Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Christos c_k είπε

Και η Bepanthol η απλή βοηθάει

τη βαζω στο τσεκλιστ 📌 θανκς👍🏻

Επεξ/σία από Hope33
  • Like 1
  • Απαντ. 352
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους!

Βρηκα ενα καταπληκτικο αρθρο και ΝΑΙ υπαρχουν ανθρωποι που το εχουν ξεπερασει.

https://skindrone.com/articles/5-people-cured-seborrheic-dermatitis-diet-alone/

Θα πρεπει να το διαβασετε ολο το αρθρο ακομα και τα σχολια των μπλογκερς! 

Ξεκινησα την μερα μου με ντεκαφ- ιδια γευση ευτυχως αλλα δεν ξερω εαν θα με εχει στην τσιτα, σημαντικο για τη δουλεια. Τωρα ειμαι σε αδεια οποτε οι ρυθμοι ειναι χαλαροι. 

420869D5-3323-4CE9-AD28-A2CCB035DB91.jpeg

Επαναλαμβανω, τωρα ειμαι καθαρη στο προσωπο. Το θεμα ειναι να μην επανελθει. 

👌🏻

Δημοσ.

Εγώ πάντως που έκοψα τον καφέ και όλες τις πηγές καφεΐνης (σοκολάτα, μαύρο τσάι, coca cola ενεργειακά ποτά κλπ.) δεν είδα διαφορά στα Δερματικά (έχω πολύ ποιο ποιοτικό ύπνο πλέον βέβαια). Θα σε βοηθήσει αν θες κόψεις την καφεΐνη αρχικά ο ελληνικός καφές και έπειτα πράσινο τσάι (με ντεκαφ θα δυσκολευτείς). Η περίοδος απεξάρτησης από την καφεΐνη είναι περίπου μια εβδομάδα. Η μόνη θεραπεία που είχε αποτέλεσμα στην δική μου περίπτωση είναι πλύσεις με πράσινο σαπούνι που φτιάχνω μόνος (δεν είναι δύσκολη η Παρασκευή του, υπάρχουν σχετικοί οδηγοί στο internet ανάλογα με τι έλαια και βούτυρα θες να χρησιμοποιήσεις).

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Methodman_gr είπε

Εγώ πάντως που έκοψα τον καφέ και όλες τις πηγές καφεΐνης (σοκολάτα, μαύρο τσάι, coca cola ενεργειακά ποτά κλπ.) δεν είδα διαφορά στα Δερματικά (έχω πολύ ποιο ποιοτικό ύπνο πλέον βέβαια). Θα σε βοηθήσει αν θες κόψεις την καφεΐνη αρχικά ο ελληνικός καφές και έπειτα πράσινο τσάι (με ντεκαφ θα δυσκολευτείς). Η περίοδος απεξάρτησης από την καφεΐνη είναι περίπου μια εβδομάδα. Η μόνη θεραπεία που είχε αποτέλεσμα στην δική μου περίπτωση είναι πλύσεις με πράσινο σαπούνι που φτιάχνω μόνος (δεν είναι δύσκολη η Παρασκευή του, υπάρχουν σχετικοί οδηγοί στο internet ανάλογα με τι έλαια και βούτυρα θες να χρησιμοποιήσεις).

Και δεν σου εχει επανελθει; εχεις καθαρισει τελειως; 

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά, έχω και εγώ το πρόβλημα απο σχετικά μικρή ηλικία. Πήγα σε πολλούς γιατρούς και όλοι μου δίνανε κορτιζονούχες κρέμες και λοσιόν οι οποίες κάνανε φυσικά δουλειά αλλά προσωρινά μόνο. Κάποια στιγμή αποφάσισα να δοκιμάσω την ομοιοπαθητική και μπορώ να σας πω πως είδα θεαματικά αποτελέσματα! Όλα εξαφανίστηκαν και ήμουν κομπλέ για περίπου 5-6 μήνες μέχρι που μου είπε να σταματήσω τη θεραπεία για λίγο να δούμε πως θα πάει και από τότε επανήλθε για τα καλά. ☹️

Απαγορεύεται η καφεΐνη και προϊόντα που έχουν μέντα η δυόσμο όσο κάνεις τη θεραπεία, αλλά γενικά προσέχω τη διατροφή μου και δεν τρώω σαβούρα, επίσης γυμνάζομαι αρκετά και έτσι έχουν μειωθεί αρκετά τα συμπτώματα και δεν έχω πολλές εξάρσεις.  

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Nekrozontanos είπε

Γειά σας παιδιά, έχω και εγώ το πρόβλημα απο σχετικά μικρή ηλικία. Πήγα σε πολλούς γιατρούς και όλοι μου δίνανε κορτιζονούχες κρέμες και λοσιόν οι οποίες κάνανε φυσικά δουλειά αλλά προσωρινά μόνο. Κάποια στιγμή αποφάσισα να δοκιμάσω την ομοιοπαθητική και μπορώ να σας πω πως είδα θεαματικά αποτελέσματα! Όλα εξαφανίστηκαν και ήμουν κομπλέ για περίπου 5-6 μήνες μέχρι που μου είπε να σταματήσω τη θεραπεία για λίγο να δούμε πως θα πάει και από τότε επανήλθε για τα καλά. ☹️

Απαγορεύεται η καφεΐνη και προϊόντα που έχουν μέντα η δυόσμο όσο κάνεις τη θεραπεία, αλλά γενικά προσέχω τη διατροφή μου και δεν τρώω σαβούρα, επίσης γυμνάζομαι αρκετά και έτσι έχουν μειωθεί αρκετά τα συμπτώματα και δεν έχω πολλές εξάρσεις.  

που το εχεις το προβλημα?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

που το εχεις το προβλημα?

Το έχω στο κεφάλι, δίπλα στη μύτη, στα φρύδια και λίγο πηγούνι και στέρνο. Στο πηγούνι και στέρνο εμφανίστηκε μετά απο πολλά χρόνια και δεν είναι τόσο έντονο.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Nekrozontanos είπε

Το έχω στο κεφάλι, δίπλα στη μύτη, στα φρύδια και λίγο πηγούνι και στέρνο. Στο πηγούνι και στέρνο εμφανίστηκε μετά απο πολλά χρόνια και δεν είναι τόσο έντονο.

Moνιμο η πάει και έρχεται? Πάντως παιδιά η πολύ ζεστή μένα μου το φουντώνει 

Δημοσ.

εμενα η δερματολογος μου ειχε πει το αγχος και το αλκοολ ειναι αυτα που χειροτερευουν τις κοκκινιλες.

Προσωπικα οταν γινονται πολυ κοκκινες και ενοχλητικες βάζω μια κορτιζονουχα αλοιφη το πολυ για 2 μερες,μετα μειονεται η κοκκινιλα και τις κραταω σε καλο βαθμο με διαφορες κρεμες συντηρησης,την οποια δεν εχω καποια σταθερη γτ εχω και εντονη ξηροδερμια οποτε αλλαζω συχνα πυκνα,αλλα αν μια μερα δε βαλω κρεμα,αμεσως φουντωνουν οι κοκκινιλες.Η πιο καλη κρεμα για συντηρηση που βαζω ειναι με greek aloe μεσα!

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Moνιμο η πάει και έρχεται? Πάντως παιδιά η πολύ ζεστή μένα μου το φουντώνει 

Πάει και έρχεται αλλά οι εξάρσεις δεν είναι έντονες όπως παλιά. Εγώ με τη ζέστη και τον ήλιο βλέπω μεγάλη βελτίωση, με το κρύο είναι που χειροτερεύει. Αλοιφή στο πρόσωπο σταμάτησα να βάζω, μόνο στο κεφάλι κορτιζονούχα λοσιόν μια φορά όταν φουντώνει λίγο.

Δημοσ.

@Nekrozontanos πολυ ενδιαφρον η αναρτηση σου! Ευχαριστουμε. Εχεις μονο κοκκινιλες και οχι σπυρακια; Μακαρι να ηταν ετσι η δικη μου! 

Και σε εμενα το καλοκαιρι εξαφανιζεται- και το χειμωνα με ταλαιπωρει! Ερχεται- φευγει! Αλλα φευγει μετα απο πολυ καιρο! 

ειμαι στη δευτερη ημερα χωρις καφε και νιωθω σαν ζομπι. Σαν να κοιμαμαι ορθια. Παρολο που εκανα διαδρομο , δεν εχω πολυ ενεργεια! φανταζομαι επειδη ειμαι στην αρχη ακομη. Επισης, εχει πεσει πολυ η διαθεση μου. 

επισης, τα φυτικα συμπληρωματα που ξεκινησα περιεχουν

φλουδα απο κανελλα

φυλλα ελιας

σπορο απο μαραθο & ριγανι

Συστατικα τα οποια εμφανιζουν αντιμυκητιασικη δραση στο εντερο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Method Man Εαν ηταν μονο αυτο, θα ειχε λυθει το προβλημα.

Καλη Χρονια και ευχομαι το 2019 να λυθει η απορια του Μπλογκ. 🤣🎉

Επεξ/σία από Hope33
Δημοσ.

Όπως έγραψα και παραπάνω, αν κόψεις τους υδατάνθρακες τελείως μακροχρόνια θα σου προκύψουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Για ένα-δυο μήνες είναι εντάξει, αλλά όχι για συνέχεια. Οπότε δίαιτες όπως carnivore, keto κλπ είναι επίκδυνες. Και γενικά αντί να παίρνετε συμβουλές από reddit και την κάθε @@ που λέει ο καθένας πηγαίνετε σε έναν διατροφολόγο να σας πει τι να τρώτε και τι όχι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...