Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, nipoa είπε

σορρυ δλδ το κακαο που βοηθαει? για να καλυπτει το χρωμα και καλα? πως το κανεις  apply? δε μυριζει το κακαο? δε καταλαβαινω γιατι να γινει χρηση κακαο δλδ τι σχεση εχει με την παθηση

Βάφεις τα άσπρα; και το πρόσωπο αν έχεις κόκκινα :) αν πρέπει να βγεις ραντεβού και δεν προλαβαίνεις με φάρμακα :)

8 ώρες πριν, guru_gr είπε

@Hope33 @Zerg13

Νομιζα οτι μιλαμε σοβαρα! καλη συνεχεια και περαστικα με τα δερματικα σας.

Ο nipoa άρχισε.  Δεν θέλαμε να σε προσβαλουμε. Απλά δεν καταλάβαμε την φόρμουλα :)

Επεξ/σία από Zerg13
  • 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 352
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χρονια Πολλα! 

Καλησπερα

ειστε καλα ολοι; εχετε καμια βελτιωση, παρατηρηση; Εμενα η καρυδα σταματησε να λειτουργει 🤣

Δημοσ.

Πολύ καλό αποτέλεσμα είδα με το σαμπουάν Kelual ds Ducray. Και στο τριχωτό αλλά και στο πηγούνι που έχω ένα μικρό θέμα. Είναι λίγο ακριβό βέβαια, γύρω στα 9 ευρώ τα 100ml, αλλά αποτελεσματικό. Με Nyoxep και fungoral δεν είχα δει βελτίωση.

• Like 2
Δημοσ.

@Cummins Με fungoral δεν ειδα και εγω καμια βελτιωση. Ομως με την ιδια δραστικη ουσια -Κετοκοναζολη το Nizoral κανει θαυματα! 

Αυτες τις μερες με τα γιορτινα τραπεζια, με

καρπατσιο, αλλαντικα και κρεατα οπως επισης και γλυκα και κρασια- ειχα εξαρση... η καρυδα σταματησε να λειτουργει οποτε ξανα γυρισα στο Νιζοραλ. Καθαρισα σε 2 ημερες(ειχα να το χρησιμοποιησω απο Σεπτεμβριο που δεν επιανε πια).

Ξανα μπαινω σε προγραμμα vegan. και θα προσθεσω προβιοτικα γιαουρτια οπως επισης και κατι φυτικα συμπληρωματα της Lamberts για το εντερο. Οπως επισης διαβασα και για το ελαιο απο Ριγανι σε χαπακια κανει πολυ καλο για το πεπτικο! 

Ειναι πολυ πιο σοβαρο αποτι νομιζουμε. Ειναι μυκητας που ερχεται απο το εντερο και ξεσπαει σε κεφαλι,προσωπο,στηθος.

Κατι θελει να μας πει το σωμα μας!

Υπαρχουν παρα πολλα σαιτ που αναλυουν εις βαθος αυτη την χρονια ασθενεια.Το χειροτερο ειναι πως ο καφες το επιδεινωνει, πραγμα που δεν μπορω να ζησω χωρις καφε! Θα πρεπει να πινω decaf!

Πφφφφφφφφφ

1668EDC3-B5FA-437C-A33A-B4767D94A733.jpeg

• Like 1
Δημοσ.

Η καρυδα μισολειτουργει. Δεν ειναι για εξαρσεις. Κανει δουλεια στα λιγα, σιγουρα βελτιωνει.

Την ειπα και στον δερματολογο μου ειπε θα κανεις το δερμα σου λιπαρο αμεσως με την καρυδα, δεν του αρεσε.

• Like 1
Δημοσ.

Αστείο μου φαίνεται το παραπάνω συμπλήρωμα. Βότανα σε χαπακι; 

Κοίτα να τρως πολλά προϊόντα ζύμωσης, τυριά, γιαούρτια, κεφίρ. Αν θες συμπλήρωμα, πάρε προβιοτικα. Δοκίμασε της ίδιας εταιρείας το probioguard.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, margaritagr είπε

Αστείο μου φαίνεται το παραπάνω συμπλήρωμα. Βότανα σε χαπακι; 

Κοίτα να τρως πολλά προϊόντα ζύμωσης, τυριά, γιαούρτια, κεφίρ. Αν θες συμπλήρωμα, πάρε προβιοτικα. Δοκίμασε της ίδιας εταιρείας το probioguard.

Υποτιθεται αυτα τα βοτανα βελτιωνουν το πεπτικο—— σκοτωνουν τα κακα βακτηρια και τον μυκητα που σου προκαλει την ασθενεια αυτη! 

εχω δυσανεξια σε γαλακτοκομικα οποτε θα δοκιμασω μονο προβιοτικα γιαουρτια

• Like 1
Δημοσ.

Δε χρειάζεται να γράφεις "προβιοτικα γιαουρτια" , το γιαούρτι έτσι κι αλλιώς θεωρείται λειτουργικό τρόφιμο καθότι περιέχει μικροοργανισμούς με προβιοτικες ιδιότητες. 

Και υπάρχουν και τα γιαούρτια με extra μικροοργανισμούς όπως τα activia, που στην ελληνική νομοθεσία αναφέρονται ως επιδόρπια, καθώς περιέχουν και extra ζάχαρη. 

Το θέμα της ισορροπίας του μικροβιώματος είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο για την ασθένεια αυτή αλλά για όλους μας. 

Τα ωφέλιμα βακτήρια βοηθούν στην αντιμετώπιση του υπερπληθυσμού των μυκήτων λόγω της ανταγωνιστικής δράσης που υπάρχει μεταξύ τους. 

Εν κατακλείδι επιμένω στην πρόταση μου: πάρε συμπλήρωμα προβιοτικων. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, margaritagr είπε

Δε χρειάζεται να γράφεις "προβιοτικα γιαουρτια" , το γιαούρτι έτσι κι αλλιώς θεωρείται λειτουργικό τρόφιμο καθότι περιέχει μικροοργανισμούς με προβιοτικες ιδιότητες. 

Και υπάρχουν και τα γιαούρτια με extra μικροοργανισμούς όπως τα activia, που στην ελληνική νομοθεσία αναφέρονται ως επιδόρπια, καθώς περιέχουν και extra ζάχαρη. 

Το θέμα της ισορροπίας του μικροβιώματος είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο για την ασθένεια αυτή αλλά για όλους μας. 

Τα ωφέλιμα βακτήρια βοηθούν στην αντιμετώπιση του υπερπληθυσμού των μυκήτων λόγω της ανταγωνιστικής δράσης που υπάρχει μεταξύ τους. 

Εν κατακλείδι επιμένω στην πρόταση μου: πάρε συμπλήρωμα προβιοτικων. 

Παναγια μου, τρωμε μικροοργανισμους! Ακουγεται τρομακτικο! 

Τεσπα, απο αυριο προβιοτικα λοιπον και Vegan διατροφη με 2 λιτρα σχεδον νερο! Και ασκηση! Εαν δεν δω προκοπη θα παρω συμπληρωμα Lamberts on top of that! 

Δημοσ.

Το καλύτερο φάρμακο πάντως για το πεπτικό είναι το κεφίρ που αναφέρθηκε και παραπάνω.

Δημοσ.

Χαχαχα είναι καλοί μικροοργανισμοί, φίλοι μας 😛

Τις κάψουλες των προβιοτικων που θα πάρεις διατήρησε τες στο ψυγείο. Άντε και περαστικά! 

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, elorant είπε

Το καλύτερο φάρμακο πάντως για το πεπτικό είναι το κεφίρ που αναφέρθηκε και παραπάνω.

τι γευση εχει; Προτεινεις καποια μαρκα;

Μόλις τώρα, margaritagr είπε

Χαχαχα είναι καλοί μικροοργανισμοί, φίλοι μας 😛

Τις κάψουλες των προβιοτικων που θα πάρεις διατήρησε τες στο ψυγείο. Άντε και περαστικά! 

επειδη εχω θεμα με τις καψουλες-με το πλαστικο- με αηδιαζει που κολλαει στη γλωσσα μου και δεν φευγει με το νερο, προτεινεις καποιο γιαουρτι/κεφιρ με ευχαριστη γευση... εαν υπαρχει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από μάρκες δύο κυκλοφορούν όλες κι όλες, Όλυμπος και Μεβγάλ, τουλάχιστον αυτές βρίσκω στον Σκλαβενίτη. Προτιμώ την Μεβγάλ.

Η γεύση είναι ιδιαίτερη. Σαν ξυνισμένο γιαούρτι λόγω της καλλιέργειας που περιέχει. Δεν θυμίζει γάλα στην γεύση και η υφή του είναι πυκνή. Υπάρχει και με φρούτα για όσους δεν αντέχουν την ξυνίλα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...