Krz_e Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 εγώ το καλοκκαίρι δεν είχα έξαρση σημαντική καθώς ήμουν κάθε μέρα θάλασα οπότε "κοιμήθηκε" προσωρινά η δερματίτιδα,δεν χαίρομαι όμως ξέρω τώρα το φθινόπωρο θα με επισκεφτεί πάλι. Επισκέφτηκα άλλη δερματολόγο και μου έδωσε την elidel στην αρχή της άνοιξης που είχα ένα μικρό ξέσπασμα. πολύ ευχαριστημένη,σε 3 μέρες έφυγε από το πρόσωπο (μόλις εμφανίστηκε έβαλα,δεν το άφησα) μου έδωσε για το κεφάλι fungoral ,αλλά δεν ξέρω,το φοβάμαι,έχω διαβάσει πως προκαλεί τριχόπτωση και διστάζω να το πάρω. έπαιρνα το stieprox αλλά το κατήργησαν ρε γαμώτο!! επίσης μου είπε πως κάθε 2 μήνες πρέπει να αλλάζω σαμπουάν ,για να μη συνηθίζει το δέρμα. τώρα τελειώνει το stieprox Μου,εσείς ποιο παίρνετε; δώστε καμία ιδέα ρε παιδιά.. ένα τιπ από μένα,σε όποιο σαμπουαν χρησιμοποιείτε ρίξτε 2-3 σταγόνες αιθέριο έλαιο τειόδεντρο. λίγο μυρίζει περίεργα όμως βοηθάει. εγώ είδα διαφορά. Η τελευταια δερματολογος που πηγα εγω μου εδωσε το kelual DS της Ducray ! Με εχει βοηθησει αρκετα!
Alex-V Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καποιοι γιατροι ισχυριζονται οτι σχεδον ολες οι δερματικες παθησεις ξεκινουν απο μεσα. Πχ οτι η σμηγματορροικη δερματιτιδα ειναι ενδογενες εκζεμα και οτι τα περισσοτερα δερματικα ξεκινανε απο κακη κατασταση του στομαχιου και του εντερου. Πχ, οισοφαγικη παλινδρομηση, ελλειψη βιταμινων-μεταλλων και πολλα αλλα. Την εχω στα μαλλια και το προσωπο 15 χρονια. Εχω δοκιμασει οτι ειπατε παραπανω. Δυστυχως καλυπτουν συμπτωματα. Το μοναδικο που με βοηθησε τρελα και ειδα αποτελεσματα του θανατα, ηταν τα χαπια ισοτρετινοινης! Οτι καλυτερο ειχα δοκιμασει! Αλλα με το που τα σταματησα, επανηρθε η σμηγμ. Εχω αρχισει καλως η κακως να παιρνω τους γιατρους παραμαζομα για εξετασεις. Πηγα πχ και εκανα εξεταση για δυσανεξια γλουτενης. Βρηκε καθαρη. Φαε λεει οσο ψωμι θες. Καποια στιγμη μου ειπε να κανουμε μια γαστροσκοπιση. Ελπιζω καποια στιγμη να βρω την κυρια αιτια! Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από Alex-V 2
nipoa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 δε ξερω τι γινεται. ξαφνικα απο τοτε που παιρνω την βιταμινη D (για αλλο θεμα) δεν εχω εμφανισει τις κοκκινιλες . δε ξερω εαν παιζει ρολο.. ειναι πολυ περιεργο
eidikos33 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Τον χειμωνα εμενα με πιανει πισω απο τα αυτια συνηθως και εχω αυτες τις κοκκινιλες οσο τις πειραζω τοσο χειροτερα ειναι,αν δεν τα πειραζω τα σημεια αυτα δεν εχω θεμα παντως δεν ειναι κατι σοβαρο απλα ειναι θεμα αισθητικης
patras7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Bioderma ds cream για το προσωπο φοβερη.καθαριζω το προσωπο με aknicare cleanser.λουσιμο κεφαλι με ultrex.με αυτα εχω βρει την υγεια μου. 2
Alphaleader Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, patras7 είπε Bioderma ds cream για το προσωπο φοβερη.καθαριζω το προσωπο με aknicare cleanser.λουσιμο κεφαλι με ultrex.με αυτα εχω βρει την υγεια μου. Ισχύει το Ultrex με πιάνει και μένα μειωνοντας αρκετα τα συμπτώματα. Μάλιστα κάνω και τα φρύδια με αυτό... και δουλευει! Σε οτι αφορα τις κρέμες, εβαζα Sensibio DS+ για δεκατια και βάλε. Εκανε δουλειά αλλά δε με επιανε πάντα, ειδικα σε περιοδους εξαρσης. Εκανα μια μικρη ερευνα σχετικά με το τι αλλο υπάρχει για σμηγματορροια και δοκίμασα την Sensibio Forte. H διαφορα που είδα ηταν μεγάλη. Να το θέσω οσο πιο απλά γίνεται. Η DS+ με επιανε 45-50% και η Forte με πιανει 70-75%. Σημαντικα μειωμένα συμπτώματα και μου αφήνει και μια καλυτερη επιδερμιδα... καλυτερα ενυδατωμενη, δεν ειναι επιφανειακη οπως η DS+. Bonus: τα μισα λεφτά απο την DS+ 1
