Alphaleader Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 H καμερα αυτη εχει δυνατοτητα autoupload σε δικο μας FTP, οταν ανιχνευει κινηση?
easyridergiorgos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εσείς μπορείτε να κάνετε την αγορά; πατάω buy και μου βγάζει empty
papars Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 H καμερα αυτη εχει δυνατοτητα autoupload σε δικο μας FTP, οταν ανιχνευει κινηση? 2
Themos3 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Εσείς μπορείτε να κάνετε την αγορά; πατάω buy και μου βγάζει empty Μπορεί να σου φανεί αστείο αυτό που θα πω αλλά επειδή πάλευα με την Alexandra απο το chat χτες για καμιά ώρα, δοκίμασε να κάνεις ενα reset το router ώστε να πάρεις καινούρια IP και προσπάθησε ξανά.
leon00 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 καλημερα επειδη με ενδιαφερει χρειαζεται freeddns να βαλω στο ρουτερ για να βλεπω απο μακρυα ή εχει δωρεαν ip? (ειχα παρει μια foscam περισυ αλλα δινει μονο για ενα χρονο δωρεαν ip και τωρα πρεπει να πληρωσω συνδρομη)
karasardelis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δύο ερωτήσεις για όποιον την έχει ήδη... τα IR LEDS είναι ορατά με γυμνό μάτι όταν λειτουργούν? (μη βιαστείτε να πείτε ότι δεν είναι αν δεν το ελέγξετε πρώτα σε απόλυτο σκοτάδι). Όταν ανοιγοκλείνει το IR-cut filter (από φως σε ακοτάδι) ακούγεται ένας μηχανικός ήχος ή όχι; Ευχαριστώ...
ziggywas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Στο amazon.com έχει μόνο 2 reviews, και τα 2 με βαθμολογία 1 αστεράκι δυστυχώς (μιλάνε και οι 2 για μόνιμο disconnect): https://www.amazon.com/ESCAM-QF001-Security-Camera-Monitor/dp/B019ME2R7S
stelios18120 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ή παραγγελία που έκανα είναι σε φάση "back order" Οπότε αναμονή... Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2016 από stelios18120
kiko33gr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δύο ερωτήσεις για όποιον την έχει ήδη... τα IR LEDS είναι ορατά με γυμνό μάτι όταν λειτουργούν? (μη βιαστείτε να πείτε ότι δεν είναι αν δεν το ελέγξετε πρώτα σε απόλυτο σκοτάδι). Όταν ανοιγοκλείνει το IR-cut filter (από φως σε ακοτάδι) ακούγεται ένας μηχανικός ήχος ή όχι; Ευχαριστώ... Ναι και στα δυο - δεν ειναι οτι φωτιζουν παρα πολυ αλλα φαινονται. Το κλικ επισης ακουγεται. 1
karasardelis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι και στα δυο - δεν ειναι οτι φωτιζουν παρα πολυ αλλα φαινονται. Το κλικ επισης ακουγεται. Ευχαριστώ φίλε μου... βοήθησες πάρα πολύ στην απόφασή μου να ΜΗΝ την πάρω... :) 1
mrfan Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Πήρα 2 τεμάχια, ελπίζω να μπορέσω να τις δουλεψω όπως επιθυμώ
NaGR Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 τελικά είναι αξιόπιστη σε wifi σύνδεση ή να ακυρώσω όσο ακόμα είναι νωρίς.
Exploticon Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.banggood.com/Digoo-BB-M1-Wireless-WiFi-USB-Baby-Monitor-Alarm-Home-Security-IP-Camera-HD-720P-Two-Way-Audio-p-1083520.html ρε παιδια αυτη δεν ειναι καλυτερη επιλογη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις