nipoa Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 αυτο ειναι μονο μια κουβεντα φιλε μ. στην πραξη ΔΕΝ
guru_gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Εγω κανω λούσιμο με χλιαρό , ξεβγλαμα με κρυο. @nipoa Η Σ.Δ. συγκαταλέγεται στα αυτοανοσα, κατα γενικη ομολογία δερματολόγων #γκουκλαρετο . Στο οτι μπορει να επανέλθει συμφωνώ😏 Ο σκοπος για εμενα ειναι καταπολεμήσω τα Συμπτώματα (χωρις κορτιζονες κλπ) εφοσον κανεις δερματολογος δεν μπορει ή δεν θελει να ασχοληθει με καθε ασθενη ξεχωριστά. @Hope33 Εχεις δικιο για τις κρεμες, εγω εχω βαλει κιλά airol και στα 40μου εχω ελάχιστες ρυτιδες . Accutane θα σου συνιστούσα να μην ξανα παρεις!!! Το λαδι καρυδας ποσες ημέρες το εβαλες? @Zerg13 δοκίμασε να λουστείς με το σαμπουάν σου και κανε μασάζ στο τριχωτό με λάδι καρύδας άφησε το 1 ώρα τουλάχιστον, μετά φυσικά ξανά λούσιμο.
Hope33 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Στις 28/10/2018 στις 12:27 ΜΜ, Zerg13 είπε Θεωρω οτι ειναι ξαδελφος της πιτυριδας με σημαδια τριχοπτωσης και οχι τοσο της ψωριασης. Το γαλα καρυδας λουζεσαι με αυτο κιολας; Γιατι η παθηση που λεμε ξεκιναει απο την τριχα και κατεβαινει. Πως την χρησιμοποιεις και βαλε ενα Link με το προϊον να το παρουμε και εμεις Στις 28/10/2018 στις 12:27 ΜΜ, Zerg13 είπε Θεωρω οτι ειναι ξαδελφος της πιτυριδας με σημαδια τριχοπτωσης και οχι τοσο της ψωριασης. Το γαλα καρυδας λουζεσαι με αυτο κιολας; Γιατι η παθηση που λεμε ξεκιναει απο την τριχα και κατεβαινει. Πως την χρησιμοποιεις και βαλε ενα Link με το προϊον να το παρουμε και εμεις Zerg 13, το λαδι καρυδας το πηρα απο σουπερ μαρκετ-δεν ειναι γαλα, ειναι ΛΑΔΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΡΥΔΑΣ. Το εχει ο Βασιλοπουλος! στο επισυναπτω! δες φωτο! τα μαλλια τα λουζω με το Biotrin για καθημερινη χρηση(υπαρχει στα φαρμακεια)! ειναι πολυ καλο και 4 μερα σημερα δεν εχω καμια φαγουρα! Το συνιστω ανεπιφυλακτα! Στις 29/10/2018 στις 12:20 ΜΜ, guru_gr είπε Εγω κανω λούσιμο με χλιαρό , ξεβγλαμα με κρυο. @nipoa Η Σ.Δ. συγκαταλέγεται στα αυτοανοσα, κατα γενικη ομολογία δερματολόγων #γκουκλαρετο . Στο οτι μπορει να επανέλθει συμφωνώ😏 Ο σκοπος για εμενα ειναι καταπολεμήσω τα Συμπτώματα (χωρις κορτιζονες κλπ) εφοσον κανεις δερματολογος δεν μπορει ή δεν θελει να ασχοληθει με καθε ασθενη ξεχωριστά. @Hope33 Εχεις δικιο για τις κρεμες, εγω εχω βαλει κιλά airol και στα 40μου εχω ελάχιστες ρυτιδες . Accutane θα σου συνιστούσα να μην ξανα παρεις!!! Το λαδι καρυδας ποσες ημέρες το εβαλες? @Zerg13 δοκίμασε να λουστείς με το σαμπουάν σου και κανε μασάζ στο τριχωτό με λάδι καρύδας άφησε το 1 ώρα τουλάχιστον, μετά φυσικά ξανά λούσιμο. εγω σκεφτηκα αφου ο κωλομυκητας το καλοκαιρι με τη ζεστη εξαφανιζεται, πλενομαι με χλιαρο προς ζεστο νερο!!! δεν βγαινει νοημα το κρυο νερο! ετσι το σκεφτηκα ... Guru_gr Το λαδι καρυδας το απλωνω στο προσωπο μου το βραδυ αφου το εχω ξεπλυνει με το καθαριστικο της Avene ή Rocher! το απλωνω σε οοοοολο το προσωπο και στις ριζες των μαλλιων μου, κοντα στο προσωπο! το πρωι κανω γυμναστικη και μετα λουζομαι-αναγκαστικα γιατι εχουν λαδωσει απο το λαδι! τωρα και μεχρι να επισκεπτω τον γιατρο μου θα πλενομαι καθημερινα με το Biotrin. Εμενα τα μαλλια μου την δευτερη ημερα αλουστα λαδωνουν!οποτε τωρα συνδυάζω το καθημερινο λουσιμο με γυμναστικη! Δυστυχως η ερευνα απο site , ξενους γιατρους και ακομα και ο δερματολογος μου εχει επιβεβαιωσει πως ειναι «ξαδερφος ψωριασης». Ακουγεται καπως, αλλα ετσι ειναι! παντως ευτυχως δεν ειναι ψωριαση!!! Χρησιμοποιω το λαδι καρυδας εδω και... 4 ημερες. Μετα απο τα αμεσα αποτελεσματα το βαζω σε ολο μου το σωμα. και μετα απο ξυραφακι κτλ! και στο μπανιο αλοιφομαι! Αντε να δουμε ποσο θα κρατησει η χαρα... Στις 28/10/2018 στις 1:35 ΜΜ, eidikos33 είπε μια ειναι η λυση να μη το σκεφτεστε παιδια! μονο τοτε περναει... Δεν πιανουν ουτε οι προσευχες αλλα ουτε οι θετικες σκεψεις! Πρεπει να σκοτωσεις τον μύκητα! Στις 28/10/2018 στις 1:00 ΜΜ, Zerg13 είπε Dercos Vicky εχει καμια 30αρια. Εσυ λες το Dercos Vicky anti dandruff, που υπαρχουν 3 κιολας. Τα 2 selenium και το micro peel. Λογικα λες το πρωτο, ειναι το κλασικο. δεν μπορεις να πηγαινεις με ενα μετα απο καιρο θα εχεις προβλημα. Μου ειχανε δωσει δειγμα απο αυτο το σαμπουαν ενω το δικο μου θα καθυστερουσε 2 ημερες να ερθει. Μυριζε πολυ ασχημα, η αληθεια ειναι! 1 φορα το εβαλα μονο.. και το Elderma μυριζει περιεργα αλλα σαν το αλλο δεν ειναι! Στις 28/10/2018 στις 1:09 ΜΜ, thomasG4 είπε +++ για το λάδι καρύδας Το τελευταίο καιρό και εγώ μετά απο έξαρση της ΣΔ, δοκίμασα να βάλω λάδι καρύδας στο πρόσωπο μετά το μπάνιο και τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά. Μέσα σε λίγες μέρες είχε καθαρίσει το πρόσωπο. Αφού είχα απογοητευτεί γιατί είχε φτάσει στο απροχώρητο η κατάσταση. Μέχρι και μέλι είχα δοκιμάσει αλλά τίποτα. μελι;;; ελα Χριστε και Παναγια! πως δεν σου ξεριζωσε τα μαλλια τοσο παχυρευστο π ειναι;;; Ασε, εχω ακουσει μεχρι και μυλοξιδο βαζουν οι ξενοι! 1
Έλεος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Κοντεύω να κλείσω 10ετία με αυτή την ιστορία. Μου εμφανίζεται στο πρόσωπο κυρίως. Μάγουλα γύρω από της μύτη, μέτωπο, και σαγόνι. Παρατηρώ ότι τα συμπτώματα υποχωρούν φεύγουν εντελώς όταν: Κάνω τακτική σωματική άσκηση, τρώω καλά, εκτείθομαι στον ήλιο σε λογικά πλαίσια, πλένω το προσωπό μου κάθε μέρα, το κρατάω ενυδατωμένο, και έχω καλή ψυχολογία. Να την πω και την αμαρτία μου, επειδή κανείς δε μπορεί να μένει πιστός σε όλα τα παραπάνω διαρκώς, κάποιες φορές θα εμφανιστεί, και αν έχω να κάνω κάτι ή να πάω κάπου σημαντικά βάζω τοπικά την Elocon που είναι κορτιζονούχα κρέμα. Μέσα σε μερικές ώρες το καταστέλει. Είναι το αναγκαίο κακό κάποιες φορές.
thomasG4 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Hope33 είπε μελι;;; ελα Χριστε και Παναγια! πως δεν σου ξεριζωσε τα μαλλια τοσο παχυρευστο π ειναι;;; Ασε, εχω ακουσει μεχρι και μυλοξιδο βαζουν οι ξενοι! Δεν έχω μαλλιά έτσι κι'αλλιώς Στο πρόσωπο το έβαζα και το αραίωνα με χλιαρό νερό. Κάτι ψιλο-έκανε, αλλά το λάδι καρύδας έκανε πολύ καλύτερη δουλειά. Για το μυλόξιδο έχω διαβάσει και εγώ να το προτείνουν αρκετοί, αλλά δεν νομίζω να κάνει για το πρόσωπο. Για τα μαλλιά πρέπει να είναι ok. 1
DexterWhite Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Λοιπον. Οσοι εχετε ΣΔ στο προσωπο, ΜΗΝ βαζετε οτι ναναι κρεμες, ποσο μαλλον, οτι ναναι κρεμες με ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ. Γιατι? Γιατι πολλες κρεμες με κορτιζονη ειναι αντιβιοτικες και αυτο ενω στην αρχη μπορει να κανει το δερμα σας να φαινεται πως εχει... γιανει, μετα τα πραγματα θα γινουν ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! Γιατι? Γιατι η ΣΔ εχει ως βαση εναν μυκητα, και μαντεψτε τι γινεται οταν παιρνουμε αντιβιωση... σωστα, ο μυκητας μεγαλωνει!! Αρα? θελουμε ΑΝΤΙΜΥΚΗΤΙΑΣΙΚΗ κρεμα. (προτεινω Finicort) Και πλύσιμο με σαπουνι προσωπου. Αυτα. 1 1
Hope33 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, DexterWhite είπε Λοιπον. Οσοι εχετε ΣΔ στο προσωπο, ΜΗΝ βαζετε οτι ναναι κρεμες, ποσο μαλλον, οτι ναναι κρεμες με ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ. Γιατι? Γιατι πολλες κρεμες με κορτιζονη ειναι αντιβιοτικες και αυτο ενω στην αρχη μπορει να κανει το δερμα σας να φαινεται πως εχει... γιανει, μετα τα πραγματα θα γινουν ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! Γιατι? Γιατι η ΣΔ εχει ως βαση εναν μυκητα, και μαντεψτε τι γινεται οταν παιρνουμε αντιβιωση... σωστα, ο μυκητας μεγαλωνει!! Αρα? θελουμε ΑΝΤΙΜΥΚΗΤΙΑΣΙΚΗ κρεμα. (προτεινω Finicort) Και πλύσιμο με σαπουνι προσωπου. Αυτα. DexterWhite, εχεις δικαιο για ολα τα παραπανω! να πω πως εκτος απο το Nizoral που εβαζα σε μαλλια και προσωπο, οι ξενοι(τα ξενα σαιτ) προτεινανε και LAMISIL (για μηκητα ποδιων) εβαζα και αυτο στο προσωπο! Τι αλλο θα βαλουμε για αυτο τη ΣΔ! Να επισημάνω οτι το παρεγγελνα απο το amazon ενα Lamisil που ειναι σαν την κολλα UHU .. την απλωνεις και μετα απο 1 ωρα ξεφλουδιζει- σαν μασκα! Απορροφα ολη την λιπαροτητα! με κουρασε να παραγγελνω ον λαιν και την αφησα! Ειχε λιγη ποσοτητα γιατι δεν ειναι για πολυ χρηση! Αντε 1-3 φορες! αναλογα ποσο θα βαλεις! 5 ώρες πριν, Έλεος είπε Κοντεύω να κλείσω 10ετία με αυτή την ιστορία. Μου εμφανίζεται στο πρόσωπο κυρίως. Μάγουλα γύρω από της μύτη, μέτωπο, και σαγόνι. Παρατηρώ ότι τα συμπτώματα υποχωρούν φεύγουν εντελώς όταν: Κάνω τακτική σωματική άσκηση, τρώω καλά, εκτείθομαι στον ήλιο σε λογικά πλαίσια, πλένω το προσωπό μου κάθε μέρα, το κρατάω ενυδατωμένο, και έχω καλή ψυχολογία. Να την πω και την αμαρτία μου, επειδή κανείς δε μπορεί να μένει πιστός σε όλα τα παραπάνω διαρκώς, κάποιες φορές θα εμφανιστεί, και αν έχω να κάνω κάτι ή να πάω κάπου σημαντικά βάζω τοπικά την Elocon που είναι κορτιζονούχα κρέμα. Μέσα σε μερικές ώρες το καταστέλει. Είναι το αναγκαίο κακό κάποιες φορές. Ελεος, Μην στεναχωριεσαι, εγω το εχω 21 χρονια! Ναι εχεις δικαιο που εχεις παρατηρησει ποτε ερχεται η ΣΔ αλλα εαν ξεφυγεις θα πρεπει να ξεφυγεις για 1 αντε 2 ημερες ΤΟ ΠΟΛΥ. Εγω επι 1 εβδομαδα που παρεγγελνα εξω(καλαμακια με πιτα)... ειχα γινει ΠΛΗΓΗ! Επισης, θελει πολυ νερο να πινεις!και να επισκεπτεσαι τον δερματολογο συχνα για καθαρισμους και ανανεωση προιοντων! Πρεπει να βρεις τον καταλληλο γιατρο! εγω εκανα τοσα χρονια να κατασταλλαξω με καποιον! Αλλα, ναι οπως ειπε και ο Dexterwhite, ειναι μυκητας! και μαλιστα ζει και τρεφεται απο τη λιπαροτητα του δερματος. Επισης, ειναι σημαντικο καθε 3 ημερες να αλλαζεις μαξιλαροθηκες.. 6 ώρες πριν, thomasG4 είπε Δεν έχω μαλλιά έτσι κι'αλλιώς Στο πρόσωπο το έβαζα και το αραίωνα με χλιαρό νερό. Κάτι ψιλο-έκανε, αλλά το λάδι καρύδας έκανε πολύ καλύτερη δουλειά. Για το μυλόξιδο έχω διαβάσει και εγώ να το προτείνουν αρκετοί, αλλά δεν νομίζω να κάνει για το πρόσωπο. Για τα μαλλιά πρέπει να είναι ok. Εχουνε δει αποτελεσματα και στα μαλλια και στο προσωπο! εγω ομολογω αυτο δεν θα το βαλω, γιατι βρωμαει! Και εγω ναι, καθε βραδυ καρυδουλα 🥥🌴 5 ώρες πριν, DexterWhite είπε Λοιπον. Οσοι εχετε ΣΔ στο προσωπο, ΜΗΝ βαζετε οτι ναναι κρεμες, ποσο μαλλον, οτι ναναι κρεμες με ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ. Γιατι? Γιατι πολλες κρεμες με κορτιζονη ειναι αντιβιοτικες και αυτο ενω στην αρχη μπορει να κανει το δερμα σας να φαινεται πως εχει... γιανει, μετα τα πραγματα θα γινουν ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! Γιατι? Γιατι η ΣΔ εχει ως βαση εναν μυκητα, και μαντεψτε τι γινεται οταν παιρνουμε αντιβιωση... σωστα, ο μυκητας μεγαλωνει!! Αρα? θελουμε ΑΝΤΙΜΥΚΗΤΙΑΣΙΚΗ κρεμα. (προτεινω Finicort) Και πλύσιμο με σαπουνι προσωπου. Αυτα. Finicort.... θα κανω ερευνα! Παντως η Daktator δεν μ κανει τπτ- ασε που με κανει πιο λιπαρη!!!!
guru_gr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 12 ώρες πριν, Hope33 είπε εγω σκεφτηκα αφου ο κωλομυκητας το καλοκαιρι με τη ζεστη εξαφανιζεται, πλενομαι με χλιαρο προς ζεστο νερο!!! δεν βγαινει νοημα το κρυο νερο! ετσι το σκεφτηκα ... Guru_gr Το λαδι καρυδας το απλωνω στο προσωπο μου το βραδυ αφου το εχω ξεπλυνει με το καθαριστικο της Avene ή Rocher! το απλωνω σε οοοοολο το προσωπο και στις ριζες των μαλλιων μου, κοντα στο προσωπο! το πρωι κανω γυμναστικη και μετα λουζομαι-αναγκαστικα γιατι εχουν λαδωσει απο το λαδι! τωρα και μεχρι να επισκεπτω τον γιατρο μου θα πλενομαι καθημερινα με το Biotrin. Εμενα τα μαλλια μου την δευτερη ημερα αλουστα λαδωνουν!οποτε τωρα συνδυάζω το καθημερινο λουσιμο με γυμναστικη! Δυστυχως η ερευνα απο site , ξενους γιατρους και ακομα και ο δερματολογος μου εχει επιβεβαιωσει πως ειναι «ξαδερφος ψωριασης». Ακουγεται καπως, αλλα ετσι ειναι! παντως ευτυχως δεν ειναι ψωριαση!!! To κρύο νερό υποτίθεται οτι κλείνει τους πόρους οποτε λιγότερη έκκριση σμήγματος. (οχι οτι εχω δει καμια σημαντική διαφορά) . 4 ήμερες μόνο? συνέχισε άλλες 10-15. Πραγματικά στο πρόσωπο δεν έχω τίποτα με 3 μήνες χρήσης. Την 2η ημέρα λαδώνουν;; τυχερηηη!!!!! Εγω λουζομαι βραδυ και το πρωι είμαι λαδοποντικας. Η ρουτινα μου ειναι η εξής λούσιμο βράδυ το επόμενο πρωι ρίχνω ταλκ με κακαο σκονη και μαγειρική σόδα. .Σε 3 ισα μερη τα υλικα.
tz3s Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Finicort Boderm για το προσωπο... Μου την προτεινε γιατρος, καθημερινη χρηση. Προσωπικα την βαζω μετα το μπανιο στην περιοχη μυτη και αναμεσα απο τα ματια που εχω θεμα. Πολυ σπανια πλεον κανω χρηση της finicort για 1-2 μερες μια φορα την μερα που χρειαζεται σε περιπτωση εξαρσης.
Zerg13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Αγορασα Λαδι καρύδας. Ειναι ενα ασπρο σε βαζακι, σαν βουτυρο, ασπρο. Πρεπει να ειναι σαν γαλα ή ενταξει ειναι; Πειτε μου τι να κανω και πως να το κανω
Hope33 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Αγορασα Λαδι καρύδας. Ειναι ενα ασπρο σε βαζακι, σαν βουτυρο, ασπρο. Πρεπει να ειναι σαν γαλα ή ενταξει ειναι; Πειτε μου τι να κανω και πως να το κανω Zerg? Με γεια!!! ειδες την φωτο που αναρτησα; δεν ειναι σαν κρεμα , ειναι σαν λιπος! Αφου πλυθείς με σαπουνι- οποιο βαζεις, απλωνεις την καρυδα στην περιοχη που εχεις προβλημα- προσωπο ή μαλλια! καθε βραδυ καλυτερα για να ξεπλενεσαι το πρωι! 10 ώρες πριν, tz3s είπε Finicort Boderm για το προσωπο... Μου την προτεινε γιατρος, καθημερινη χρηση. Προσωπικα την βαζω μετα το μπανιο στην περιοχη μυτη και αναμεσα απο τα ματια που εχω θεμα. Πολυ σπανια πλεον κανω χρηση της finicort για 1-2 μερες μια φορα την μερα που χρειαζεται σε περιπτωση εξαρσης. εγω αφου βλεπω βελτιωση με λαδι καρυδας, i am going to stick with that! εαν δεν δεις αποτελεσμα με την κρεμα που βαζεις, ξεκινα καρυδα! 🥥🌴 11 ώρες πριν, guru_gr είπε To κρύο νερό υποτίθεται οτι κλείνει τους πόρους οποτε λιγότερη έκκριση σμήγματος. (οχι οτι εχω δει καμια σημαντική διαφορά) . 4 ήμερες μόνο? συνέχισε άλλες 10-15. Πραγματικά στο πρόσωπο δεν έχω τίποτα με 3 μήνες χρήσης. Την 2η ημέρα λαδώνουν;; τυχερηηη!!!!! Εγω λουζομαι βραδυ και το πρωι είμαι λαδοποντικας. Η ρουτινα μου ειναι η εξής λούσιμο βράδυ το επόμενο πρωι ρίχνω ταλκ με κακαο σκονη και μαγειρική σόδα. .Σε 3 ισα μερη τα υλικα. φαντασου! 4 ημερες και το προσωπο φεγγαρι! εκτος απο 4 μικροσκοπικα σπυρακια με πυον στο δεξι μαγουλο! Καλα, δεν ειναι μονο η καρυδα! ειναι η διατροφη- οχι λιπη και ζαχαρη, το νερο, το σαμπουαν και το σαπουνι προσωπου!!! Απορω που κανενας δερματολογος δεν εχει προτεινει λαδι καρυδας! Απατεωνες ολοι, για το βωμο του χρηματος! Τοσο πολυ λιπαροτητα; και νομιζα εγω ειμαι η πιο λιπαρη- τουλαχιστον δεν γερναμε!!! αυτο με ταλκ δεν το εχω ακουσει πουθενα! στο εχει πει γιατρος; 2
Zerg13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) @Hope33 σαν βούτυρο είπα όχι σαν κρέμα. Το βάζω και στο κεφάλι; Σίγουρα ξεπλένεται; Με ποιο τρόπο; Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από Zerg13
Hope33 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 οπου εχεις προβλημα ναι! και εγω τωρα γυρισα απο εξοδο οππτε θα πλυθω και θα το απλωσω στο προσωπο! Εσυ οπου θεωρεις οτι εχεις θεμα! 2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε @Hope33 σαν βούτυρο είπα όχι σαν κρέμα. Το βάζω και στο κεφάλι; Σίγουρα ξεπλένεται Το πρωι θα ξεπλυνεις με το σεπουνι σου!
Zerg13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Hope33 είπε οπου εχεις προβλημα ναι! και εγω τωρα γυρισα απο εξοδο οππτε θα πλυθω και θα το απλωσω στο προσωπο! Εσυ οπου θεωρεις οτι εχεις θεμα! Το πρωι θα ξεπλυνεις με το σεπουνι σου! Σαπούνι στο κεφάλι;
Hope33 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Zerg? εαν ειναι κεφαλι... τοτε θα ξεπλυθεις με Σαμπουαν!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις