Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα προτάσεις για ένα αξιόπιστο φλασάκι. Κοιτούσα 32g αλλά αν η τιμή δεν απέχει πολύ, μπορούμε να παίξουμε και με 64ρι. Θα ήθελα σχετικά καλή κατασκευή χωρίς πολλά πλαστικά για να αντέχει στο χρόνο (θεωρητικά πάντα γιατί και ένα παλιό λεξαρ που έχω δεν καταλαβαίνει Χριστό κάτι χρόνια τώρα). Επίσης θα ήθελα προφανώς κάτι γρήγορο. Σε κατασκευή και design πχ μου αρέσει κάτι τέτοιο:

http://www.skroutz.gr/s/6128116/Kingston-DataTraveler-SE9-G2-64GB.html

που έχει καλά reviews γενικά και η τιμή είναι κάπου στα κυβικά μου. Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Για ταχύτητα, ξέρω ότι σε αυτήν την κατηγορία τιμής δεν ψάχνεις για θαύματα οπότε απλά δεν θέλω να είναι εμφανέστατα αργό γιατί θα είναι και μεγάλο σε χωρητικότητα. Ουσιαστικά ψάχνω για τη χρήση τομή ανάμεσα σε form factor, τιμή και ταχύτητα. Για τα πρώτα δύο από τα τρία παίρνεις μια ιδέα από αυτό που πόσταρα. Για το τρίτο δεν έχω ιδέα οπότε εκεί χρειάζομαι βοήθεια. Αυτό που πόσταρες ξεφύγει αλλά θα τα κοιτάξω μήπως αξίζει τον κόπο.

Δημοσ.

Για δες το Kingston DataTraveler R3.0 G2 , ίσως απο τα καλύτερα που έχω χρησιμοποιήσει . Εχω το 16gb, μια μέρα μου έπεσε καθώς γυρνούσα σπίτι έμεινε ενα βράδυ μέσα στην βροχή το πάτησαν και μερικά αυτοκίνητα , δεν κατάλαβε τίποτα.

Φυσικα το HyperX Savage είναι αρκετά πιο γρήγορο

Σε usb 3.0

2016_09_09_132732.png

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...