Προς το περιεχόμενο

Banggood - Escam QF001 720P pan-tilt camera €18,10 [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκα το IPCameraViewer το οποιο ειναι δωρεαν μεχρι 4 καμερες, και λειτουργει μια χαρα! Αν κανεις ξερει και κανεναν καλυτερο ας μας πει.

Εβαλες το ip camera viewer το basic ή το lite;;

3 υπάρχουν σύνολο.

Το άλλο είναι με χρηματα,οποτε ποιο από τα 2 δωρεάν εβαλες;

• Απαντ. 382
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά αν μπορεί να πει κανείς καμιά γνώμη γι αυτή?  Source.png Πηγή: Vstarcam

Ρώτησα και πιο πάνω αλλά δεν βγήκε κανένας Χριστιανός να απαντήσει. Μου έγινε αντιπρότασή της για να μην περιμένω την Escam

Από τα σχόλια που διάβασα βρήκα ελάττωμα στον ήχο. 

Να προχωρήσω σε αντικατάστασή της (ίδια τιμή) ή να περιμένω αυτή του τίτλου στις 09.10.2016

• Moderators
Δημοσ.

Εβαλες το ip camera viewer το basic ή το lite;;

3 υπάρχουν σύνολο.

Το άλλο είναι με χρηματα,οποτε ποιο από τα 2 δωρεάν εβαλες;

http://www.deskshare.com/ip-camera-viewer.aspx

Αλλα το cms που εδωσε μετα ο papars, μαλλον εινα καλυτερο απο το λιγο που τα ειδα. Χανει την καμερα λιγοτερες φορες!  :whistle:

Φαντάζομαι δοκίμασες

user: admin

pass: κενό.

Αυτα ειναι της καμερας που οπως ειπα δεν δουλευαν. Πιο πανω εδωσε τους "κωδικους" ο papars και του ειχα κανει like αρα δουλεψαν. ;)

Δημοσ.

παιδιά αν μπορεί να πει κανείς καμιά γνώμη γι αυτή?  Source.png Πηγή: Vstarcam

Ρώτησα και πιο πάνω αλλά δεν βγήκε κανένας Χριστιανός να απαντήσει. Μου έγινε αντιπρότασή της για να μην περιμένω την Escam

Από τα σχόλια που διάβασα βρήκα ελάττωμα στον ήχο. 

Να προχωρήσω σε αντικατάστασή της (ίδια τιμή) ή να περιμένω αυτή του τίτλου στις 09.10.2016

Να σου πω την αληθεια τοδα και γω μιας σε μενα την ιδια μου προσφεραν

απο τιμη ειναι ακριβοτερη ,παιρνει 64 καρτα εναντι της escam που δεχεται μεχρι 32  τωρα νυχτερινη ληψη,p2p και γενικα εχουν ιδια χαρακτηριστικα ειπα ομως να περιμενω για νεα παραλαβη γιατι πιστευω οτι εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

απο τιμη ειναι ακριβοτερη 

Εγω φτηνοτερη την ειδα προχθες και ακομα ετσι ειναι.

"Αρχικες", 45$ του θεματος vs 41$ η αντιπροταση.

Κατα τα αλλα δεν εχω εικονα ποια μπορει να ειναι καλυτερη στην πραξη (αν εχουν διαφορα δλδ).

• Like 1
Δημοσ.

Εγω φτηνοτερη την ειδα προχθες και ακομα ετσι ειναι.

"Αρχικες", 45$ του θεματος vs 41$ η αντιπροταση.

Κατα τα αλλα δεν εχω εικονα ποια μπορει να ειναι καλυτερη στην πραξη (αν εχουν διαφορα δλδ).

νομιζω οτι δεν ειχε αρικη 45 η escam

τωρα εχεις δικιο στις ονομαστικες τιμες ακριβοτερη ειναι η escam

Δημοσ.

http://www.deskshare.com/ip-camera-viewer.aspx

Αλλα το cms που εδωσε μετα ο papars, μαλλον εινα καλυτερο απο το λιγο που τα ειδα. Χανει την καμερα λιγοτερες φορες!  :whistle:

Αυτα ειναι της καμερας που οπως ειπα δεν δουλευαν. Πιο πανω εδωσε τους "κωδικους" ο papars και του ειχα κανει like αρα δουλεψαν. ;)

Το CMS το έχω για επαγγελματική χρήση με 16 κάμερες και 2 DVR (οι περισσότερες ESCAM) και δεν έχω κανένα πρόβλημα.  Και σε local και σε remote υπάρχουν 24/7 κάποιοι που επιβλέπουν και δεν έχει χαθεί καμία κάμερα.  Βέβαια είμαι με win8.1

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ειναι αυτο, ειναι μαλλον το οτι εισαι ενσυρματος, ενω εγω δοκιμαζω ασυρματα! Παρουσιαζονται απο κενα στην ληψη 2-5-10 δευτερολεπτων μεχρι disconnections. Και αυτα ειναι πολλα, οχι σπανια. Για μιας μολις μερας δοκιμες ειναι παρα πολλα. (σε σημειο που το κινητο εχει φουλ 5 γραμμες wifi - οταν βρω ευκαιρια θα βαλω ενα "σκανερ" να βρω αδειο καναλι μπας και)

Δημοσ.

Sricam?

Έχει κανείς αυτή την μάρκα;

Τον Αύγουστο αγόρασα 3 τμχ sricam sp009 από gearbest, 17€ η μία. Είναι ουσιαστικά κλώνος της xiaomi yi ir small ants.

Θετικά:

ρυθμίζεται γρήγορα,

η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη,

Η νυχτερινή λήξη είναι σχεδόν τέλεια σε απόσταση περίπου 4,5μ. Στην xiaomi είναι απλά άθλια.

Ρυθμίζεις επίσης χειροκίνητα το time zone!!!

Ρυθμίζεις την ευαισθησία του motion detection.

Τις λειτουργώ και με tinycam pro (εκτός από onvif έχουν και rtsp ανοικτό).

Αρνητικά:

Είναι φθηνή κατασκευή, το καταλαβαίνεις μόλις την πιάσεις στα χέρια σου, δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει στο χρόνο.

Επίσης το software δεν έχει το timeline της xiaomi που βολεύει πολύ.

Συμπέρασμα: Άνετα αγοράζω ξανά sricam σε προσφορά...

• Like 1
Δημοσ.

εγώ πήρα tr.nr στη παραγγελία με τις 2κάμερες απο 8/9 με chinapost.

αλλά όχι με τη μια απο 9/9.(για την οποία δεν μου είχε έρθει και το email btw)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...