eidikos33 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Alphaleader είπε Ισχύει το Ultrex με πιάνει και μένα μειωνοντας αρκετα τα συμπτώματα. Μάλιστα κάνω και τα φρύδια με αυτό... και δουλευει! Σε οτι αφορα τις κρέμες, εβαζα Sensibio DS+ για δεκατια και βάλε. Εκανε δουλειά αλλά δε με επιανε πάντα, ειδικα σε περιοδους εξαρσης. Εκανα μια μικρη ερευνα σχετικά με το τι αλλο υπάρχει για σμηγματορροια και δοκίμασα την Sensibio Forte. H διαφορα που είδα ηταν μεγάλη. Να το θέσω οσο πιο απλά γίνεται. Η DS+ με επιανε 45-50% και η Forte με πιανει 70-75%. Σημαντικα μειωμένα συμπτώματα και μου αφήνει και μια καλυτερη επιδερμιδα... καλυτερα ενυδατωμενη, δεν ειναι επιφανειακη οπως η DS+. Bonus: τα μισα λεφτά απο την DS+ αυτην εδω λες φιλε οτι βαζεις? https://www.skroutz.gr/s/3586495/Bioderma-Sensibio-Forte-Cream-Reddend-Sensitive-Skin-Rapid-Soothing-Care-Fragrance-Free-40ml.html
Alphaleader Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 50 λεπτά πριν, eidikos33 είπε αυτην εδω λες φιλε οτι βαζεις? https://www.skroutz.gr/s/3586495/Bioderma-Sensibio-Forte-Cream-Reddend-Sensitive-Skin-Rapid-Soothing-Care-Fragrance-Free-40ml.html αυτήν ακριβως! 1
nipoa Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/17/2018 στις 9:28 ΠΜ, Alphaleader είπε Σε οτι αφορα τις κρέμες, εβαζα Sensibio DS+ για δεκατια και βάλε. Εκανε δουλειά αλλά δε με επιανε πάντα, ειδικα σε περιοδους εξαρσης. Εκανα μια μικρη ερευνα σχετικά με το τι αλλο υπάρχει για σμηγματορροια και δοκίμασα την Sensibio Forte. H διαφορα που είδα ηταν μεγάλη. Να το θέσω οσο πιο απλά γίνεται. Η DS+ με επιανε 45-50% και η Forte με πιανει 70-75%. Σημαντικα μειωμένα συμπτώματα και μου αφήνει και μια καλυτερη επιδερμιδα... καλυτερα ενυδατωμενη, δεν ειναι επιφανειακη οπως η DS+. για συντηρηση την χρησιμοποιεις αυτη την κρεμα ε? ενοοω μετα το τελος της θεραπειας? Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από nipoa
Alphaleader Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, nipoa είπε για συντηρηση την χρησιμοποιεις αυτη την κρεμα ε? ενοοω μετα το τελος της θεραπειας? αν θεραπευοταν καλα θα ταν... Μονιμη αγωγη-συντηρηση... οπως θες πες το. Ειναι μακραν οτι ποιο αποτελεσματικο εχω δοκιμασει εδω και 20+ χρονια. 1
Alphaleader Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Στις 8/3/2018 στις 1:47 ΜΜ, nipoa είπε δοσολογια που χρησιμοποιεις? Κρεμα ειναι ρε συ... πασαλειψου εκει που εχεις θεμα. 2 φορες την μέρα παντως. 1
Miracle Worker Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Εγω τελευταια χρησιμοποιω elocon lotion, οποτε υπαρχει εξαρση. Ειναι φθηνη και κανει τη δουλεια της. Με μια δυο φορες καθαριζεις. Επισης βαζω καποια σαμπουαν περιστασιακα, αλλα δεν ξερω αν παιζουν ρολο.
fylatos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Miracle Worker είπε Εγω τελευταια χρησιμοποιω elocon lotion, οποτε υπαρχει εξαρση. Ειναι φθηνη και κανει τη δουλεια της. Με μια δυο φορες καθαριζεις. Επισης βαζω καποια σαμπουαν περιστασιακα, αλλα δεν ξερω αν παιζουν ρολο. Καλή είναι υπάρχουν και πιο ήπιες στην ίδια κατηγορία που θα σου κάνουν την ίδια δουλειά. Περισσότερα στον δερματολόγο ή έστω στον φαρμακοποιό
Miracle Worker Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, fylatos είπε Καλή είναι υπάρχουν και πιο ήπιες στην ίδια κατηγορία που θα σου κάνουν την ίδια δουλειά. Περισσότερα στον δερματολόγο ή έστω στον φαρμακοποιό Για πες τιποτα πιο ηπιο. Εχω παει δυο φορες σε δερματολογο (διαφορετικο). Το προβλημα φευγει συντομα με τη "θεραπεια", αλλα επειτα μονο με χρηση σαμπουαν αργα ή γρηγορα επανεμφανιζεται. Οποτε δε νομιζω να ξαναπαω σε δερματολογο αν δε δω καποια σημαντικη υποτροπη. Απλα ξαναχρησιμοποιω elocon για καποιες μερες. Δεν ηξερα οτι ηταν βαρια. Ο πρωτος μου ειχε δωσει ενα gel πολυ βαρυ και πανακριβο, με κορτιζονη, οποτε μου φανηκε καλη η αλλαγη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις