Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Δεν υπαρχει περιπτωση να συνεννοηθουμε. Δεν υπαρχουν Reviews = Δεν ξερουμε τιποτα για το τροφοδοτικο. Εχει προστασιες? Δουλευουν? Ripple? Tαση? Τι παθαινει σε φορτιο? Τι κανει οταν ζεσταθει? Ποσο αξιοπιστα ειναι τα εξαρτηματα που χρησημοποιει? Ποσο αποδοτικο ειναι?

Τα μπακαλιστικα που αναφερεις πιο κατω ειναι ακριβως αυτα που λες, η προσωπικη σου πειρα "εχω βαλει 14 τετοια τροφοδοτικα", τρομερο επιχειρημα, βαζω στοιχημα οτι οχι 14 αλλα 514 τροφοδοτικα ακομα και Deer η TurboX που δεν επαθαν τιποτα υπαρχουν και θα υπαρχουν και καποιος τα τοποθετησε και εχει να πει τη γνωμη του για αυτα. Και?

2. Σαφως και υπαρχουν reviews σε φτηνα τροφοδοτικα, και πολλα μαλιστα. Και αν προσεξεις τα ποστ μου παντα προτεινω φτηνα τροφοδοτικα σε φτηνα Builds και παντα αυτα που προτεινω φροντιζω να εχω παρει μια ιδεα για την κατασκευη και την αποδοση τους απο καποιο η καποια reviews. Εδω και πολυ καιρο δεν προτεινω τροφοδοτικο για το οποιο δεν υπαρχει review που να δικαιολογει την συσταση μου και ευτυχως υπαρχουν αρκετα τετοια.

Σαν αρχη εχω οτι εξ ορισμου τα φτηνα τροφοδοτικα εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να ειναι μαπα οπως φανερωνει η τιμη τους παρα αστερια που κατα λαθος τιμολογηθηκαν λιγοτερο απο οσο θα μπορουσαν και περιμενω να διαβασω το review που το διαψευδει.

Και επειδη στο χωριο μου λενε οτι "με πορδες δεν βαφουν αυγα" στις περισσοτερες περιπτωσεις τα φτηνα τροφοδοτικα που ξεχωριζουν εχουν απλα καλη σχεδιαση και επαρκεις προστασιες που τα καθιστουν ασφαλη για χρηση και οχι εν δυναμει πυροτεχνηματα αλλα σπανια εχουν ταυτοχρονα και καλης ποιοτητας εξαρτηματα στο εσωτερικο τους (γιατι πολυ απλα αυτα κοστιζουν παραπανω).

Εισαι σε πολλα λαθος. Το γεγονος οτι δεν υπαρχουν reviews,δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλα καποια τροφοδοτικα και οτι πρεπει να αγοραζουμε μονο τροφοδοτικα για τα οποια εχουν γραφτει reviews. Αυτο ειναι ηλιθιο επιχειρημα.

Πολυ απλα εμπιστευομαι μια εταιρια βλεποντας ποια ειναι η ποιος ειναι ο παραγωγος του τροφοδοτικου της,εχω καλη εμπειρια με αυτα στο παρελθον, εχουν bronze,silver,gold πιστοποιηση και τα αγοραζω γιατι χτυπανε τα ακριβοτερα με φτηνοτερες τιμες. Δεν χρειαζομαι να διαβασω reviews απο κραχτες που τα παιρνουν και πους τους εχω θεοποιησει λογω ανοησιας. Και ποιος μου λεει εμενα οτι ο ταδε reviewer δεν ειναι πορνη μιας εταιριας και δεν τα παιρνει χοντρα για να προμοταρει μια μαρκα? Εξαλλου οι καλες εταιριες δεν εχουν αναγκη διαφημισης και review.Εχουν χτισει το ονομα τους και πολυ κοσμος αγοραζει τα τροφοδοτικα τους ακομη και  αν δεν εχουν γραφτει reviews.

Σε βρισκω απολυτο,μονομερη και οτι θελεις να επιβαλεις την αποψη σου.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εισαι σε πολλα λαθος. Το γεγονος οτι δεν υπαρχουν reviews,δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλα καποια τροφοδοτικα και οτι πρεπει να αγοραζουμε μονο τροφοδοτικα για τα οποια εχουν γραφτει reviews. Αυτο ειναι ηλιθιο επιχειρημα.

Πολυ απλα εμπιστευομαι μια εταιρια βλεποντας ποια ειναι η ποιος ειναι ο παραγωγος του τροφοδοτικου της,εχω καλη εμπειρια με αυτα στο παρελθον, εχουν bronze,silver,gold πιστοποιηση και τα αγοραζω γιατι χτυπανε τα ακριβοτερα με φτηνοτερες τιμες. Δεν χρειαζομαι να διαβασω reviews απο κραχτες που τα παιρνουν και πους τους εχω θεοποιησει λογω ανοησιας. Και ποιος μου λεει εμενα οτι ο ταδε reviewer δεν ειναι πορνη μιας εταιριας και δεν τα παιρνει χοντρα για να προμοταρει μια μαρκα? Εξαλλου οι καλες εταιριες δεν εχουν αναγκη διαφημισης και review.Εχουν χτισει το ονομα τους και πολυ κοσμος αγοραζει τα τροφοδοτικα τους ακομη και  αν δεν εχουν γραφτει reviews.

Σε βρισκω απολυτο,μονομερη και οτι θελεις να επιβαλεις την αποψη σου.

I rest my case.

Δημοσ.

"Σε βρισκω απολυτο,μονομερη και οτι θελεις να επιβαλεις την αποψη σου."-->>Συμπερασμα :mad:  :-)

"I rest my case."-->>Απαντηση επι του συμπερασματος ;)   :-)

"σκεφτομαι να αλλαξω το 650w turbox που εχω..."-->>Πηγή και εμπνευση Brainstorming  :shifty:

Οπως καταλαβαινεις τα turbo-x δεν ειναι και οτι καλυτερο τουλαχιστο σε τροφοδοτικα αλλα σιγουρα δινουν την ευκαιρεια για μια πολιτισμενη{ευτυχως} ανταλλαγη αποψεων!!! :-D

Καλοπροαιρετα τα παραπανω εεε! :P  :D  :mrgreen:

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως νοημα εχει το ολο thread, και φταιει ο katerinapn85.

Αν θες να παρεις τροφοδοτικο aerocool παρτο και ο θεος βοηθος οπως λες κ εσυ. Αν θες να σου κανουν οι ανθρωποι που εχουν μια παραπανω εμπειρια σοβαρες και αξιοπιστες προτασεις τοτε δεν το δειχνεις και πολυ. 

Δικη μου γνωμη ειναι να παρεις το XFX TS 650 gold. Εχει 90 ευρω και δεν προκειται να εχεις καμια ανησυχια. Υπαρχει αμεσα διαθεσιμο στο eshop με 88 ευρω. Απο την στιγμη που δειχνεις γενικοτερα να μην ξερεις το τι πρεπει να ψαξεις στο τροφοδοτικο περα του να εχει πολλα watt, ακου την γνωμη τοσων ανθρωπων που σου λενε να παρεις κατι δοκιμασμενο. 

Ακομα και με το XFX TS 550 bronze των 70 ευρω μια χαρα θα εισαι. Αν θες να ικανοποιησεις καποια παραλογη λογικη που λεει οτι πιο πολλα watt σημαινουν πιο καλο και δυνατο συστημα και οτι θα βγαζεις πιο πολλα FPS δωσε παραπανω λεφτα και παρε το 650. 

Το νο1 που πρεπει να κοιτας στο τροφοδοτικο ειναι η αξιοπιστια, αν θες να παιξεις λοττο με το PC σου δικο σου προβλημα!

• Like 1
Δημοσ.

Δικη μου γνωμη ειναι να παρεις το XFX TS 650 gold. Εχει 90 ευρω και δεν προκειται να εχεις καμια ανησυχια. Υπαρχει αμεσα διαθεσιμο στο eshop με 88 ευρω.

Καποιο link γιατι δεν το βρισκω στο e-shop.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...