HERTHAN Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ξέρουμε αν ο p1102w (με wifi) έχει "παίξει" σε αντίστοιχη προσφορά; Δεν θυμάμαι να έχει βγει ποτέ.
kokalo21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 49€ εως 23:59 Αξεπέραστος dobro....! Έκανα παραγγελία και μου βγήκε για κάποιο λόγο 39,21€!!!! Σούπερ αγορά....
paylidis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 μακαρι να βγει και ο αντιστοιχος εγχρωμος σε μια προσφορά που τον κυνηγαω ενα χρόνο!! (μια φορα ειχε βγει στα 89 ή 99 και μεχρι να το αποφασίσω αν θελω να αλλαξω εκτυπωτη τελειωσε)
mobile_32 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω πάρα πολύ καιρό να κάνω παραγγελία από το κατάστημα. Έκανα μια προσπάθεια αλλά μου το βγάζει στα 49€ (Όχι ότι και σε αυτή τη τιμή δεν αξίζει αλλά θα προτιμούσα να ήταν στα 39,21€) Kokalo21 σε ποίο σημείο της αγοράς σου έβγαλε αυτή τη τιμή? Το προσθέτω στο καλάθι και επιλέγω κατάστημα παραλαβής και πατάω συνέχεια και φτάνω μέχρι το σημείο που γίνεται η υποβολή των στοιχείων πελάτη και επιλέγεις για απόδειξη ή τιμολόγιο κτλ (update: 39,52€ βγαίνει η τιμή χωρίς το ΦΠΑ, μήπως επέλεξες τιμολόγιο και για αυτό σου έβγαλε αυτή τη τιμή? αν και κανονικά το τιμολόγιο περιλαμβάνει το ΦΠΑ)
kob6931 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω πάρα πολύ καιρό να κάνω παραγγελία από το κατάστημα. Έκανα μια προσπάθεια αλλά μου το βγάζει στα 49€ (Όχι ότι και σε αυτή τη τιμή δεν αξίζει αλλά θα προτιμούσα να ήταν στα 39,21€) Kokalo21 σε ποίο σημείο της αγοράς σου έβγαλε αυτή τη τιμή? Το προσθέτω στο καλάθι και επιλέγω κατάστημα παραλαβής και πατάω συνέχεια και φτάνω μέχρι το σημείο που γίνεται η υποβολή των στοιχείων πελάτη και επιλέγεις για απόδειξη ή τιμολόγιο κτλ (update: 39,52€ βγαίνει η τιμή χωρίς το ΦΠΑ, μήπως επέλεξες τιμολόγιο και για αυτό σου έβγαλε αυτή τη τιμή? αν και κανονικά το τιμολόγιο περιλαμβάνει το ΦΠΑ) Όταν κάνουν "μαύρα μάτια να σε δουν" σου κάνουν έκπτωση 20%.Μου έχει έρθει σχετικό email.
Athlon32 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν κάνουν "μαύρα μάτια να σε δουν" σου κάνουν έκπτωση 20%.Μου έχει έρθει σχετικό email. Γίνεται να βοηθήσεις να ρίξουμε μια παραγγελία να πάρουμε την έκπτωση; Στγνώμη αν ακούγεται κάπως, αλλά αν δεν ενδιαφέρεσαι ή κάποιος δεν ενδιαφέρεται, ή τουλάχιστον να ρίξουμε μια ομαδική από κοινού αν είσαι κι από Αθήνα.
kob6931 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Γίνεται να βοηθήσεις να ρίξουμε μια παραγγελία να πάρουμε την έκπτωση; Στγνώμη αν ακούγεται κάπως, αλλά αν δεν ενδιαφέρεσαι ή κάποιος δεν ενδιαφέρεται, ή τουλάχιστον να ρίξουμε μια ομαδική από κοινού αν είσαι κι από Αθήνα. Ευχαρίστως θα το έκανα, αλλά σας πρόλαβε η αδελφή μου. Με τα "μαύρα μάτια" βγήκε τελική τιμή 39,21€.images hosting
Athlon32 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαρίστως θα το έκανα, αλλά σας πρόλαβε η αδελφή μου. Με τα "μαύρα μάτια" βγήκε τελική τιμή 39,21€. Ναι μωρέ έλεγα αν μπορούσε να βάζατε ακόμα ένα στην παραγγελία έστω και τώρα αν γίνεται. Και πάλι αν δε γίνεται να 'σαι καλά.
kob6931 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι μωρέ έλεγα αν μπορούσε να βάζατε ακόμα ένα στην παραγγελία έστω και τώρα αν γίνεται. Και πάλι αν δε γίνεται να 'σαι καλά. Ο εκτυπωτής θα παραδοθεί Χανιά, δεν νομίζω να σε βόλευε... Η έκπτωση δυστυχώς ήταν για μια παραγγελία.
paylidis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 με εχετε καψει άσχημα... βρηκα και εγω το -20% στο inbox μου, στο τσακ ειμαι να παραγγειλω ειτε αυτόν είτε τον εγχρωμο του...
Athlon32 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Ο εκτυπωτής θα παραδοθεί Χανιά, δεν νομίζω να σε βόλευε... Η έκπτωση δυστυχώς ήταν για μια παραγγελία. ΟΚ έχεις δίκιο, είναι λίγο μακριά από Αθήνα που ειπα. Με το καλό να παραλάβετε. Τώρα αν υπάρχει κανείς που έχει σκοπό να παραγγείλει Αθήνα, αν θέλει ας προσθέσει έναν ακόμα στην παραγγελία. Thanks. @paylidis λες;;;
paylidis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 τελικά αντιστάθηκα, θα παω μια και καλή για τον εγχρωμο, ισως και το προσεχες τριημερο που θα ισχύει ακόμα το κουπόνι... σιγουρα παντως ακομα και τα 49 ειναι καλη τιμη αναλογιζόμενοι το κόστος του μελανιού του σε σχέση π.χ. με το κοστος των μελανιών των αναλογων φθηνών laser...
HERTHAN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Με το που τον έβαλα στο καλάθι πήγε στα 85 ευρώ ο καρ%$λης. Έχω 3 λογαριασμούς από public και στους 2 έχω να παραγγείλω πάνω από 2 χρόνια και δεν μου έχουν στείλει τίποτα.
kokalo21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως που έκανα την αγορά και πήγε στα 39.21€, δεν είχα πάρει είδηση την προσφορά για τα μαύρα μάτια ...... Μάλλον την πέρασε αυτόματα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα