phanispal Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, eidikos33 είπε τα σκουροχρωμα ρουχα γιατι? Επειδή τονίζονται τα μικρά λευκά κομμάτια δέρματος που γεμίζουν τους ώμους; Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από phanispal 1
eidikos33 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 30 λεπτά πριν, phanispal είπε Επειδή τονίζονται τα μικρά λευκά κομμάτια δέρματος που γεμίζουν τους ώμους; Eμενα πιο πολυ κοκκινο ειναι δεν εχει τοσα πολλα λευκα κομματια
Centurion Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε Eμενα πιο πολυ κοκκινο ειναι δεν εχει τοσα πολλα λευκα κομματια Εγώ έχω πρόβλημα στο κεφάλι επάνω και γύρω γύρω και όταν φοράω σκούρα ρούχα γεμίζουν οι ώμοι και μπροστά στο στήθος και κάνουν μπαμ. Συνήθως με ρωτάνε αν έχω πιτυρίδα
eidikos33 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, Centurion είπε Εγώ έχω πρόβλημα στο κεφάλι επάνω και γύρω γύρω και όταν φοράω σκούρα ρούχα γεμίζουν οι ώμοι και μπροστά στο στήθος και κάνουν μπαμ. Συνήθως με ρωτάνε αν έχω πιτυρίδα Ειναι πιο μεγαλα κομματια ετσι?
Centurion Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Και μεγάλα και μικρά. Αλλά πέφτουν πολλά και φαίνονται. Όταν λέμε μεγάλα εννοούμε σαν φακή ένα πράμα.
eleana Αthens Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 8/9/2016 στις 7:20 ΜΜ, zoi250 είπε Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από eleana Αthens 1 1
phanispal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, καθημερινά προσπαθούμε για το καλύτερο!
tarantules Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, eleana Αthens είπε Παιδια υπομονη ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. Θελω να ευχαριστησω τη δερματολογο μου και ομοιοπαθητικο Κα Κυριακη που μετα απο 5 χρονια καταφερε να με θεραπευσει Ταλαπωρια 5 χρονων. Εχαριστω που βρεθηκε στο δρομο μου. θεραπεια 1,5 μηνα και τωρα μετα απο 3 χρονια προσωπο και κεφαλι πεντακαθαρα. Ιατρικη και ομοιοπαθητικη η τελεια συνταγη Τελικά δεν κατάλαβα, Κυριακή σε λένε ή Ελεάνα.....; Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2018 από tarantules
greekparot Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Θα μας πεις ποιο σκεύασμα πήρες και δούλεψε επάνω σου; 1
tarantules Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 39 λεπτά πριν, greekparot είπε Θα μας πεις ποιο σκεύασμα πήρες και δούλεψε επάνω σου; Καλύτερα να της στείλεις PM να σου πει που είναι το γραφείο της να τα πείτε από κοντά....
patras7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ταλαιπωριομουνα χρονια με αυτη την ιστορια.ειχα επισκεφθεί τουλαχιστον 5 δερματολογους.τι κορτιζονουχες κρεμες τι καθαριστικα...η τελευταια δερματολογος μου εδωσε την λυση.εχω βρει την υγεια μου με αυτη την κρεμα. https://www.skroutz.gr/s/4473284/Bioderma-Sensibio-DS-Soothing-Purifying-Cream-Sensitive-Skin-40ml.html.ειναι γαλλικη καλυντικη κρεμα και δεν εχει κορτιζονη.κανενας περιορισμος στη χρηση.μιλαω για προσωπο.επισης να αναφερω οτι τον πρωτο καιρο μου ειχε γραψει μια φαρμακευτικη φτιαχτη κρεμα.την βαζω μονο αν παρατηρησω καποια εξαρση(σπανιοτατα δηλαδη).για το τριχωτο της κεφαλης το ultrex μου κανει μια χαρα δουλεια.εν κατακλειδι η σμηγματοοικη δερματίτιδα ειναι μια αναμνηση για μενα πια! Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από patras7 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
qwertyuiop2 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Και η uriage DS Emulsion κάνει καλή δουλειά στο πρόσωπο. Η πάθηση είναι θέμα άγχους και πίεσης παιδιά. Λιγοστέψτε τα και θα μειωθούν - εξαφανιστούν τα συμπτώματα. Αυτοάνοσο νόσημα είναι και, ως γνωστόν από την υπόθεση καρκίνος, η ιατρική βρίσκεται σε παιδικό στάδιο ακόμα όσον αφορά τα περισσότερα αυτοάνοσα. Εμένα ας πούμε φαίνονται τα πέριξ της μύτης, τα φρύδια και το μέτωπό μου κατακόκκινα όποτε έχω εξεταστική, ταξίδι την επόμενη, τσακωμούς κλπ, ενώ από την άλλη, στο 10ήμερο ξέγνοιαστων διακοπών κι αραλικιού, όλη η έξαρση με εξαίρεση 2 μικρά σημεία - σημαδάκια δεξιά κι αριστερά της μύτης, εξαφανίζεται. Σε δευτερεύοντα ρόλο, ίσως έρχεται και η διατροφή. Λαχανικά και φρούτα, ενυδάτωση κλπ. Δεν το έχω ψάξει, είμαι 22 και θέλω να σαβουριάζω ελεύθερα ό,τι θέλω. 😛
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2018 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις