dimpa16 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα ο δερματολόγος,για θεραπεία συντήρησης, μου είπε να πάρω ένα σαπουνάκι CLEANSING BAR της sebamed (έχει 5,5pH) το οποίο, πλύσιμο το πρωί και το βράδυ το πρόσωπο και με έχει βοηθήσει πολύ. Για θεραπεία επίθεσης,μου έχει δώσει κορτιζονούχα αλοιφή Daktodor, όταν αρχίζω να φουντώνω, τρεις φορές τη μέρα για τρεις μέρες. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2018 από dimpa16
Hope33 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, dimpa16 είπε Εμένα ο δερματολόγος,για θεραπεία συντήρησης, μου είπε να πάρω ένα σαπουνάκι CLEANSING BAR της sebamed (έχει 5,5pH) το οποίο, πλύσιμο το πρωί και το βράδυ το πρόσωπο και με έχει βοηθήσει πολύ. Για θεραπεία επίθεσης,μου έχει δώσει κορτιζονούχα αλοιφή Daktodor, όταν αρχίζω να φουντώνω, τρεις φορές τη μέρα για τρεις μέρες. Ποσο καιρο εισαι σε αυτη τη θεραπεια; και εμενα μου ειχε δωσει την Daktodor αλλα δεν ειδα κανενα αποτελεσμα, ισα ισα με εκανε πιο λιπαρη! Επισης, εαν θυμαμαι καλα μου ειχε πει πως αυτη η κρεμα ειναι για την κοκκινιλα πιο πολυ! Οτι ναναι.. Μόλις τώρα, Hope33 είπε Ποσο καιρο εισαι σε αυτη τη θεραπεια; και εμενα μου ειχε δωσει την Daktodor αλλα δεν ειδα κανενα αποτελεσμα, ισα ισα με εκανε πιο λιπαρη! Επισης, εαν θυμαμαι καλα μου ειχε πει πως αυτη η κρεμα ειναι για την κοκκινιλα πιο πολυ! Οτι ναναι.. Α! τωρα το ξναδιαβασα! Μονο για επιθεση και συντηρηση. Και εισαι οκ; καθαρισες; τι συμπτωματα εχεις; 1
dimpa16 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Hope33 είπε Ποσο καιρο εισαι σε αυτη τη θεραπεια; και εμενα μου ειχε δωσει την Daktodor αλλα δεν ειδα κανενα αποτελεσμα, ισα ισα με εκανε πιο λιπαρη! Επισης, εαν θυμαμαι καλα μου ειχε πει πως αυτη η κρεμα ειναι για την κοκκινιλα πιο πολυ! Οτι ναναι.. Την κρέμα την βάζω μόνο όταν έχω φουντώσει (επίθεση), όπως είπα παραπάνω τρεις φορές τη μέρα για τρεις μέρες (βάζεις πολύ μικρή ποσότητα,όσο μία φακή). Αποτέλεσμα έχω. Όμως, σε καθημερινή βάση (συντήρηση),πλύσιμο προσώπου με το παραπάνω σαπούνι. Κάνει δουλειά και είναι ότι πρέπει για λιπαρό δέρμα. Είμαι 2 χρόνια στη θεραπεία αυτή (και όπως θα ξέρεις - για πάντα). Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2018 από dimpa16
Hope33 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 ποτε εχεις εξαρσεις; την διατροφη σου την ελεγχεις; εχεις παρατηρησει κατι; Οταν μου τελειωσει το τζελ σαπουνι της La Roche Posay θα παω να το αγορασω! Τι ειδους δερματιτιδα εχεις; οπως εμενα; στο μετωπο;
dimpa16 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν έχω κάνει κάτι με τη διατροφή μου. Θα έλεγα οτι εξάρσεις έχω πιο πολύ το καλοκαιράκι (αυτή την εποχή είμαι καλύτερα),αλλά και αυτό δεν είναι σίγουρο,γιατί τέτοια εποχή πέρσι,φούντωνα. Ξεκίνησε πριν 3 χρόνια,όταν απολύθηκα από τη δουλειά και με είχε πιάσει αρκετή στενοχώρια,νεύρα και άγχος. Ναι, στο μέτωπο. Δοκίμασε και το σαπουνάκι,μπορείς να το χρησιμοποιείς όσες φορές τη μέρα θες και αφήνει smooth αίσθηση. Α! μου είχε πει και για λούσιμο στα μαλλιά (εγώ χρησιμοποιώ Ultrex) να λούζομαι με αντιπιτυριδικά. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2018 από dimpa16
Hope33 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, dimpa16 είπε Δεν έχω κάνει κάτι με τη διατροφή μου. Θα έλεγα οτι εξάρσεις έχω πιο πολύ το καλοκαιράκι (αυτή την εποχή είμαι καλύτερα),αλλά και αυτό δεν είναι σίγουρο,γιατί τέτοια εποχή πέρσι,φούντωνα. Ξεκίνησε πριν 3 χρόνια,όταν απολύθηκα από τη δουλειά και με είχε πιάσει αρκετή στενοχώρια,νεύρα και άγχος. Ναι, στο μέτωπο. ολα για καποιο λογο γινονται . Καθε εμποδιο για καλο! Εξαλλου για να σε απολυσανε θα μπηκες ΟΑΕΔ-εαν ησουνα νομιμος! κατι ειναι και αυτο απο το τπτ! Ελπιζω να ειναι ολα καλυτερα τωρα για εσενα. Η γυμναστικη και τα χομπι βοηθανε πολυ. Ωραια, χαιρομαι που εισαι ΟΚ τωρα! 1
dimpa16 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μπήκα ΟΑΕΔ. Ήμουν 16 χρόνια στη δουλειά αυτή και όσο να`ναι πόνεσε λιγάκι... Τώρα ok. 100% δεν είμαι,αλλά και ποιος είναι;
Hope33 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, dimpa16 είπε Μπήκα ΟΑΕΔ. Ήμουν 16 χρόνια στη δουλειά αυτή και όσο να`ναι πόνεσε λιγάκι... Τώρα ok. 100% δεν είμαι,αλλά και ποιος είναι; αρα θα πηρες και καλη αποζημιωση!
dimpa16 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Hope33 είπε αρα θα πηρες και καλη αποζημιωση! Ναι. Η αποζημίωση ήταν καλή (είχα και σχετικά καλό μισθό). Δεν έχω παράπονο από αυτή τη πλευρά. Ήταν τυπικότατοι. Η εταιρεία είναι μεγάλο όνομα .
Hope33 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Hope33 είπε αρα θα πηρες και καλη αποζημιωση! εχω υπαρξει στη θεση σου, πτωχευσε η εταιρια που εργαζομουνα και απολυθηκαμε ολοι. εμενα μου βγηκε σε ανορεξια. Αλλα ενας διευθυντης με προτεινε σε μια αλλη εταιρια, οποτε δεν προλαβα να μπω ΟΑΕΔ. Απλα να ξερεις πως οι καταστασεις συνηθως καλυτερευουν, οποτε δεν υπαρχει λογος για αγχος. Βασικα το αγχος/στρεσς ειναι ανησυχια και φοβος. Θελει καθημερινη ασκηση στην θετικη σκεψη και να ασχολεισαι με χομπι που κανεις κεφι! Και φυσικα να τα εχεις καλα με τον εαυτο σου! 2
dimpa16 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Hope33 είπε εχω υπαρξει στη θεση σου, πτωχευσε η εταιρια που εργαζομουνα και απολυθηκαμε ολοι. εμενα μου βγηκε σε ανορεξια. Αλλα ενας διευθυντης με προτεινε σε μια αλλη εταιρια, οποτε δεν προλαβα να μπω ΟΑΕΔ. Απλα να ξερεις πως οι καταστασεις συνηθως καλυτερευουν, οποτε δεν υπαρχει λογος για αγχος. Βασικα το αγχος/στρεσς ειναι ανησυχια και φοβος. Θελει καθημερινη ασκηση στην θετικη σκεψη και να ασχολεισαι με χομπι που κανεις κεφι! Και φυσικα να τα εχεις καλα με τον εαυτο σου! Πάλι καλά.Μπράβο. Στη δική μου περίπτωση (δεν ξέρω βέβαια και σε τι οικογενειακή κατάσταση είσαι),όταν έχεις οικογένεια με 2 παιδιά και είσαι και στο νοίκι, τα βλέπεις λιγάκι διαφορετικά. Για την ακρίβεια, βλέπεις ένα βουνό να έρχεται να σε πλακώσει...😃
Hope33 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, dimpa16 είπε Πάλι καλά.Μπράβο. Στη δική μου περίπτωση (δεν ξέρω βέβαια και σε τι οικογενειακή κατάσταση είσαι),όταν έχεις οικογένεια με 2 παιδιά και είσαι και στο νοίκι, τα βλέπεις λιγάκι διαφορετικά. Για την ακρίβεια, βλέπεις ένα βουνό να έρχεται να σε πλακώσει...😃 Ναι! σωστο και αυτο! εχεις δικαιο, ακομα πιο μεγαλη τρομαρα! Απλα πρεπει να πιστευεις στον εαυτο σου! Θα τα καταφερεις, εισαι πολυ καλος! Να ανεβαζεις το ηθικο σου! Υπαρχουν και χειροτερα! θα μπορουσες να μην ειχες ουτε αποζημιωση! Εαν εργαζεται και η σύζυγος, λιγοτερο αγχος! Αλλα... αντρες ειστε! θα βγαλετε ακρη .. αργα η γρηγορα! Οι εργατικοι παντα βρισκουν δουλειες. Τελος καλα, ολα καλα! 🥂 1
Zerg13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 49 λεπτά πριν, dimpa16 είπε Την κρέμα την βάζω μόνο όταν έχω φουντώσει (επίθεση), όπως είπα παραπάνω τρεις φορές τη μέρα για τρεις μέρες (βάζεις πολύ μικρή ποσότητα,όσο μία φακή). Αποτέλεσμα έχω. Όμως, σε καθημερινή βάση (συντήρηση),πλύσιμο προσώπου με το παραπάνω σαπούνι. Κάνει δουλειά και είναι ότι πρέπει για λιπαρό δέρμα. Είμαι 2 χρόνια στη θεραπεία αυτή (και όπως θα ξέρεις - για πάντα). Εφοδος λεγεται επιθεση λεει...
dimpa16 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Εφοδος λεγεται επιθεση λεει... Προχώρα στο παρασύνθημα...😏
Προτεινόμενες αναρτήσεις