Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Εκανα που λέτε τις προάλλες ενα format το pc μου (αυτο της υπογραφής μου) στο οποίο έχω εναν ssd 240 γιγα και εναν απλό απο ενα παλιό εξωτερικό για τα υπόλοιπα αρχεία. Διέγραψα λοιπόν όλα τα αρχεία και εκανα εγκατασταση στον ssd αλλα απο τον hdd δεν διέγραψα τίποτα, τον αφησα όπως ήταν. Στην αρχή λοιπόν έκανε κατι πολύ αγρια κολλήματα(δεν ανταποκρινόταν μεχρι και για 20 δευτερόλεπτα, τις περισσότερες φορες οταν ανοιγα τον file manager μετα απο πολύ ωρα) και με λίγο ψάξιμο είδα οτι ο hdd ήταν fragmented. τον κάνω defragment και μετα απο καμια μερα μου ξανακάνει τρελά, ξαναβλέπω και ήταν πάλι fragmented. δεν ξέρω αν φταίει αυτό ή οτι διαφορά είδα απο την εγκατάσταση του anniversary update και μετα. Τωρα τελευταία και μετα απο ενα καινούριο update δεν συμβαίνει αυτό το πράγμα, απλα πολλές φορες o chrome δεν ανταποκρίνεται και ολο το pc μαζι.

7 μήνες τώρα που έχω το pc δεν μου έκανε ουτε ενα τρελό, όλα καλα, και είναι και δυνατο pc δεν δικαιολογείται όλο αυτό, γι αυτό και ζητάω τα φώτα σας. Τι μου προτείνεται να κάνω?

Ευχαριστώ :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Οταν λες δεγραψες τα αρχεια και εκανες φορματ τι εννοεις?

Ριξε μια ματια στους δισκους με αυτο να δεις σε τι καταστση ειναι αυτα πρωτα http://www.hdsentinel.com/download.php

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Οταν λες δεγραψες τα αρχεια και εκανες φορματ τι εννοεις?

Ριξε μια ματια στους δισκους με αυτο να δεις σε τι καταστση ειναι αυτα πρωτα http://www.hdsentinel.com/download.php

Τίποτα περίεργο, απλα εκανα φορμάτ απο την αρχή, μεσω του εγκαταστάτη των 

Windows διέγραψα τα πάντα στον κύριο δίσκο και εκανα εγκατάσταση. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω.

Ολα καλα με το εγαλείο, εκανα και κάποια τεστ και δεν μου βγάζει κανένα πρόβλημα, εχω αρχίσει να πιστεύω οτι εφτεγε το update. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...