guru_gr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 @Zerg13 δες το βιντεο εδω. Αυτος βεβαια προτινει να πλένεις πριν το πρόσωπο σου με μαγειρική σόδα. https://www.youtube.com/watch?v=bLTVN-B9XlM @Hope33 Πριν 1 μηνα πήγα σε μια δερματολογο για αλλο θεμα και παράλληλα την ρώτησα για την Σ.Δ. Μου απαντησε (ποια Σ.Δ.??? εσυ δεν εχεις τπτ!!!) οταν λοιπον της ειπα οτι βαζω εδω και μερικους μηνες καρυδα εκανε ενα νευμα σαν να μην το πίστευε. Oχι δεν μου το εχει πει γιατρος, το διαβασα και χρησιμοποιώ εδω και χρονια.....επίσης χανω πολυ λιγότερα μαλλιά οταν βαζω! Το κακαο εκτος οτι σκουραινει το χρωμα του ταλκ και δεν μοιάζω με σοβατζή έχει και θρεπτικές ιδιότητες. Η μαγειρική Σοδα βελτιώνει το ph του δέρματος.
leftis95 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Carnivore diet ή έστω keto παίζει να σας βοηθήσει.
Zerg13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, guru_gr είπε @Zerg13 δες το βιντεο εδω. Αυτος βεβαια προτινει να πλένεις πριν το πρόσωπο σου με μαγειρική σόδα. https://www.youtube.com/watch?v=bLTVN-B9XlM @Hope33 Πριν 1 μηνα πήγα σε μια δερματολογο για αλλο θεμα και παράλληλα την ρώτησα για την Σ.Δ. Μου απαντησε (ποια Σ.Δ.??? εσυ δεν εχεις τπτ!!!) οταν λοιπον της ειπα οτι βαζω εδω και μερικους μηνες καρυδα εκανε ενα νευμα σαν να μην το πίστευε. Oχι δεν μου το εχει πει γιατρος, το διαβασα και χρησιμοποιώ εδω και χρονια.....επίσης χανω πολυ λιγότερα μαλλιά οταν βαζω! Το κακαο εκτος οτι σκουραινει το χρωμα του ταλκ και δεν μοιάζω με σοβατζή έχει και θρεπτικές ιδιότητες. Η μαγειρική Σοδα βελτιώνει το ph του δέρματος. Δεν ανοιγει το link σου. Το εκανα copy paste 21 ώρες πριν, Hope33 είπε οπου εχεις προβλημα ναι! και εγω τωρα γυρισα απο εξοδο οππτε θα πλυθω και θα το απλωσω στο προσωπο! Εσυ οπου θεωρεις οτι εχεις θεμα! Το πρωι θα ξεπλυνεις με το σεπουνι σου! Εβαλες μια φωτογραφια εχω διαφορετικο πραγμα. Εσενα ειναι σε μπουκαλι αρα χυνεται. Εμενα ειναι σαν βουτυρο. Να αυτο εχω https://goo.gl/images/cXHUQn Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από Zerg13
Hope33 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Δεν ανοιγει το link σου. Το εκανα copy paste Εβαλες μια φωτογραφια εχω διαφορετικο πραγμα. Εσενα ειναι σε μπουκαλι αρα χυνεται. Εμενα ειναι σαν βουτυρο. Να αυτο εχω https://goo.gl/images/cXHUQn το ιδιο ειναι! μονο εαν ζεσταθει γινεται ρευστο! τωρα ειναι στερεο και το ζεσταινω λιγακι για να γινει λαδι! ειδες αποτελεσμα;
Zerg13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Hope33 είπε το ιδιο ειναι! μονο εαν ζεσταθει γινεται ρευστο! τωρα ειναι στερεο και το ζεσταινω λιγακι για να γινει λαδι! ειδες αποτελεσμα; Ειμαι ελαφρια περιπτωση εγω δεν εχω προβλημα. Οταν εχω εξαρσεις σπανια τα χρειαζομαι ολα αυτα. Βεβαια δεν σταματαω ποτε το φαρμακευτικο σαμπουαν. Αν το σταματησω ερχονται. Ειπες το βαζεις και στα μαλια και κοιμασαι με αυτο; Θα τα κανεις ολα χαλια φανταζομαι
Hope33 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Ειμαι ελαφρια περιπτωση εγω δεν εχω προβλημα. Οταν εχω εξαρσεις σπανια τα χρειαζομαι ολα αυτα. Βεβαια δεν σταματαω ποτε το φαρμακευτικο σαμπουαν. Αν το σταματησω ερχονται. Ειπες το βαζεις και στα μαλια και κοιμασαι με αυτο; Θα τα κανεις ολα χαλια φανταζομαι οχι μονο στο προσωπο απλωνω καρυδα και κοιμαμαι σαν μουμια- οσο μπορω ανασκελα! χαχαχαχα επισης, αλλαζω μαξιλαροθηκες καθε 3 μερες
Zerg13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Hope33 είπε οχι μονο στο προσωπο απλωνω καρυδα και κοιμαμαι σαν μουμια- οσο μπορω ανασκελα! χαχαχαχα επισης, αλλαζω μαξιλαροθηκες καθε 3 μερες Με τι σαμπουαν λουζεσαι; Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από Zerg13
Hope33 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, leftis95 είπε Carnivore diet ή έστω keto παίζει να σας βοηθήσει. @leftis95 Αποψη μου αυτη η διατροφη ειναι banned για την δερματιτιδα που πασχουμε. Το σμηγμα που παραγει ο οργανισμος μας ειναι παραπανω απο το κανονικο με αποτελεσμα να δημιουργείται φλεγμονη κυριως απο την διατροφη! Λιπαρα-κρεατα,αλλαντικα, υδατανθρακες - ζαχαρη- γλουτενη πρεπει να αποφευγονται. Θελει πολλα λαχανικα , φρουτα , οσπρια, ολικης αλεσης ζυμαρικα, Νερο και μεντα τσαι για το πεπτικο! Ολα τα παραπανω με ενα ειδικο φαρμακευτικο σαμπουαν και ενα καθαριστικο προσωπου, την δερματιτιδα την εχεις υπο ελεγχο! 3 ώρες πριν, leftis95 είπε Carnivore diet ή έστω keto παίζει να σας βοηθήσει. 9 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Με τι σαμπουαν λουζεσαι; Το εχω ξανα αναφερει και εχω αναρτησει φωτο: το Biotrin για καθημερινη χρηση 1
guru_gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, nipoa είπε τι κακαο ρε φιλε ... Δεν ξερεις τι ειναι το κακαο??
Hope33 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, guru_gr είπε Δεν ξερεις τι ειναι το κακαο?? ιον κακαο να υποθεσω βαζεις;
guru_gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 @Hope33 @Zerg13 Νομιζα οτι μιλαμε σοβαρα! καλη συνεχεια και περαστικα με τα δερματικα σας.
nipoa Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 σορρυ δλδ το κακαο που βοηθαει? για να καλυπτει το χρωμα και καλα? πως το κανεις apply? δε μυριζει το κακαο? δε καταλαβαινω γιατι να γινει χρηση κακαο δλδ τι σχεση εχει με την παθηση
Hope33 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, guru_gr είπε @Hope33 @Zerg13 Νομιζα οτι μιλαμε σοβαρα! καλη συνεχεια και περαστικα με τα δερματικα σας. @guru_gr κλαιω με την απαντηση σου😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις