forgotten Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Λέγοντας οτι τα γραφικά έρχονται σε δεύτερη μοίρα για μια κονσόλα στην εποχή μας είναι σκέτη μπούρδα. Ο λογος που το Wii U πάτωσε είναι διότι το hardware ήταν σκατά. Περιέργο και δύσκολο μεχρί αηδίας το developer kit μέχρι το σημείο που σχεδόν κανένας δεν ήθελε να το ακουμπίσει εκτος απο την ιδια την Nintendo, Κονσόλα μονο με 1st party πια δεν πουλάει. Το Wii πούλησε καλά ηταν γιατι δεν υπηρχε το mobile gaming και οι casual gamers πέσαν με τα μούτρα στο wii με τα χαζά gimmicks του. Οπως είδαμε με το Wii U αυτα τα άτομα έχουν προχωρήσει απο τις κονσόλες εδώ και καιρο. Επίσης η Sony πάντα παρέδιδε με το hardware για 3rd party developers και εξασφάλιζε κορυφαία 1st party games. Δεν είναι μόδα αυτο που κάνει , είναι απλα αυτο που εκανε απο πάντα και μπραβο της που συνεχίζει και το καταφέρνει. Σαν nintendo fan εγω και υπερβολικά πολλοι άλλοι έχουμε σκυλοαπογοητευτει μέχρι αηδίας τα 2 χρόνια που μας περάσαν και πρέπει να σταματήσει ο κόσμος να ακολουθεί τυφλά αυτη τη εταιρία ξεχασες το προσωπικα που αναφερα,αναρωτιεμαι αν τοσο σε ενοχλει η προσωπικη αποψη καποιου ωστε να αναλυσεις ενα συρφετο επιχειρηματων... εν τελη αμφιβαλω αν εισαι nintendo fan... ειχα ολες τις κονσολες της τωρινης εποχης και εκτος εξαιρεσεων ολα τα παιχνιδια εχουν microtransaction και περιορισμους, καποιες φορες και glitches κατι που δεν συναντησα στην νιντεντο ,ευσεβεις ποθοι να μην καταντησει το κονσολα gaming αρπακτες και αναβαθμισεις
gdriver Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 η nintendo ποτέ δεν ήταν spec drooler και πάντα πόνταρε στην εμπειρία χρήσης της κάθε της συσκευής. δεδομένης της ημερομηνίας κυκλοφορίας της νέας της παιχνιδομηχανής, πιστεύω πως θα παρουσιάσει πλέον το δικό της vr headset μετη νέα της μηχανή. 1
Satanochio Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Παρα το σεβασμο που εχω για την Nintendo,και για τις γενιες που μεγαλωσε (ειμαι και εγω σε αυτες!),καθως και για τα παιχνιδια που ανεδειξε, εχω μονο μια επιθυμια : ΑΝΑΝΕΩΣΗ! Ωραιες οι σειρες των Mario-Zelda κτλ αλλα χρειαζεται (για μενα) και κανα καινουργιο παιχνιδι να μας δειξει. Όπως είναι για παράδειγμα τα fire emblem,bravely default/second,shin megami tensei iv,apocalypse,monster hunter,dragon quest,xenoblade,bayonetta,the world ends with you,devil survivor,phoenix wright κτλ κτλ κτλ? 2
infamousjohn Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Περιμενουμε με ανυπομονισια την επισημη παρουσιαση κ θυμομαστε ως τοτε την επικη κυκλοφορια του snes. Για τους αλλους: Haters gonna hate
syma Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Όπως είναι για παράδειγμα τα fire emblem,bravely default/second,shin megami tensei iv,apocalypse,monster hunter,dragon quest,xenoblade,bayonetta,the world ends with you,devil survivor,phoenix wright κτλ κτλ κτλ? Ειναι καινουργιες προσθηκες ολα αυτα που λες(καποια δεν τα εχω δει κι ολας) αλλα σιγουρα δεν εχουν τον ιδιο αντικτυπο με αυτα που ανεφερα.(mario zelda)
nemo23 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Είμαι φαν της ninty και πραγματικά θέλω να πιστεύω ότι θα βγάλουν κάτι καλό αντάξιο της εταιρείας...! Από την άλλη όμως κάτι μέσα μου, μου λέει ότι οι ιδέες και η προοπτική της, ακολουθούνε τον δρόμο προς τον Iwata...
