lilika25 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Σας αρέσει η κοπελα σας να έχει περιποιημενα τα ακροδαχτυλά της ; Αγαπημένο σας χρώμα; Κορίτσια κάθε πότε κάνετε βρίσκετε χρόνο να περιποιειστε τον εαυτο σας; Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2016 από lilika25
eidikos33 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 γαλλικο μανικιουρ..ναι στην γυναικα κοιταζω παντα τα δακτυλα και τα νυχια ποδια χερια 2
idomeneas7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα ούτε που τα προσέχει και δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου. 3
stelios18120 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Εννοείται Γαλλικό πιστεύω είναι ότι καλύτερο. Πάντως εμένα τα πολλά πολλά πάνω στα νυχια με ξενερωνουν. Πάντα κοιτάω δάχτυλα χεριων ειδικά,ποδιων όχι τόσο δεν με νοιάζει,αλλα είναι πολύ ωραίο να έχει περιποίημενα άκρα η γυναικα 1
mary Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Το πιο ωραίο είναι το γαλλικό αλλά θέλει αρκετή ώρα σε σχέση με ένα απλό μονοχρωμο μανικιούρ. Έχω πολύ κόλλημα με τα νύχια από εποχές λυκείου. Αν δεν είναι βαμμένα για αρκετό καιρό τότε κάτι δεν πάει καλά. 1
agamoi-thytai Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Σας αρέσει η κοπελα σας να έχει περιποιημενα τα ακροδαχτυλά της ; Αγαπημένο σας χρώμα; Κορίτσια κάθε πότε κάνετε βρίσκετε χρόνο να περιποιηστε τον εαυτο σας; Ταύλα είναι.Τρελαίνομαι να είναι περιποιημένα.
lightspeed Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν νομίζω να αρέσουν σε κάποιον τα απεριποίητα άκρα. Προσωπικά κοιτάζω πάντα τα χέρια ενός άντρα όταν με ενδιαφέρει, δεν μπορώ με τίποτα τα φαγωμένα νύχια... Σχετικά με τα δικά μου, τα φροντίζω τακτικά, αγαπημενο χρώμα, χμμ σχεδόν όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου και γαλλικό. 1
john_shadow Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 ναι αρκεί να μην είναι πολύ μακριά η φορτωμένα με πολλά χρώματα, στρασάκια κτλ...
elenit24 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 εγώ είμαι θετική στο μανικιούρ αρκεί να μην είναι κάτι φορτωμένο και στα όρια του φυσιολογικού,όχι πολύ μακριά νύχια ,κοινώς gel και ακρυλικο ενισχυμενα,καλο να βάζεις ψεύτικα αλλά όταν παρα είναι κοντό το νύχι και όχι πάνω απο 3 χιλιοστά . Όχι φουξια και οτι μπαρμπιστικο μπορει να κυκλοφορει.όχι σμαραγδια και ρουμπινια απο τις μακρινές ακτές.όχι σκουλαρίκια.και ότι άλλο έχει εφευρεθεί.Στα χρώματα θα έλεγα να είναι της εποχής (το μπορντο και το μαυρο χειμωνα , τα γαλαζια και τα ροζ το καλοκαιρι) εγώ προσωπικά κάνω μόνο ημιμόνιμο μανικιούρ για 2-3 μήνες και μετά τα αφήνω.γενικότερα το κάθε μανικιούρ το κρατάω 5 βδόμαδες.(οπότε 3 μανικιούρ και μετά ξεκούραση)
margaritagr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ακομα ενα λατρεμενο θεμα που θυμιζει λατρεμενες κοπελιτσες που κανουν τα νυχια τους καρναβαλι. Δωστου αυτοκολλητα δωστου στρας και σχεδια. Οπως τα λεγε η ατακα στους Σταυλους που εβλεπα τοτε στον αντ1... "τι παρακμη!"
Fotis13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εννοειται ,βασικοτατο ειδικα αν δεν εχει κανει πεντικιουρ ξενερωνω. Γενικα γυναικα απεριποιητη δειχνει πολλα για τον χαρακτηρα της μεταξυ των οποιων οτι βαριεται που ζει . Το ιδιο φυσικα ισχυει και για τον αντρα που δεν προσεχει τον εαυτο του και κυκλοφορει σαν λετσος και νεαρντερταλ . 1
mylo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Σας αρέσει η κοπελα σας να έχει περιποιημενα τα ακροδαχτυλά της ; Αγαπημένο σας χρώμα; Κορίτσια κάθε πότε κάνετε βρίσκετε χρόνο να περιποιηστε τον εαυτο σας; Εννοείται ότι μας αρέσει, ειδικά γαλλικό και το πορτοκαλοκαρπουζοκοκκινο....
chill Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Το γεγονός ότι το φθηνότερο μανικιούρ πεντικιούρ κοστίζει 25 €, ποσό το οποίο ανήκει στην παραοικονομία με έχει κάνει να μην θέλω να βλέπω φτιαγμένα νύχια Το καλοκαίρι που λόγω θάλασσας γ**ιοταν το θέμα και έβλεπα την γυναίκα να ΠΕΤΑΕΙ ένα 50άρικο το μήνα με έκανε να αναθεωρήσω. Άκου ένα 50άρικο στη νυχού....ξεφτίλα!
margaritagr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 23€ κοστιζει συνηθως το ημιμονιμο , για ενα απλο σχημα χρωμα βρισκεις και με 15€ (εννοειται χωρια τιμη για χερια ποδια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα