Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι προβλέπεται στη περίπτωση που thug life γλάροι αρχίζουν να παρενοχλούν σεξουαλικά τα λευκά drones που παραδίδουνε τα δέματα;

Σύστημα σπρέι πιπεριού :P με το που τον καβαλήσει Σπρίτς!

Δημοσ.

Ακουγεται πολυ μπροστα αλλα θα αρχισουν τα προβληματα στο security και θα ηρεμισουν. Ασε τον ταχυδρομο να κανει τη δουλεια του. Δεν ειμαι ικανος να καταλαβω γιατι ψαχνονται τοσο πολυ τα drone delivery.

Δημοσ.
Επειδή η Mercedes έχει δρόμο ακόμα μπροστά της μέχρι να φτιάξει "γερά αυτοκίνητα" της προκοπής... :Ρ

Επίσης τα ντρόουνς αμερικάνικη εταιρεία τα φτιάχνει.

Εχω Μερσεντες και μιλαω.....μεγαλωσα με μερσεντες,γεννηθηκα μεσα σε μερσεντες στον δρομο για την Κολωνία.....

Δημοσ.
Αθάνατε Έλληνα. Οι Γερμανοί και αν έχουν γερά αυτοκίνητα που έχουν τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο και συνεργάζονται και με μεγαλύτερες. Όσο για τους Drones τους φτιάχνει Αμερικάνικη εταιρία με την οποία συνεργάζονται. Έχεις μήπως κάποια καλύτερη πρόταση να τους δείξεις μήπως και βγάλουν ποιο "Γερά" αυτοκίνητα στην αγορά;

Volvo

Δημοσ.

Εχω Μερσεντες και μιλαω.....μεγαλωσα με μερσεντες,γεννηθηκα μεσα σε μερσεντες στον δρομο για την Κολωνία.....

Οκ... και; Το συμπέρασμα από αυτό είναι ότι η Mercedes δεν ασχολείται αρκετά για να φτιάξει "γερά αμάξια", επειδή ασχολείται παράλληλα και με drones;   :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...