schumi46 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα μαγκες! Μετα απο 10χρονια αποφασισα να πειραξω ενα ωραιο κουτι που ειχα pentium4! Οι γνωσεις μου εσωτερικα του κουτιου μονο βασικες! Αρχικα το προβλημα μου ειναι οτι ο πυργος μεχρι πριν κανα 6μηνο δουλευε κανονικα ακομα με τα xp οταν ξαφνικα επεσε ο γενικος στο σπιτι ενω ηταν σβηστος κ με ενα ups αναμεσα σ αυτον κ στη πριζα. Τελικα αφαιρεσα το ups, αλλαξα σπιτι κ τελικα μολις βαζω το καλωδιο στη πριζα κ παταω γυρναω το διακοπτακι του τροφοδοτικου στο "1" πεφτει παλι το ρελε του σπιτιου! Αρχικη ερωτηση, εχει καει το τροφοδοτικο?? Δευτερον, επειδη τυχαινει ο δισκος να εχει καποια αρχεια μεσα μπορω καπως να τον συνδεσω εξωτερικα με λαπτοπ, να του δωσω κ καπως τροφοδοσια κ να τον ανοιξω? Αν μπορει καποιος να με διαφωτισει θα ημουν ευγνωμων. Γενικοτερα σκεφτομουν γ καποια τουμπανο αναβαθμιση του πυργου κρατωντας το κουτι κ κατι ωραια ανεμιστηρια που ειχα βαλει στην πορεια γτ τα θεωρω ακομα τοπ. Αλλα κ σ αυτο καποιον που ρωτησα μου ειπε οτι μπορει να μην ταιριαζουν οι νεες μητρικες στο κουτι το δικο σου λογω παλαιοτητας. Ισχυει αυτο?
zio10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μάλλον έχει καεί το τροφοδοτικό σου ναι. Για να συνδέσεις τον δίσκο σε λάπτοπ χρειάζεσαι κάτι τέτοιο: https://www.skroutz.gr/c/2027/docking-station-hdd.html?from=catspan&keyphrase=hdd+dock Ή κάτι τέτοιο που τον κάνεις μόνιμα εξωτερικό: https://www.skroutz.gr/c/667/thikes-sklhrwn-diskwn/f/597478/3-5.html?keyphrase=hdd+case 1
schumi46 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστω φιλε! Αυτα τα κουτια αναγνωριζουν κ τετοιας παλαιοτητας σκληρουσ? Ο δικος μου ειναι seagate sata 2005 model.
stelios18120 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξέρω αν θα στον αναγνωρίζει αλλά εγώ θα σ πω το άλλο. Αρχιζε να κάνεις backup γιατί ο σκληρός σου είναι παλιός και θα έχει τα θέματα του. Και με την πρώτη ευκαιρία άλλαξε σκληρό δίσκο μην τυχόν και έχεις απρόοπτα 2
robin54 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασε και με ένα δανεικό τροφοδοτικό, αν μπορείς να βρεις, μήπως στρώσει. Πιθανότερο το τροφοδοτικό βεβαία, άλλα μήπως τραβάνε και άλλες συσκευές , ενεργοβόρες, ρεύμα παράλληλα? Γίνεται πάντα και σε άλλη πρίζα?
zio10 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστω φιλε! Αυτα τα κουτια αναγνωριζουν κ τετοιας παλαιοτητας σκληρουσ? Ο δικος μου ειναι seagate sata 2005 model. Μέχρι και για ide δίσκους υπάρχουν, δεν θα έχεις θέμα. Και συμφωνώ με τον stelio, κάνε σύντομα το backup, ειδικά αν έχεις σημαντικά αρχεία. Η λύση με το δανεικό τροφοδοτικό είναι επίσης καλή αν μπορείς να βρεις ένα.
schumi46 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Αρχικα απο συσκευες οτι εχει ενα σπιτι φυσιολογικο. Απλα το επαθα κ στο παλιο κ στο νεο σημερα π επιχειρησα. Ρωτησα κ καποιον ειδικοτερο κ μ ειπε οτι μπορει να εχει βραχυκυκλωσει κατι μεσα στον υπολογιστη.. Κ σημερα γι αυτο τον συνδεσα για να παρω κατι τελευταια αρχεια αλλα τλκ δν εφταιγε το παλιο σπιτι π πιστευα. Τωρα θα κανω την πατεντα με αυτες τις θηκες γ να παρ τα αρχεια ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα