inoel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας.Θελω να ρωτησω κατι αν καποιος ξερει. Εχω web email και θελω οταν πατω σε μια διευθυνση email στο Ιντερνετ,να με βγαζει στο web mail μου και οχι στο Outlook που με βγαζει και λεει οτι κατι λειπει και δεν μπορει να συνδεθει. Ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Πρέπει να αλλάξεις από τα προεπιλεγμένα προγράμματα ποιο πρόγραμμα θέλεις να ανοίγει την αλληλογραφία. Θα βάλεις τον browser που χρησιμοποιείς. Δεν λες ποιο λειτουργικό έχεις, μέχρι τα 7 το κάνεις από τις ρυθμίσεις internet->προγράμματα (από το γρανάζι του ie). Σε 8-10 πας από τις ρυθμίσεις->σύστημα->προεπιλεγμένα προγράμματα.
inoel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια και παλι εχω τα windows 7.Ομως χρησιμοποιω firefox οχι ie.
micos000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχει σημασία τι χρησιμοποιείς. Τα προεπιλεγμένα προγράμματα αλλάζουν ή από εκεί που σου είπα ή από τον πίνακα ελέγχου-δίκτυο και internet-επιλογές internet.
inoel Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Πηγα οπου μου ειπες ,το εκανα αλλα μου βγαζει αυτο που επισυναπτω.
micos000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Βρήκα έναν τρόπο για να ανοίγουν τα πρωτόκολλα url:mailto με το gmail. Στον firefox θα πας Γραμμούλες->Options και θα επιλέξεις Εφαρμογές. Θα γράψεις στην αναζήτηση mail και θα σου φέρει το mailto. Θα επιλέξεις σαν πρόγραμμα το gmail και τέλος. Έχει και επιλογή για yahoo ή να επιλέξεις άλλη εφαρμογή. Για άλλα web mail δεν ξέρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα