tarantules Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Μα καλά τι διάλο, μπλόκαραν το facebook του κλάμπ των μαμάδων και μπαίνουν σωρηδών στο insomnia και κάνουν εγγραφές;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 0 Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
G43p Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Καλημέρα,πριν μερικά χρόνια αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα το οποίο στην περίπτωση μου οφειλόταν σε περιόδους άγχους που είχα, για να μην πολυλογώ, τότε μου σύστησαν το propiosalic, θαυματουργο, πλέον δεν υπάρχει, όμως, επειδή αραιά και που το ξαναχρειαζομαι μου το έφτιαξε φαρμακοποιός κοιτάζοντας τα συστατικά του πληρώνοντας το όμως αρκετά ακριβότερα, ως φάρμακο τότε στα 2€ ως σκεύασμα τώρα 10€ αλλά κάνει δουλειά
fylatos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Η βηταμεθαζόνη που έχει το propiosalic είναι ιδιαίτερα ισχυρό κορτικοστεροειδές και δε συνιστάται για συχνή χρήση. Περαιτέρω μπορεί να οδηγήσει σε αναζωπυρωση με πιο έντονα συμπτώματα μετα την διακοπή της θεραπείας. Συζήτησε το με τον δερματολόγο σου να σου δώσει πιο ήπιο κορτικοστεροειδές με σαλικυλικό όπως το propiosalic.
guru_gr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια χαρά, Έχω εδώ και περίπου 10 χρόνια Σ.Δ. σε κεφάλι πρόσωπο και αυτιά. Μέτα από 4 γιατρούς που μου τα έχουν δώσει σχεδόν όλα θα σας πω τι μου πρότεινε ένας γνωστός και δούλεψε, αλλά μόνο στο πρόσωπο. Για το κεφάλι ακόμα το παλεύω. ΛΑΔΙ ΚΑΡΥΔΑΣ κατά προτίμηση βιολογικό. Πλένεις το πρόσωπο σου (εγώ μόνο με το EUBOS) και αλείφεις στα προβληματικά σημεία την καρύδα. (υπάρχουν αρκετά βίντεο στο youtube με εφαρμογές). .....Εδω και ένα μήνα το προσώπου μου δεν το έχω ξανά δει τόσο καθαρό...ειδικά για μήνα Σεπτέμβριο!!!! Επιπλέον από όσο έχω διαβάσει το πρόβλημα ξεκινά από το έντερο (σύνδρομο διαρρέοντος εντέρου -leaky gut syndrome) κάνετε μια αναζήτηση πάνω σε αυτό. Για να αντιμετωπίσεις αυτή την πάθηση πρέπει να βελτιώσεις την διατροφή σου και να προσθέσεις Προβιοτικα , l-glutamine. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από guru_gr 1
nipoa Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 4/7/2018 στις 10:41 ΠΜ, qwertyuiop2 είπε Και η uriage DS Emulsion κάνει καλή δουλειά στο πρόσωπο. Η πάθηση είναι θέμα άγχους και πίεσης παιδιά. Λιγοστέψτε τα και θα μειωθούν - εξαφανιστούν τα συμπτώματα. Αυτοάνοσο νόσημα είναι και, ως γνωστόν από την υπόθεση καρκίνος, η ιατρική βρίσκεται σε παιδικό στάδιο ακόμα όσον αφορά τα περισσότερα αυτοάνοσα. Εμένα ας πούμε φαίνονται τα πέριξ της μύτης, τα φρύδια και το μέτωπό μου κατακόκκινα όποτε έχω εξεταστική, ταξίδι την επόμενη, τσακωμούς κλπ, ενώ από την άλλη, στο 10ήμερο ξέγνοιαστων διακοπών κι αραλικιού, όλη η έξαρση με εξαίρεση 2 μικρά σημεία - σημαδάκια δεξιά κι αριστερά της μύτης, εξαφανίζεται. Σε δευτερεύοντα ρόλο, ίσως έρχεται και η διατροφή. Λαχανικά και φρούτα, ενυδάτωση κλπ. Δεν το έχω ψάξει, είμαι 22 και θέλω να σαβουριάζω ελεύθερα ό,τι θέλω. 😛 στα ιδια σημεια και εγω, μετα απο αγχος, πιεση και εναλλαγες κρυου καιρου/ζεστου χωρου τωρα δε βαζω τπτ, προσπαθω να το κοντρολαρω με θετικες σκεψεις και διαλογισμο 1
Alex-V Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα. Πιο παλια ειχα αναφερει οτι μετα απο ενα ψαξιμο η σμηγμ. δερματιτιδα ειναι ενδογενες εκζεμα. Βρηκα προχθες αυτο το αρθρο. Εγω προσωπικα θα το ψαξω και θα παω να ρωτησω την γαστρεντερολογο μου. https://www.iflscience.com/health-and-medicine/scientists-discover-the-root-of-autoimmune-diseases-and-how-we-can-treat-them/
guru_gr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Στις 9/10/2018 στις 8:23 ΜΜ, Alex-V είπε Καλησπερα. Πιο παλια ειχα αναφερει οτι μετα απο ενα ψαξιμο η σμηγμ. δερματιτιδα ειναι ενδογενες εκζεμα. Βρηκα προχθες αυτο το αρθρο. Εγω προσωπικα θα το ψαξω και θα παω να ρωτησω την γαστρεντερολογο μου. https://www.iflscience.com/health-and-medicine/scientists-discover-the-root-of-autoimmune-diseases-and-how-we-can-treat-them/ να ρωτησεις φυσικα...γραψε μας τι σου απαντησε οταν μπορείς!
Hope33 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Καλημερα και απο εμενα! Χαιρομαι πολυ που υπαρχει αυτο το φορουμ για να μοιραστω τον πονο μου γιατι εαν δεν πασχεις απο αυτο , κανενας δεν σε καταλαβαινει! Να σας συστηθω λοιπον. Ειμαι η Hope και πλεον 33, υπεφερω απο ακμη απο τα 13 και απο τοτε τρεχω σε δερματολογους! Εχω παρει και τα Accutane και εχω δοκιμασει οτι υπαρχει στην αγορα! Το καλο ειναι οτι μοιαζω με 23 γιατι ολες αυτες οι κρεμες ουσιαστικα δρουν και σαν αντιρυτιδικες! Μετα το Accutane οπου δυστυχως ητανε η τελευταια μου λυση στην εξαφανιση της ακμης το 2004, ξανα εμφανιστηκε αφου ολοκληρωσα την θεραπεια! μικρα σπυρακια σε ΟΛΟ το προσωπο. Οι δερματολογοι σηκωνανε τα χερια ψηλα και το ριχνανε στις πολυκυστικες ωοθηκες που εχω! Ελα που μια χαρα δειχναμε οι πολυκυστικες μου, η περιοδος μου στην ωρα της κτλ. λεγανε πως μηπως θα πρεπει να παρω αντισυλληπτικά. Αλλα δεν εβρισκα το λογο να παρω αντισυλληπτικα απο το γεγονος οτι δεν ειχα θεματα με τον κυκλο μου. Τα αντισυλληπτικα κανουν καρκινο μετα απο χρονια χρησης! Ετσι λοιπον, παλι σαπουνια τζελ και τοπικες κρεμες- airol, acnatac, xylanal, travogen, betafusin, indoxyl, terbinafine, υπεροξειδιο βενζολιου, Σαλικιλικο οξυ, ανταπαλιν etc! Υπηρχε καποια βελτιωση αλλα στο μετωπο τα σπυρακια δεν λεγανε να υποχωρήσουν! Κανενας δερματολογος δεν μου ειχε κοιταξει το κεφαλι, τα μαλλια...! Εψαχνα στο ιντερνετ να βρω αυτο που ειχα στο μετωπο αντιστοιχες περιπτωσεις και το ειδα σαν σμηγματορροικη δερματιτιδα! Ολοι οι ξενοι λεγανε που τους εσωσε ενα σαμπουαν το Nizoral! Το απλωνανε σε μαλλια και προσωπο για λιγα λεπτα και μετα ξεπλενανε! Το παρειγγειλα αμεσως απο το amazon! Ειδα ΑΜΕΣΩΣ αποτελεσμα την πρωτη κιολας μερα δια μαγειας! Ειχα επισης κοψει τα κρεατα και τα γαλακτοκοκομικα! Ημουνα πανευτυχης!!! επιτελους... καθαρισα! Και οχι μονο καθαρισα... ειχε γινει το δερμα μου βελουδο, αστραφτερο, απαλο και ενυδατωμενο! Η χαρα κρατησε 1 χρονο γιατι μετα σταματησε να λειτουργει.... και επανηλθε πιο αγριο απο ποτε στο μετωπο! Εκει πηγα σε εναν πολυ γνωστο δερματολογο αρχες Μαιου 2018 στη Δροσια και μου εκανε τη διαγνωση : Σμηγματορροικη Δερματιτιδα! Ανακουφιστηκα η αληθεια ειναι οτι επιτελους το ειχα βρει μονη μου και παλευα μονη μου τοσο καιρο να βρω θεραπεια! Στο δια ταυτα: μου ειπε να μην ξανα πλυθω με σαμπουαν του εμποριου γιατι καταστρεφουν το ph του δερματος: με συμβουλεψε να πλενομαι με Biotrin για καθημερινη χρηση και 2 φορες την εβδομαδα το σαμπουαν Elderma και να το αφηνω 5 λεπτα για να δρασει η ουσια! Επισης , μπορω να πλενω και το προσωπο με αυτο και με το Gel Nettoyant της Avene! Επιπλεον τη νυχτα να απλωνω Daktodor.Το καλοκαιρι μου ειπε θα εξαφανιστει τελειως γιατι με ηλιο θαλασσα και ζεστη υποχωρει ο μύκητας! Και ναι! καθαρισα και παλι! Ξεκινησα γυμναστηριο οποτε επρεπε να ξεκινησω να τρωω λιγο κρεατακι γιατι δεν ειχα ενεργεια. Αρχες Οκτωβριου 2018 μεχρι και την προηγουμενη εβδομαδα ετρωγα συνεχεια κρεας καθε μερα παρεγγελνα καλαμακια γιατι ειχα πολυ δουλεια στο γραφειο και με την αλλαγη καιρου αρχισε να ξανα εμφανιζονται μικροσκοπικα σπυρακια και με πυον οπου μετα ξεφλουδιζε σε μετωπο, λαιμο, αυτια,μαγουλα και γυρω απο μυτη! Αρχισα να στεναχωριεμαι παλι και τπτ δεν με εκανε καλα! ουτε τα σαπουνια ουτε οι κρεμες!Την Δευτερα το πρωι ξυπνησα και ημουνα χαλια! φλύκταινες παντου!Δεν πηγα δουλεια και εκεινη τη μερα ο γιατρος μου δεν ειχε ιατρειο οποτε με ειδε μια αλλη δερματολογος! Μου ειπε πως επαθα μολυνση απο την σμηγματορροικη δερματιτιδα και πως καθολου απιθανο να ξεκινησε απο τα κρεατα που επαιρνα απεξω! Τοσες ορμονες εχουν και τοξινες! Μου εδωσε vibracyn ενα πρωι ενα βραδυ για 10 ημερες και daktator το βραδυ για την κοκκινιλα! Εκοψα αμεσως ολα τα κρεατα και τρωω λαχανικα στον ατμο και πινω 2 λιτρα νερο την ημερα! Σαπουνι Effaclar της La Roche Posay (μυριζει απιστευτα). Διαβασα στο ιντερνετ για το λαδι καρυδας και πηγα αγορασα αμεσως το Pure coconut oli που παγωνει στο κρυο και ειδα φοβερο αποτελεσμα! Εχω βελτιωθει αρκετα με τη θεραπεια αυτη τη στιγμη που κανω και μολις σταματησω τα χαπια θα παω στον Γιατρο μου στη Δροσια για να μου πει πως συνεχιζουμε. Να σας ενημερωσω πως το μαλλι μου ειναι φυσικο καστανοξανθο και πως δεν το βαφω. Ειναι πυκνο και λαμπερο- δεν εχω τριχοπτωση(ακομα τουλαχιστον). αποτι εχω καταλαβει με ολη αυτη την ερευνα που εχω κανει, δεν ειναι στρεσς, εχει να κανει με τι τρως και τα προιοντα που βαζεις τοπικα. Ειναι αυτοανοσο οποτε πρεπει να ζεις με αυτο και να το προσεχεις.Ειναι ξαδερφος της ψωριασης.. θα πρεπει να ανανεωνεις τα προιοντα και να ενημερωνεσαι για νεες μεθοδους αντιμετωπισης. Ευχομαι να μην εγινα κουραστικη! και σας ευχαριστω που διαβασατε την αναρτηση. Ανυπομωνω να ακουσω και απο εσας την εξελιξη της θεραπειας σας και να παω και εγω στον γιατρο μου την αλλη εβδομαδα και να σας κανω update! Υ.Γ το εχει ο πατερας μου μονο στα μαλλια οποτε ειναι κληρονομικο! ειναι 67 - εχει τα μαλλια του - πολλα μαλιστα και παλευει με φαρμακευτικα προιοντα τοπικα πολλα χρονια για πιτυριδα! 3 1
Zerg13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θεωρω οτι ειναι ξαδελφος της πιτυριδας με σημαδια τριχοπτωσης και οχι τοσο της ψωριασης. Το γαλα καρυδας λουζεσαι με αυτο κιολας; Γιατι η παθηση που λεμε ξεκιναει απο την τριχα και κατεβαινει. Πως την χρησιμοποιεις και βαλε ενα Link με το προϊον να το παρουμε και εμεις Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από Zerg13 1
nipoa Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) λοιπον η ΣΔ δεν ειναι αυτοανοσο απο 500 ατομα εχω ακουσει 500 λογους που εμφανιζεται και 500 θεραπειες για αυτο καταλαβετε οτι θεραπεια να μην ξαναεμφανιστει ΔΕΝ υπαρχει. θα σας ακολουθει με στιγμες υφεσης και στιγμες εξαρσης. το ποτε και το πως.. ειναι παραγοντες που ποικιλουν απο ατομο σε ατομο εγω χρησιμοποιω το Dercos Vichy για σαμπουαν. αυτο μουχε δωσει οταν ειχα παει ο δερματολογος πριν κανα χρονο. ανα 2 μερες λουζομαι και εχω λιπαρο μαλλι. οταν το σημειο που θα "ξεραθει" στην επιδερμιδα αρχιζει να με "τρωει" και να το νιωθω ξαφνικα ξερο..χρησιμοποιω μια αλοιφη μου την εδωσε η μανα μου και εχει και γαλα καρυδας μεσα οπως το αναφερετε και πιο πανω. προφανως ισως ανακουφιζει και αποτρεπει να μην ξυνεις την περιοχη και δημιουργουνται οι εκνευριστικες κοκκινιλες Αναφορά σε κείμενο Η φαρμακευτική αγωγή έχει 3 στόχους: 1. Να μειώσει τον αυξημένο πολλαπλασιασμό του μύκητα Malassezia με τη βοήθεια αντιμυκητιασικών συστατικών: ιμιδαζόλια (κετοκοναζόλη), κυκλοπιροξολαμίνη, zincpyrithion 2. Να αντιμετωπίσει τη φλεγμονή άμεσα με αντιφλεγμονώδη: τοπικά κορτικοστεροειδή, γλυκυρρητινικό οξύ (έχει την ίδια δομή με την κορτιζόνη χωρίς όμως τις ανεπιθύμητες ενέργειες αυτής). 3. Να απομακρύνει τα λέπια κάνοντας ήπιο μηχανικό peeling ή με τη βοήθεια ενός ήπιου κερατολυτικού όπως η κελουαμίδη. Το ξέρατε ότι… • Το τριχωτό της κεφαλής αποτελεί δεξαμενή του μύκητα. • Η αντιμυκητιασική θεραπεία του τριχωτού είναι απαραίτητη ακόμη και αν οι βλάβες δεν εντοπίζονται στο τριχωτό. • Για να περιορίσουμε μάλιστα τις υποτροπές προτείνουμε προληπτικά στη φάση ύφεσης, 1 φορά την εβδομάδα λούσιμο με ένα εξειδικευμένο σαμπουάν κατά της σμηγματορροϊκής δερματίτιδας. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από nipoa 1
Zerg13 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, nipoa είπε λοιπον η ΣΔ δεν ειναι αυτοανοσο απο 500 ατομα εχω ακουσει 500 λογους που εμφανιζεται και 500 θεραπειες για αυτο καταλαβετε οτι θεραπεια να μην ξαναεμφανιστει ΔΕΝ υπαρχει. θα σας ακολουθει με στιγμες υφεσης και στιγμες εξαρσης. το ποτε και το πως.. ειναι παραγοντες που ποικιλουν απο ατομο σε ατομο εγω χρησιμοποιω το Dercos Vichy για σαμπουαν. αυτο μουχε δωσει οταν ειχα παει ο δερματολογος πριν κανα χρονο. ανα 2 μερες λουζομαι και εχω λιπαρο μαλλι. οταν το σημειο που θα "ξεραθει" στην επιδερμιδα αρχιζει να με "τρωει" και να το νιωθω ξαφνικα ξερο..χρησιμοποιω μια αλοιφη μου την εδωσε η μανα μου και εχει και γαλα καρυδας μεσα οπως το αναφερετε και πιο πανω. προφανως ισως ανακουφιζει και αποτρεπει να μην ξυνεις την περιοχη και δημιουργουνται οι εκνευριστικες κοκκινιλες Dercos Vicky εχει καμια 30αρια. Εσυ λες το Dercos Vicky anti dandruff, που υπαρχουν 3 κιολας. Τα 2 selenium και το micro peel. Λογικα λες το πρωτο, ειναι το κλασικο. δεν μπορεις να πηγαινεις με ενα μετα απο καιρο θα εχεις προβλημα. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από Zerg13
thomasG4 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Hope33 είπε Καλημερα και απο εμενα! Χαιρομαι πολυ που υπαρχει αυτο το φορουμ για να μοιραστω τον πονο μου γιατι εαν δεν πασχεις απο αυτο , κανενας δεν σε καταλαβαινει! Να σας συστηθω λοιπον. Ειμαι η Hope και πλεον 33, υπεφερω απο ακμη απο τα 13 και απο τοτε τρεχω σε δερματολογους! Εχω παρει και τα Accutane και εχω δοκιμασει οτι υπαρχει στην αγορα! Το καλο ειναι οτι μοιαζω με 23 γιατι ολες αυτες οι κρεμες ουσιαστικα δρουν και σαν αντιρυτιδικες! Μετα το Accutane οπου δυστυχως ητανε η τελευταια μου λυση στην εξαφανιση της ακμης το 2004, ξανα εμφανιστηκε αφου ολοκληρωσα την θεραπεια! μικρα σπυρακια σε ΟΛΟ το προσωπο. Οι δερματολογοι σηκωνανε τα χερια ψηλα και το ριχνανε στις πολυκυστικες ωοθηκες που εχω! Ελα που μια χαρα δειχναμε οι πολυκυστικες μου, η περιοδος μου στην ωρα της κτλ. λεγανε πως μηπως θα πρεπει να παρω αντισυλληπτικά. Αλλα δεν εβρισκα το λογο να παρω αντισυλληπτικα απο το γεγονος οτι δεν ειχα θεματα με τον κυκλο μου. Τα αντισυλληπτικα κανουν καρκινο μετα απο χρονια χρησης! Ετσι λοιπον, παλι σαπουνια τζελ και τοπικες κρεμες- airol, acnatac, xylanal, travogen, betafusin, indoxyl, terbinafine, υπεροξειδιο βενζολιου, Σαλικιλικο οξυ, ανταπαλιν etc! Υπηρχε καποια βελτιωση αλλα στο μετωπο τα σπυρακια δεν λεγανε να υποχωρήσουν! Κανενας δερματολογος δεν μου ειχε κοιταξει το κεφαλι, τα μαλλια...! Εψαχνα στο ιντερνετ να βρω αυτο που ειχα στο μετωπο αντιστοιχες περιπτωσεις και το ειδα σαν σμηγματορροικη δερματιτιδα! Ολοι οι ξενοι λεγανε που τους εσωσε ενα σαμπουαν το Nizoral! Το απλωνανε σε μαλλια και προσωπο για λιγα λεπτα και μετα ξεπλενανε! Το παρειγγειλα αμεσως απο το amazon! Ειδα ΑΜΕΣΩΣ αποτελεσμα την πρωτη κιολας μερα δια μαγειας! Ειχα επισης κοψει τα κρεατα και τα γαλακτοκοκομικα! Ημουνα πανευτυχης!!! επιτελους... καθαρισα! Και οχι μονο καθαρισα... ειχε γινει το δερμα μου βελουδο, αστραφτερο, απαλο και ενυδατωμενο! Η χαρα κρατησε 1 χρονο γιατι μετα σταματησε να λειτουργει.... και επανηλθε πιο αγριο απο ποτε στο μετωπο! Εκει πηγα σε εναν πολυ γνωστο δερματολογο αρχες Μαιου 2018 στη Δροσια και μου εκανε τη διαγνωση : Σμηγματορροικη Δερματιτιδα! Ανακουφιστηκα η αληθεια ειναι οτι επιτελους το ειχα βρει μονη μου και παλευα μονη μου τοσο καιρο να βρω θεραπεια! Στο δια ταυτα: μου ειπε να μην ξανα πλυθω με σαμπουαν του εμποριου γιατι καταστρεφουν το ph του δερματος: με συμβουλεψε να πλενομαι με Biotrin για καθημερινη χρηση και 2 φορες την εβδομαδα το σαμπουαν Elderma και να το αφηνω 5 λεπτα για να δρασει η ουσια! Επισης , μπορω να πλενω και το προσωπο με αυτο και με το Gel Nettoyant της Avene! Επιπλεον τη νυχτα να απλωνω Daktodor.Το καλοκαιρι μου ειπε θα εξαφανιστει τελειως γιατι με ηλιο θαλασσα και ζεστη υποχωρει ο μύκητας! Και ναι! καθαρισα και παλι! Ξεκινησα γυμναστηριο οποτε επρεπε να ξεκινησω να τρωω λιγο κρεατακι γιατι δεν ειχα ενεργεια. Αρχες Οκτωβριου 2018 μεχρι και την προηγουμενη εβδομαδα ετρωγα συνεχεια κρεας καθε μερα παρεγγελνα καλαμακια γιατι ειχα πολυ δουλεια στο γραφειο και με την αλλαγη καιρου αρχισε να ξανα εμφανιζονται μικροσκοπικα σπυρακια και με πυον οπου μετα ξεφλουδιζε σε μετωπο, λαιμο, αυτια,μαγουλα και γυρω απο μυτη! Αρχισα να στεναχωριεμαι παλι και τπτ δεν με εκανε καλα! ουτε τα σαπουνια ουτε οι κρεμες!Την Δευτερα το πρωι ξυπνησα και ημουνα χαλια! φλύκταινες παντου!Δεν πηγα δουλεια και εκεινη τη μερα ο γιατρος μου δεν ειχε ιατρειο οποτε με ειδε μια αλλη δερματολογος! Μου ειπε πως επαθα μολυνση απο την σμηγματορροικη δερματιτιδα και πως καθολου απιθανο να ξεκινησε απο τα κρεατα που επαιρνα απεξω! Τοσες ορμονες εχουν και τοξινες! Μου εδωσε vibracyn ενα πρωι ενα βραδυ για 10 ημερες και daktator το βραδυ για την κοκκινιλα! Εκοψα αμεσως ολα τα κρεατα και τρωω λαχανικα στον ατμο και πινω 2 λιτρα νερο την ημερα! Σαπουνι Effaclar της La Roche Posay (μυριζει απιστευτα). Διαβασα στο ιντερνετ για το λαδι καρυδας και πηγα αγορασα αμεσως το Pure coconut oli που παγωνει στο κρυο και ειδα φοβερο αποτελεσμα! Εχω βελτιωθει αρκετα με τη θεραπεια αυτη τη στιγμη που κανω και μολις σταματησω τα χαπια θα παω στον Γιατρο μου στη Δροσια για να μου πει πως συνεχιζουμε. Να σας ενημερωσω πως το μαλλι μου ειναι φυσικο καστανοξανθο και πως δεν το βαφω. Ειναι πυκνο και λαμπερο- δεν εχω τριχοπτωση(ακομα τουλαχιστον). αποτι εχω καταλαβει με ολη αυτη την ερευνα που εχω κανει, δεν ειναι στρεσς, εχει να κανει με τι τρως και τα προιοντα που βαζεις τοπικα. Ειναι αυτοανοσο οποτε πρεπει να ζεις με αυτο και να το προσεχεις.Ειναι ξαδερφος της ψωριασης.. θα πρεπει να ανανεωνεις τα προιοντα και να ενημερωνεσαι για νεες μεθοδους αντιμετωπισης. Ευχομαι να μην εγινα κουραστικη! και σας ευχαριστω που διαβασατε την αναρτηση. Ανυπομωνω να ακουσω και απο εσας την εξελιξη της θεραπειας σας και να παω και εγω στον γιατρο μου την αλλη εβδομαδα και να σας κανω update! Υ.Γ το εχει ο πατερας μου μονο στα μαλλια οποτε ειναι κληρονομικο! ειναι 67 - εχει τα μαλλια του - πολλα μαλιστα και παλευει με φαρμακευτικα προιοντα τοπικα πολλα χρονια για πιτυριδα! +++ για το λάδι καρύδας Το τελευταίο καιρό και εγώ μετά απο έξαρση της ΣΔ, δοκίμασα να βάλω λάδι καρύδας στο πρόσωπο μετά το μπάνιο και τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά. Μέσα σε λίγες μέρες είχε καθαρίσει το πρόσωπο. Αφού είχα απογοητευτεί γιατί είχε φτάσει στο απροχώρητο η κατάσταση. Μέχρι και μέλι είχα δοκιμάσει αλλά τίποτα. 2
nipoa Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Vichy Dercos Anti Pelliculaire / anti- Dandruff t, το πρασινο ( για το δερμα μου ειχε δωσει μια με κορτιζονη για 5 μερες χρηση μονο -flenazole αν θυμαμαι καλα- ..και την nacriderm για συντηρηση ) τωρα σε λιγες μερες κλεινω χρονο και θα ξαναπαω να ρωτησω . Λουζεστε με ζεστο η κρυο νερο ? Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από nipoa
eidikos33 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 μια ειναι η λυση να μη το σκεφτεστε παιδια! μονο τοτε περναει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις