Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Hope33 είπε

Αγαπητοι Bloggers 🤗

Ξεκιναω την Candida Diet. Δεσμευομαι για 1 μηνα! 1 Φεβρουαριου θα σταματησω για να δω πως θα παει η Δερματιτιδα χωρις αντιμυκητιακες κρεμες.  

Πηρα το πνοη του Ολυμπου γιατι το Activia ειχε μεσα ζαχαρη! Επιπλεον, σχεδον 2 λιτρα νερο την ημερα, διαδρομο 4-6 χλμ + ασκησεις. Πηρα και ντεκαφ εσπρεσσο.... Επισης, παρειγγειλα της Lamberts το φυτικο γιατι βελτιωνει αρκετα την υγεια του εντερου! Σχετικα με το κρεας, σε λιγες ποσοτητες και αυτο μονο ελευθερας βοσκης και βιολογικο! Σχετικα με τα ψωμια, τα κοβω τελειως. Μονο χωρις γλουτενη και βρωμη θελει. Δεν βρηκα και τα 2 στο Βασιλοπουλο! Θα ψαξω και Θανοπουλο απο αυριο! 

Οπως επισης κοβω το αλκοολ..... σκληρο μεν αλλα χαλαλι, θα ξεκουραστει το σηκωτι μου 

Day 1. 🧿

BEFE4F57-8F49-4A42-B5B9-9A1FD832910A.jpeg

εαν δεις πως συνεχιζει να πας δερματολογο. ή ψαξε κατι αντιστοιχο στο ιντερνετ μπας και δεις τι ειναι. Ναι 

Ναι πρέπει ευχαριστώ

• Απαντ. 352
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμπειρικά, οταν κάνω κάποιες μέρες δίαιτα χωρίς λιπαρά - ούτε καν ελαιόλαδο - το σώμα μου καθαρίζει απο σμήγμα μέσα σε 14 μέρες. Αλλά ποιος αντέχει να τρώει κάθε μέρα σκέτο μαρούλι και καρότο;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mrkra είπε

Εμπειρικά, οταν κάνω κάποιες μέρες δίαιτα χωρίς λιπαρά - ούτε καν ελαιόλαδο - το σώμα μου καθαρίζει απο σμήγμα μέσα σε 14 μέρες. Αλλά ποιος αντέχει να τρώει κάθε μέρα σκέτο μαρούλι και καρότο;

μαλλον απο την ημερα που μενω μονος το επα8α....μαρουλι καθε μερα με τονο ετρωγα σε καποια φαση ειμουν μπομπα

• Confused 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mrkra είπε

Δεν ειναι μονο μαρουλι και καροτο!  και κρεας εχει και ολα. Απλα αποφευγεις την ζαχαρη και τους υδατανθρακες. Ασε που η ζαχαρη ειναι η τροφη του καρκινου!

Καποιοι οργανισμοι δεν ειναι ανεκτικοι στα Junk food , στη γλουτενη, τη ζαχαρη  και στα γαλακτοκομικα και θα πρεπει να προσεχεις μια ζωη! 

Η δερματιτιδα για να επιμενει κατι θελει να μας πει ο οργανισμος μας. 

Δες το και απο την καλη μερια- το δερμα θα βελτιωθει, θα νιωθεις αναλαφρος στη κοιλια και θα μικροδειχνεις! 

27 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

μαλλον απο την ημερα που μενω μονος το επα8α....μαρουλι καθε μερα με τονο ετρωγα σε καποια φαση ειμουν μπομπα

τονο σε κονσερβα; δεν υπαρχει χειροτερο! Συντηρητικά και νατριο στο τερμα! Καλυτερα να παιρνεις φρεσκο. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Hope33 είπε

Δεν ειναι μονο μαρουλι και καροτο!  και κρεας εχει και ολα. Απλα αποφευγεις την ζαχαρη και τους υδατανθρακες. Ασε που η ζαχαρη ειναι η τροφη του καρκινου! 

Αυτο που περιγράφεις είναι η κετογονική δίαιτα (keto diet). Κόβεις ψωμιά, μακαρόνια, ρύζια, γλυκά όπως κι οτιδήποτε έχει φρουκτόζη (μέλι και κάποια φρούτα).

Το άλλο  που αναφέρεις για την ζάχαρη και τον καρκίνο είναι αστικός μύθος. Δεν υπάρχει καμία επιστημονική έρευνα που να συνδέει το ένα με το άλλο. Είναι μια από τις πολλές αρλούμπες που κυκλοφορούν στο Internet σχετικά με την διατροφή. Όπως η αρλούμπα με τις "υπερτροφές". Το σώμα χρειάζεται την γλυκόζη για να παράγει ενέργεια.

Επίσης έχει υπόψη ότι αν κόψεις τους υδατάνθρακες μακροπρόθεσμα θα σου προκύψουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα από μια δερματοπάθεια, όπως πέτρες στα νεφρά και μείωση της οστικής μάζας.

Η καλύτερη διατροφή είναι αυτή που είχαν οι παπούδες μας. Τρως από όλα αλλά με μέτρο κι οπωσδήποτε μια μερίδα από κάτι πράσινο κάθε μέρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, elorant είπε

Αυτο που περιγράφεις είναι η κετογονική δίαιτα (keto diet). Κόβεις ψωμιά, μακαρόνια, ρύζια, γλυκά όπως κι οτιδήποτε έχει φρουκτόζη (μέλι και κάποια φρούτα).

Το άλλο  που αναφέρεις για την ζάχαρη και τον καρκίνο είναι αστικός μύθος. Δεν υπάρχει καμία επιστημονική έρευνα που να συνδέει το ένα με το άλλο. Είναι μια από τις πολλές αρλούμπες που κυκλοφορούν στο Internet σχετικά με την διατροφή. Όπως η αρλούμπα με τις "υπερτροφές". Το σώμα χρειάζεται την γλυκόζη για να παράγει ενέργεια.

Επίσης έχει υπόψη ότι αν κόψεις τους υδατάνθρακες μακροπρόθεσμα θα σου προκύψουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα από μια δερματοπάθεια, όπως πέτρες στα νεφρά και μείωση της οστικής μάζας.

Η καλύτερη διατροφή είναι αυτή που είχαν οι παπούδες μας. Τρως από όλα αλλά με μέτρο κι οπωσδήποτε μια μερίδα από κάτι πράσινο κάθε μέρα.

Μαλλον μπερδευεσαι... 

ειναι η Candida Diet για να ισορροπήσεις τα βακτηρια του στομαχιου και το λεγομενο συνδρομο Leaky Gut. Δεν ειναι για παντα! 

Δεν εχω καμια διαθεση να τσακωθω μαζι σου και εδω ειμαι να κανω το 30 day Challenge για να φυγει η δερματιτιδα! 

Σχετικα με τη ζαχαρη... 

εισαι by far πισω στις ερευνες και στην ενημερωση. https://www.doctoroz.com/article/new-research-radical-remission

Δεν υπαρχει καλυτερος γιατρος απο τον Dr.Oz!(Πασιγνωστος γιατρος στην Αμερικη και καλεσμενος στην Opra)

Επεξ/σία από Hope33
Δημοσ.

Πως ξέρεις ότι έχεις αυτό το σύνδρομο που αναφέρεις; Έχεις πάει σε γιατρό ή απλά το συμπέρανες μόνος σου από τα συμπτώματα;

Όσο για έρευνες και ενημέρωση, δεν ξέρω ποιος είναι ο Dr.Oz, αλλά μιας κι έπιασες τις ΗΠΑ να τι γράφει ο κατεξοχήν φορέας για την έρευνα για τον καρκίνο:

http://www.aicr.org/reduce-your-cancer-risk/diet/sugar-and-cancer-risk.html

Άσε που δεν έχει και πολύ νόημα να λαμβάνεις υπόψη τι γράφει ένας γιατρός στις ΗΠΑ για την διατροφή, γιατί οι διατροφικές συνήθειες των αμερικάνων διαφέρουν κατά πολύ από τις δικές μας. Καταναλώνουν πολύ περισσότερο κρέας από εμάς κι όλα τους τα λαχανικά είναι γεμάτα φυτοφάρμακα (σαν τα ντοματίνια που αγόρασες στην φωτογραφία). Εμείς έχουμε το λαδάκι, αυτοί τρώνε αβέρτα βούτυρα και trans λιπαρά.

Κατά τα λοιπά, ο καθένας αποφασίζει για την υγεία του σύμφωνα με τις αντιλήψεις του.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, elorant είπε

Πως ξέρεις ότι έχεις αυτό το σύνδρομο που αναφέρεις; Έχεις πάει σε γιατρό ή απλά το συμπέρανες μόνος σου από τα συμπτώματα;

Όσο για έρευνες και ενημέρωση, δεν ξέρω ποιος είναι ο Dr.Oz, αλλά μιας κι έπιασες τις ΗΠΑ να τι γράφει ο κατεξοχήν φορέας για την έρευνα για τον καρκίνο:

http://www.aicr.org/reduce-your-cancer-risk/diet/sugar-and-cancer-risk.html

Άσε που δεν έχει και πολύ νόημα να λαμβάνεις υπόψη τι γράφει ένας γιατρός στις ΗΠΑ για την διατροφή, γιατί οι διατροφικές συνήθειες των αμερικάνων διαφέρουν κατά πολύ από τις δικές μας. Καταναλώνουν πολύ περισσότερο κρέας από εμάς κι όλα τους τα λαχανικά είναι γεμάτα φυτοφάρμακα (σαν τα ντοματίνια που αγόρασες στην φωτογραφία). Εμείς έχουμε το λαδάκι, αυτοί τρώνε αβέρτα βούτυρα και trans λιπαρά.

Κατά τα λοιπά, ο καθένας αποφασίζει για την υγεία του σύμφωνα με τις αντιλήψεις του.

@elorant 

Το λινκ που εστειλες ειναι ενα σαιτ που ζηταει λεφτα για τις ερευνες πανω σε αυτο. 

επισης δεν λεει ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ. 

Εγω; ουτε καν ξερεις τι εχω περασει οταν ο ιδιος ο γιατρος μου εδωσε αντισυλληπτικα γιατι πιστευε οτι ειναι οι πολυκιστικες μου ωοθηκες το προβλημα της δερματιτιδας. 

Ναι, γιατι βλεπω οτι εχω ολα τα συμπτωματα! Μην ξεχνας οτι οι γιατροι πληρώνονται απο φαρμακευτικες και θα πανε την θεραπεια σιγα σιγα για να συνεχιζεις την καταναλωση. 

Εσυ κατσε στασιμος και μην κανεις τιποτα. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Hope33 είπε

@elorant 

Το λινκ που εστειλες ειναι ενα σαιτ που ζηταει λεφτα για τις ερευνες πανω σε αυτο. 

επισης δεν λεει ΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ. 

Εγω; ουτε καν ξερεις τι εχω περασει οταν ο ιδιος ο γιατρος μου εδωσε αντισυλληπτικα γιατι πιστευε οτι ειναι οι πολυκιστικες μου ωοθηκες το προβλημα της δερματιτιδας. 

Ναι, γιατι βλεπω οτι εχω ολα τα συμπτωματα! Μην ξεχνας οτι οι γιατροι πληρώνονται απο φαρμακευτικες και θα πανε την θεραπεια σιγα σιγα για να συνεχιζεις την καταναλωση. 

Εσυ κατσε στασιμος και μην κανεις τιποτα. 

Τι εκταση εχει αυτη η δερματιτιδα στο δερμα σου και ασχολεισαι τοσο πολυ με αυτο? εγω οταν το σκεφτομαι η το πειραξω τοτε κοκκινιζει πισω απο τα αυτια και αναμεσα στο στηθος. 

αν το ξεχασεις σε ξεχναει και αυτο εχω καταλαβει...

Δημοσ.

Το site δέχεται δωρεές γιατί είναι μη-κερδοσκοπικός φορέας για την έρευνα για τον καρκίνο. Χιλιάδες φορείς ζητάνε δωρεές, μέχρι κι ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών. Αυτό τους κάνει λιγότερο αξιόπιστους; Και είναι αξιόπιστος ένας παπάτζας που πουλάει με τη σέσουλα συμπληρώματα διατροφής κι ο οποίος 7/10 φορές ισχυρίζεται πράγματα που δεν έχουν επιστημονικό υπόβαθρο; ΟΚ, για να το λες εσύ έτσι θα είναι.

Να σε βοηθήσω προσπαθώ, αλλά φαίνεται ότι τα ξέρεις όλα οπότε περισσεύει η άποψη μου. Δεν έχω όρεξη για προσωπικές επιθέσεις και τσακωμούς. Καλή τύχη με την θεραπεία σου και να μας γράφεις.

Δημοσ.

εδω μεσα εχω διαβασει ενα καρο γιατροσοφια, εγω οταν ειχα παει στον δερματολογο μου ειχε πει οτι απλα να μη τρωω λιπαρα και τηγανιτα παντως.

Δημοσ.

..... παίδες διαβάζω εδώ αντενδείξεις, αντενδείξεις, έκδοχα, περιστατικά κ συναφή υποθέσεις κ τρομάζω.

Μαθαίνω ότι πολύς κόσμος υποφέρει κ σκέφτομαι ότι μπορεί να ήμουν κ εγώ σε αυτή τη θέση κ πως απο καθαρη τύχη δεν το περνάω κ εγώ. 

Γνωρίζετε μήπως κ  εαν υπάρχει κάποια ηλικία για να εμφανιστεί κάποιο σύμπτωμα... κάποιο σημείο καμπής δλδ?...

Από αυτά που διαβάζω,  βλέπω ότι είναι επιτακτική η ανάγκη να διορθώσω άμεσα την διατροφή μου... φυσικά πάντα πίστευα ότι "είμαστε ότι τρώμε'' αλλά,  λίγο η ευκολία, λίγο η έλλειψη χρόνου, λίγο τα τρελά ωράρια κ η δύσκολη καθημερινότητα, όπως επίσης το ότι μένω, ζω μόνος (εργένης) δεν αφήνουν πάρα πολλά περιθώρια να απαγκιστρωθω απο τον τυποποιημένο τρόπο ζωής... 

...τουλάχιστον προσπαθώ κ βάζω στο πρόγραμμα την άσκηση (cross fit)

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, elorant είπε

Το site δέχεται δωρεές γιατί είναι μη-κερδοσκοπικός φορέας για την έρευνα για τον καρκίνο. Χιλιάδες φορείς ζητάνε δωρεές, μέχρι κι ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών. Αυτό τους κάνει λιγότερο αξιόπιστους; Και είναι αξιόπιστος ένας παπάτζας που πουλάει με τη σέσουλα συμπληρώματα διατροφής κι ο οποίος 7/10 φορές ισχυρίζεται πράγματα που δεν έχουν επιστημονικό υπόβαθρο; ΟΚ, για να το λες εσύ έτσι θα είναι.

Να σε βοηθήσω προσπαθώ, αλλά φαίνεται ότι τα ξέρεις όλα οπότε περισσεύει η άποψη μου. Δεν έχω όρεξη για προσωπικές επιθέσεις και τσακωμούς. Καλή τύχη με την θεραπεία σου και να μας γράφεις.

@elorantΧαχχαχαχαχα εννοειται θα σας γραφω και θα σας ενημερωνω.

Παπατζας ο Dr. Oz? Ειναι σαν να λες παπατζα τον Μπαρακ Ομπαμα. Οκ, οπως νομιζεις!

Δεν ειναι τυχαιο που μας κυβερναει ο πιο αχρηστος προθυπουργος. Αλλα απο απελπισια και μονο τον επελεξαν τα προβατα(λαος) γιατι τα ψεμματα του δεν τα ειχανε δει. 

Φυσικα και ξερω τι γινεται στο σωμα μου και παλευω με αυτο τοσα χρονια να βρω λυση με ωρες ατελειωτες στα σαιτ,λινκ,youtube, στα φαρμακεια, στους δερματολογους και στους γυναικολογους. Οι περισσοτεροι δερματολογοι ειναι απατεωνες. 

@eidikos33 σε περιοδο εξαρσης (οταν εμφανιζονται) γεμιζει οοοοολο μου το μετωπο με χιλιαδες μικροσκοπικα σπυρακια. Το δερμα γινεται τραχυ. Μεταμορφωνεται. εχεις μια αισθηση καψιματος και φαγουρας μαζι. Και τα ματια σου κοκκινιζουν. 

Κανενας δεν μπορει να καταλαβει πως αισθανεσαι εαν δεν το ζησεις! Μου παρουσιαστηκε προσφατα με τα τραπεζια των εορτων με φαγητα οπως προσουτα, καρπατσιο, κρασι πολυ, γλυκα, ψωμια, κρακερ,τυρια, πιτες... Το πλακωσα με το Νιζοραλ - που ευτυχως με επιασε γιατι ειχα καιρο να το βαλω. Οταν το βαζεις συνεχεια παυει να ενεργει η δραστικη ουσια. 

@TechnoState Αφου δεν εχεις τιποτα σαν το παραπανω... εισαι τυχερος! 

Καθενας μας ειναι ξεχωριστος οργανισμος. 

Εχει να κανει με το DNA και το τυπο αιματος σου. Εγω ειμαι 0 αρνητικο. Το πιο σπανιο! Και πρεπει να αποφευγω αρκετες τροφες... Στο γραφειο μπορεις να παιρνεις σαλατα σιζαρς ή χωριατικη! Εγω παντα παραγγελνω στο γραφειο σαλατα. Ειμαστε και γυναικες!!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Hope33..... δεν το γνώριζα (τη σχετικότητα δλδ) , εγώ με Ο ρέζους + είμαι. ....τι να κάνει μια σαλάτα(!?!?)... ούτε ορεκτικό δεν είναι για μένα.

Τρώω αρκετά αλλά όχι συχνά γεύματα (δυστυχώς)...μην παρεξηγηθω, το bmi μου κ οι επιμέρους δείκτες μου είναι φυσιολογικά

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.

@eidikos33 μου ειχε εξαφανιστει με κατι αντιοβιοτικα που μου ειχε δωσει ενας δερματολογος μαζι με σαμπουαν και σαπουνι ειδικο! 

Με αυτο παλευω απο τα 20. Και καθενας δερματολογος σου λεει κατι αλλο. Το καλοκαιρι εγινε η επισημη διαγνωση απο εναν δερματολογο. 

Μεχρι και accutane ειχα παρει στα 23... φαντασου! ειχα καθαρισει τελειως... αλλα ξανα εμφανιστηκε μετα.... 

2 λεπτά πριν, TechnoState είπε

@Hope33..... δεν το γνώριζα (τη σχετικότητα δλδ) , εγώ με Ο ρέζους + είμαι. ....τι να κάνει μια σαλάτα(!?!?)... ούτε ορεκτικό δεν είναι για μένα.

Τρώω αρκετά αλλά όχι συχνά...μην παρεξηγηθω, το bmi μου κ οι επιμέρους δείκτες μου είναι φυσιολογικά

@TechnoState ενταξει τοτε, μια χαρα εισαι! Ευτυχως που δεν εχεις αυτη τη δερματιτιδα. Ο πατερας μου την εχει αλλα ξεσπαει αλλου- στο τριχωτο της κεφαλης. Σαν πληγες με κρουστα και πολυ πιτιριδα.Το αντιμετωπιζει με σαμπουαν και λοσιον. Ευτυχως ειναι 69 και εχει ακομα μαλλια. Ειχε θεματα πολλα με το εντερο του, ειχε βγαλει πολυποδες.πηγε και τα αφαίρεσε. Παει για τσεκ απ καθε 2 χρονια. 

Παντως ναι, πρεπει να προσεχουμε για να εχουμε και ειμαστε οτι τρωμε!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...