πολύ γρήγορα πλέον  :-) σε 20 λεπτά, πόδια /χέρια έτοιμα, οι περισσότερες εργαζόμαστε.

• Like 2
Δημοσ.

Όχι απαραίτητα.

Υπάρχουμε κι εμείς που δουλεύουμε πόσες ώρες την ημέρα και μετά έχουμε και ένα σπίτι να περιποιηθούμε. Οπότε τα μανικιούρ/πεντικιούρ μπαίνουν σε 2η μοίρα. Σόρρυ κιόλας που δεν μπορώ να κάτσω 2 ώρες μέχρι να στεγνώσει εντελώς το μανόν.

Τώρα αν πει κάποιος ότι βαριέμαι που ζω αν δεν κάνω πεντικιούρ θα γελάσω, και θα προσπεράσω.

Σιγουρα εχει βαση αυτο που λες  και ειναι και κατανοητο  εως ενα σημειο, με την διαφορα  πως  πολλες γυναικες εχουν το ιδιο και πολυ  βαρυτερο  ωραριο /προγραμμα απο αυτο που παραθεσες και  παρολα αυτα ειναι παντα  περιποιημενες και στα ακρα και παντου .

Το βαριεται που ζει  ειπωθηκε καθ'υπερβολη για να δωσω εμφαση.

Επισης και εγω εχω πολυ φορτωμενο προγραμμα  τοσο που δεν θες να ξερεις και παρολα αυτα βρισκω χρονο  να προσεξω τον εαυτο μου .

Επομενως παρομοιες δικαιολογιες δεν τις δεχομαι .

Δημοσ.

Κάτσε λίγο να ξεκαθαρίσουμε κάτι: περιποιημένα άκρα εγώ θεωρώ να είναι π.χ. καθαρά και όμορφα.

Αν εσύ θεωρείς περιποίηση μόνο το στόλισμα φάση μανικιούρ/πεντικιούρ και επαγγελματικά πράματα τότε διαφωνούμε. Αυτό το θεωρώ κάτι έξτρα, πέρα απ'την περιποίηση.

Δλδ το 'προσέχω τον εαυτό μου' εγώ το βλέπω σαν: φροντίζω για την προσωπική μου υγιεινή, φοράω ταιριαστά και καθαρά ρούχα, προσέχω τα μαλλιά μου να δείχνουν κι αυτά οκ. Τα χτενίσματα υπερπαραγωγή κάθε μέρα, τα μανικιούρ/πεντικιούρ κλπ τα βλέπω ως έξτρα, δλδ στόλισμα.

Και όχι, δεν παρέθεσα αναλυτικά το πόσο βαρύ ωράριο/πρόγραμμα έχω αναλυτικά για να το συγκρίνουμε με τις γυναίκες που λες :) αυτές μπορεί να έχουν και κάποιον άλλον όταν γυρίζουν σπίτι να τους κάνει τις δουλειές π.χ.

Τεσπα, το βλέπουμε διαφορετικά όπως φαίνεται. Πάμε παρακάτω. [Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε ;) ]

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...