duende Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 μετα απο 20 χρονια εχουν ρεψει πια οι αγελαδες που λεγονται mario και zelda και τρεχουν να βγαλουν κανεναν τιτλο της προκοπης..αντε γεια
Clock Master Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 ξεχασες το προσωπικα που αναφερα,αναρωτιεμαι αν τοσο σε ενοχλει η προσωπικη αποψη καποιου ωστε να αναλυσεις ενα συρφετο επιχειρηματων... εν τελη αμφιβαλω αν εισαι nintendo fan... ειχα ολες τις κονσολες της τωρινης εποχης και εκτος εξαιρεσεων ολα τα παιχνιδια εχουν microtransaction και περιορισμους, καποιες φορες και glitches κατι που δεν συναντησα στην νιντεντο ,ευσεβεις ποθοι να μην καταντησει το κονσολα gaming αρπακτες και αναβαθμισεις Δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι όλοι οι σημερινοί ΑΑΑ τίτλοι με state of the art μηχανές γραφικών και framerate targets πάνω από 60 fps θα έχουν στην αρχή προβλήματα. Τα mario και τα γιόσι(α) τι θέματα να έχουν που δεν έχουν καν voice acting και τα γραφικά τους και το animation τους είναι της προηγούμενης δεκαετίας? Όσον αφορά τα micro transactions αυτά τα βάζει στη θέση τους η αγορά, με την έννοια ότι αυτοί που δε τα γουστάρουν, που είναι και η πλειοψηφία, απλά τα αγνοούν. Για να μη μιλήσω για το drm implementation της nintendo που δεν σ αφηνε να παίξεις καταβασμένο τίτλο σε 2η κονσόλα. Αφήστε μας τώρα με τη νιντέντο
Le Perv Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ζουμε ασχημες εποχες για τις κονσολες. Δυστυχως δεν εχουμε αξιολογες επιλογες. Δε θελω να παρω καμια κονσολα. Μου 'χει λειψει η αισθηση να δινω τα λεφτα μου και να πηγαινω σπιτι με το καινουριο μηχανημα, να τρεμουν τα χερια μου μεχρι να το συνδεσω στην tv. Τελευταια φορα ηταν ενα χρονο πριν, με το PS4 πακετο με το Bloodborne. Τι ωραια εμπειρια! Μαλλον δε θα το ξαναζησω. 1
Baculas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 η nintendo ποτέ δεν ήταν spec drooler και πάντα πόνταρε στην εμπειρία χρήσης της κάθε της συσκευής. δεδομένης της ημερομηνίας κυκλοφορίας της νέας της παιχνιδομηχανής, πιστεύω πως θα παρουσιάσει πλέον το δικό της vr headset μετη νέα της μηχανή. Λες Zelda και Mario cart VR? Good bye Social Life!
SHot-OS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ζουμε ασχημες εποχες για τις κονσολες. Δυστυχως δεν εχουμε αξιολογες επιλογες. Δε θελω να παρω καμια κονσολα. Μου 'χει λειψει η αισθηση να δινω τα λεφτα μου και να πηγαινω σπιτι με το καινουριο μηχανημα, να τρεμουν τα χερια μου μεχρι να το συνδεσω στην tv. Τελευταια φορα ηταν ενα χρονο πριν, με το PS4 πακετο με το Bloodborne. Τι ωραια εμπειρια! Μαλλον δε θα το ξαναζησω. Το ps4 ειναι κονσόλα τωρινής γενιάς, και το πήρες και πέρυσι.. και λες πως ζούμε ασχημες εποχές? αφού πήρες το τελευταίο μοντέλο και σου άρεσε! Αν επιτρέπεται πόσο χρονών είσαι? γιατι μου φαίνεται παράλογο να τρέμαν τα χέρια σου με ένα ps4... ps δεν σνομπάρω ούτε κατακρίνω. απλά πρώτη φορά ακουσα κάποιον να μιλάει με ενθουσιασμό και κονσόλα τωρινής γενιάς...
yannis18 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Nintendo for ever. Για κάποιους η Nintendo βγάζει την μοναδική κονσόλα. Για τα αλλά υπάρχει το PC. 1
Clock Master Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Nintendo for ever. Για κάποιους η Nintendo βγάζει την μοναδική κονσόλα. Για τα αλλά υπάρχει το PC. Για τα λεφτά που ζητάει σε σχέση μ αυτά που προσφέρει και για τη nintendo υπάρχει το pc (βλέπε emulators).
Le Perv Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Το ps4 ειναι κονσόλα τωρινής γενιάς, και το πήρες και πέρυσι.. και λες πως ζούμε ασχημες εποχές? αφού πήρες το τελευταίο μοντέλο και σου άρεσε! Αν επιτρέπεται πόσο χρονών είσαι? γιατι μου φαίνεται παράλογο να τρέμαν τα χέρια σου με ένα ps4... ps δεν σνομπάρω ούτε κατακρίνω. απλά πρώτη φορά ακουσα κάποιον να μιλάει με ενθουσιασμό και κονσόλα τωρινής γενιάς... Μη κολλας στην μαρκα της κονσολας. Να κολλησεις στο παιχνιδι. Μιλαμε για παιχνιδαρα. Κανενα αλλο παιχνιδι δε με συγκινει τοσο. Ψεμα, το dark souls το 1ο το ξεπερνα για λιγο. Δεν ειναι λογος να τρεμουν τα χερια μου? Δεν ειναι λογος να δωσω 3μιση 100ρικα για ενα και μονο παιχνιδι? Για ποιο αλλο να δωσω λεφτα? Για το dark souls το 2? Το 3? Ουτε 70 ευρω δε δινω. Για ποιο αλλο? Κανενα. Αν βγαλει κατι να με συγκινει, εφυγα για νιντεντο. Αυριο... χτες! Μακαρι Παναγια μου.
freegr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Aν δεν κάνουν σωστό μάρκετινγκ και πάει άπατο τότε να δούμε σε ποιους θα ρίξουν την ευθύνη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα